kdyz je studeny motor, spatne startuje a kdyz chytne, tak cca 5vterin kolisa volnobeh - posledni dobou hodne (cca 400 - 1300 otacek).. zhavitka jsou 2 mesice nove, filtry tam jsou necelych 6kkm..
take bych (!subjektivne!) rekl, ze to jede nejak hur..
nemuze na to mit vliv napeti baterky? BC mi pri zhaveni ukazuje 11,6V..
trosku jsem se zameril na to co to presne dela a.. po startu to chvili jakoby vynechava na jeden valec.. ale nepravidelne.. skytne, pak chvili klid, pak treba 2x za sebou..
toretto píše:nemuze na to mit vliv napeti baterky? BC mi pri zhaveni ukazuje 11,6V..
trosku jsem se zameril na to co to presne dela a.. po startu to chvili jakoby vynechava na jeden valec.. ale nepravidelne.. skytne, pak chvili klid, pak treba 2x za sebou..
dle tohohle bych řek že zhavič, a jestli si to hned po startu ještě parkrát zadýmý modře tak je to na 100% zhavič,převstřik je blbost ten se z ničeho nic nerozesere to by dělalo pořád.
toretto píše:kdyz je studeny motor, spatne startuje a kdyz chytne, tak cca 5vterin kolisa volnobeh - posledni dobou hodne (cca 400 - 1300 otacek).. zhavitka jsou 2 mesice nove, filtry tam jsou necelych 6kkm.. take bych (!subjektivne!) rekl, ze to jede nejak hur..
cim by to mohlo byt? diky
Nejspíš někde přisává vzduch do nafty. podívej se na hadičku jestli tam nechodí bublinky
TDS-o ho mělo normálně nahoře na motoru, pod tim plastovým krytem - ostatně jako všechny vstřiky - akorát, že k tomuhle vede kablík... Mně to vyvádělo podobný věci, tak jsem ho vyměnil a byl klid. Tenkrát se to mimochodem projevovalo taky tim, že z něho trošku tekla nafta....
je jedno jestli řídící nebo jakejkoli jinej,pokud teče tak padá nafta a to může být taky ten problém, ale to jsi nepsal že máš mokré vstřiky.kdyby byl špatnej samotnej řídící vstřik tak ti to svítí na palubce.