Central na DO
-
kindera
-
John
- Klubové ID: 239
-
kindera
-
John
Ve dveřích řidiče připojíš kladný zamykací impuls na bílozelený drát a při odemykání musíš zároveň přivést kladný odemykací impuls na bílozeleno žlutý drát a rozpojit bílozelený drát. V případě druhého zámku se přivede kladný impuls ještě na modrohnědý drát, při prodloužení impulsu dojíždějí i okna.
-
kindera
John píše:Ve dveřích řidiče připojíš kladný zamykací impuls na bílozelený drát a při odemykání musíš zároveň přivést kladný odemykací impuls na bílozeleno žlutý drát a rozpojit bílozelený drát. V případě druhého zámku se přivede kladný impuls ještě na modrohnědý drát, při prodloužení impulsu dojíždějí i okna.
Nemáš náhodou schéma zapojení.Mám ještě problém v tom ,že mi nesignalizuje (gong) rozsvícení světel při otevření dveří.Kde může být chyba?Kontakt na středním sloupku je OK.Děkuji
-
Pivson
- Klubové ID: 570
mě teda rozsvícený světla řvou když vypnu motorkindera píše:John píše:Ve dveřích řidiče připojíš kladný zamykací impuls na bílozelený drát a při odemykání musíš zároveň přivést kladný odemykací impuls na bílozeleno žlutý drát a rozpojit bílozelený drát. V případě druhého zámku se přivede kladný impuls ještě na modrohnědý drát, při prodloužení impulsu dojíždějí i okna.
Nemáš náhodou schéma zapojení.Mám ještě problém v tom ,že mi nesignalizuje (gong) rozsvícení světel při otevření dveří.Kde může být chyba?Kontakt na středním sloupku je OK.Děkuji
no vypne se mě to jen na parkovačky
-
Milda
NAMONTUJ SI AUTOMATICKÉ ROZSVĚCOVÁNÍ SVĚTEL A MÁŠ POKOJ ,NASTARTUJEŠ CCA ZA 3 VTEŘINY SE ZAPNOU PO VYPNUTÍ MOTORU ZHASNOU.Pivson píše:mě teda rozsvícený světla řvou když vypnu motorkindera píše:John píše:Ve dveřích řidiče připojíš kladný zamykací impuls na bílozelený drát a při odemykání musíš zároveň přivést kladný odemykací impuls na bílozeleno žlutý drát a rozpojit bílozelený drát. V případě druhého zámku se přivede kladný impuls ještě na modrohnědý drát, při prodloužení impulsu dojíždějí i okna.
-
John
Schéma nemám. Automatické rozsvěcení světel ti jen doporučím, mám ho už dva roky v autě a mám klid.Milda píše:NAMONTUJ SI AUTOMATICKÉ ROZSVĚCOVÁNÍ SVĚTEL A MÁŠ POKOJ ,NASTARTUJEŠ CCA ZA 3 VTEŘINY SE ZAPNOU PO VYPNUTÍ MOTORU ZHASNOU.Pivson píše:mě teda rozsvícený světla řvou když vypnu motorkindera píše:
-
kindera
Automatické rozsvěcování nepotřebuju,jde mi o to,že nehlásí check control rozsvícení světel,při odchodu z auta.Měl by to napsat a oznámit výstražným gongem hned při otevření dveří samozřejmě když klíček je v nule.Přišel jsem na parkoviště a vono nic.Samozřejmě to nejde ani roztla čit,když baterka je vyš?avněná.Takže bylo BMW na laně až domů a to je pro mě ta největší potupa.
-
Catalyst
kindera píše:Automatické rozsvěcování nepotřebuju,jde mi o to,že nehlásí check control rozsvícení světel,při odchodu z auta.Měl by to napsat a oznámit výstražným gongem hned při otevření dveří samozřejmě když klíček je v nule.Přišel jsem na parkoviště a vono nic.Samozřejmě to nejde ani roztla čit,když baterka je vyš?avněná.Takže bylo BMW na laně až domů a to je pro mě ta největší potupa.
Ved si kup startovacie kable
-
Fikop
- Klubové ID: 444
Check control nesignalizuje rozsvícené světla, signalizuje že světlo nesvítí např. z duvodu vadné žárovky, upadlého konektoru a tak.kindera píše:Automatické rozsvěcování nepotřebuju,jde mi o to,že nehlásí check control rozsvícení světel,při odchodu z auta.Měl by to napsat a oznámit výstražným gongem hned při otevření dveří samozřejmě když klíček je v nule.Přišel jsem na parkoviště a vono nic.Samozřejmě to nejde ani roztla čit,když baterka je vyš?avněná.Takže bylo BMW na laně až domů a to je pro mě ta největší potupa.
Rozsvícené světla by ti měl hlásit nějaký bzučák nebo ten gong. U E36ky to signalizuje hnusný zvuk bzučáku.
