o cenu si zavolej do Elitu, tam jsou ceny celkem OK. Jinak budes potrebovat stahovak na lozisko pokud ho nechces vytloukat palici. Sundas poloosu - sranda, vytahnes lozisko, pokud pujde, tak sranda. Kdyz jsem ho daval zpet, tak jsem nemel natahovak, ale bylo pres noc v mrazaku na -25 a pred nasazenim jsem ohral naboj. Spadlo tam samo Neni to zase tak slozite.
Nepamatuji si, ze bych pouzival neco spesl za naradi. Klasika.
Cerpadlo? Bud vrakac . V Praze doporucuji Vrsovice 602309699 a nebo pak nove. V Elitu vedou taky.
Pavel H píše:
Cerpadlo? Bud vrakac . V Praze doporucuji Vrsovice 602309699 a nebo pak nove. V Elitu vedou taky.
To by mě zajimalo, kolik stojí nový ? To bude asi ranec.
Na starší bacha, aby nebylo horší, jak to stávající. Chce to nechat ho chvíli běžet v nádrž , nesmí nějak chrochtat,...
Vrakárníci to pak nechtěj moc měnit zpátky. Jednou se kámošovi stalo, že to nevykoušel a pak mu pan vrakárník řekl, že se mu snaží nacpat to co měl rozbitý, zatím co, to co koupil už má v autě.
Pavel H píše:o cenu si zavolej do Elitu, tam jsou ceny celkem OK. Jinak budes potrebovat stahovak na lozisko pokud ho nechces vytloukat palici. Sundas poloosu - sranda, vytahnes lozisko, pokud pujde, tak sranda. Kdyz jsem ho daval zpet, tak jsem nemel natahovak, ale bylo pres noc v mrazaku na -25 a pred nasazenim jsem ohral naboj. Spadlo tam samo Neni to zase tak slozite.
To je dobrej fígl... to by mě nenapadlo... klobouk dolů...
Pavel H píše:o cenu si zavolej do Elitu, tam jsou ceny celkem OK. Jinak budes potrebovat stahovak na lozisko pokud ho nechces vytloukat palici. Sundas poloosu - sranda, vytahnes lozisko, pokud pujde, tak sranda. Kdyz jsem ho daval zpet, tak jsem nemel natahovak, ale bylo pres noc v mrazaku na -25 a pred nasazenim jsem ohral naboj. Spadlo tam samo Neni to zase tak slozite.
To je dobrej fígl... to by mě nenapadlo... klobouk dolů...
To mne naucili mistri v CSAD na ucnaku mimo jine....
Figl to samozrejme je, kazdopadne tepelnou roztaznost kovu jsme se ucili uz v 6-te nebo 7me tride zakladni skoly chlapi
Schvalne, kdo si pamatuje na pokus s kovovym krouzkem a kulickou, kterou pri normalni teplote krouzkem neprostrcite...
mike525 píše:Figl to samozrejme je, kazdopadne tepelnou roztaznost kovu jsme se ucili uz v 6-te nebo 7me tride zakladni skoly chlapi
Schvalne, kdo si pamatuje na pokus s kovovym krouzkem a kulickou, kterou pri normalni teplote krouzkem neprostrcite...
Pavel H píše:Tak to zalezi na tom jak to sundaval. Pokud stahovakem, tak tomu neublizi. Pokud to mlatil palici, tak....
¨
Kámoš sundaval ložisko stahovákem a taky se mu rozpadlo - bylo už moc v prdeli. To je celkem normální.
Horší by bylo, kdyby se použilo moc násilí při montáži a na špatný místo. Přeci jenom je to radiální ložisko.
no ono bylo tak na kaši,že nebylo ani poznat jaký to je ložisko. Po fakt ne lehkým mlácení jsem to starý dostal ven a nový to už byla hračka. Ted je v autě krásný ticho . Ještě musím vyřešit čerpadlo a jemný hučení diferáku a bude to voňavá bomba . Neznáte na hučení diferáku nějaký fígl???