Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 525 TDS ... kape mi někde nafta
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
a startuje to v pohode? Ja jsem mel na TDSu
a) tekl ridic vstrik (v kopci startovalo spatne.... na rovine ok.... taky melo vliv jestli to stalo cumakem do nebo z kopce..... kdy zo nestartovalo uz nevim
)
b) netesnilo cerpadlo.... startovalo ok, ale byla pri nastartovanem motoru citit nafta a az to tesneni povolilo jeste vic, bylo to i slyset (sycelo to)
ani jedno nebylo zrovna levne
kazdopadne, by nemelo byt nijak slozite to odhalit
a) tekl ridic vstrik (v kopci startovalo spatne.... na rovine ok.... taky melo vliv jestli to stalo cumakem do nebo z kopce..... kdy zo nestartovalo uz nevim

b) netesnilo cerpadlo.... startovalo ok, ale byla pri nastartovanem motoru citit nafta a az to tesneni povolilo jeste vic, bylo to i slyset (sycelo to)
ani jedno nebylo zrovna levne

kazdopadne, by nemelo byt nijak slozite to odhalit

-
- Klubové ID: 56
M3maniac píše:na 99% máš zteřelé hadičky od nafty...Pavel píše:kluci potřebuju poradit....
nerozumím ropákům....jsem dnes vyjel z garáže a na zemi byla malá loužička nafty...zhruba v prostřed motoru... může mi někdo poradit kde,co a jak ???? děkuji
E39 TDS r.v. 98
tak otec na to dnes hodil čučku a asi to bylo tou hadičkou...na 6 válci byla mokrá přepadová u vstřiku a pod ní byl flek na spodním krytu...tak ji vyměnil a uvidím...
díky za radu

-
- Klubové ID: 56
3rroR píše:mne zasa tiekla prepadova hadicka na vstrekoch...vsade smrdela nafta, vysoka spotreba...hadicka stala cca 100sk a opravil som to za 2minuty pred garazou
díky asi to bylo tím...stoupla mě spotřeba...smrděla mi nafta i do kabiny ... a navíc byla jako jediná mokrá,na přepadu u vstřiku na 6 válci...
-
- Klubové ID: 1266
Player1 píše:Když sme u toho prosakování nafty...máte někdo zkušenosti s přetěsňováním čerpadla na TDS? Myslím cenu a tak... Když jedu naplno, tak mám orosený čerpadlo a nafta smrdí všude kolem... Díky
Mně tekla nafta pod přírubou na pravo za vstřikovacíma trubkama byla tam v prdeli těsnící gumička za opravu jsem dával asi 500kč ne v org.
ale kapalo to jen při vypnutém motoru.
Tak tam mi to teklo taky,nakonec novy cerpadlo. Aspon to ted startujeMirahejny píše:Player1 píše:Když sme u toho prosakování nafty...máte někdo zkušenosti s přetěsňováním čerpadla na TDS? Myslím cenu a tak... Když jedu naplno, tak mám orosený čerpadlo a nafta smrdí všude kolem... Díky
Mně tekla nafta pod přírubou na pravo za vstřikovacíma trubkama byla tam v prdeli těsnící gumička za opravu jsem dával asi 500kč ne v org.
ale kapalo to jen při vypnutém motoru.