-
Catalyst
Lenze u E34 ta zbuzeruje pocitac.. neni to len bzucak ... sa ta pyta ze licht an ?? teda aspon u mojejFikop píše:Check control nesignalizuje rozsvícené světla, signalizuje že světlo nesvítí např. z duvodu vadné žárovky, upadlého konektoru a tak.kindera píše:Automatické rozsvěcování nepotřebuju,jde mi o to,že nehlásí check control rozsvícení světel,při odchodu z auta.Měl by to napsat a oznámit výstražným gongem hned při otevření dveří samozřejmě když klíček je v nule.Přišel jsem na parkoviště a vono nic.Samozřejmě to nejde ani roztla čit,když baterka je vyš?avněná.Takže bylo BMW na laně až domů a to je pro mě ta největší potupa.
Rozsvícené světla by ti měl hlásit nějaký bzučák nebo ten gong. U E36ky to signalizuje hnusný zvuk bzučáku.
-
kindera
Catalyst píše:Lenze u E34 ta zbuzeruje pocitac.. neni to len bzucak ... sa ta pyta ze licht an ?? teda aspon u mojejFikop píše:Check control nesignalizuje rozsvícené světla, signalizuje že světlo nesvítí např. z duvodu vadné žárovky, upadlého konektoru a tak.kindera píše:Automatické rozsvěcování nepotřebuju,jde mi o to,že nehlásí check control rozsvícení světel,při odchodu z auta.Měl by to napsat a oznámit výstražným gongem hned při otevření dveří samozřejmě když klíček je v nule.Přišel jsem na parkoviště a vono nic.Samozřejmě to nejde ani roztla čit,když baterka je vyš?avněná.Takže bylo BMW na laně až domů a to je pro mě ta největší potupa.
Přesně tak
-
Fikop
- Klubové ID: 444
No dobrá zbuzeruje tě počítač ale modul check control s tím nesouvisí.Catalyst píše:Lenze u E34 ta zbuzeruje pocitac.. neni to len bzucak ... sa ta pyta ze licht an ?? teda aspon u mojejFikop píše:Check control nesignalizuje rozsvícené světla, signalizuje že světlo nesvítí např. z duvodu vadné žárovky, upadlého konektoru a tak.kindera píše:Automatické rozsvěcování nepotřebuju,jde mi o to,že nehlásí check control rozsvícení světel,při odchodu z auta.Měl by to napsat a oznámit výstražným gongem hned při otevření dveří samozřejmě když klíček je v nule.Přišel jsem na parkoviště a vono nic.Samozřejmě to nejde ani roztla čit,když baterka je vyš?avněná.Takže bylo BMW na laně až domů a to je pro mě ta největší potupa.
-
kindera
-
Catalyst
Fikop píše:No dobrá zbuzeruje tě počítač ale modul check control s tím nesouvisí.Catalyst píše:Lenze u E34 ta zbuzeruje pocitac.. neni to len bzucak ... sa ta pyta ze licht an ?? teda aspon u mojejFikop píše: Check control nesignalizuje rozsvícené světla, signalizuje že světlo nesvítí např. z duvodu vadné žárovky, upadlého konektoru a tak.
To zas moze mat pravdu ... moze to pouzivat len tu zobrazovacku.... ale bzucak to podla mna aj tak nebude... ved to kuknite v schemach .. kam je to pripojene..
-
Milda
Zaleží jaký máš stupeň výbavy.U většiny BMW E34 když necháš rozvícené světla a vypneš klíček tak se ti světla zhasnou a zůstanou svítit jen obrysovky.Tyto ti při dobrém stavu baterie musí bez problémů vydržet svítit několik hodin/teoreicky 72 hod./.U typu vybavených velkým počítačem je režim ,který při poklesu kapacity na takovou hodnotu při ,které by nešlo nastartovat,zhasne i obrysovky.Plánky el. instalace najdeš na http://www.eden.rutgers.edu/%7Eszwarc/e ... Manual.pdf
-
Catalyst
Milda píše:Zaleží jaký máš stupeň výbavy.U většiny BMW E34 když necháš rozvícené světla a vypneš klíček tak se ti světla zhasnou a zůstanou svítit jen obrysovky.Tyto ti při dobrém stavu baterie musí bez problémů vydržet svítit několik hodin/teoreicky 72 hod./.U typu vybavených velkým počítačem je režim ,který při poklesu kapacity na takovou hodnotu při ,které by nešlo nastartovat,zhasne i obrysovky.Plánky el. instalace najdeš na http://www.eden.rutgers.edu/%7Eszwarc/e ... Manual.pdf
no tak nejak... akurat ze mne to asi pak nefunguje... lebo sa mi baterka na parkovackach vybije ulpne....
-
kindera
A to je můj případ.Nějaké plán už mám,ale to co potřebuji tam není.Potřebuju input,outputs check control a general modulCatalyst píše:Milda píše:Zaleží jaký máš stupeň výbavy.U většiny BMW E34 když necháš rozvícené světla a vypneš klíček tak se ti světla zhasnou a zůstanou svítit jen obrysovky.Tyto ti při dobrém stavu baterie musí bez problémů vydržet svítit několik hodin/teoreicky 72 hod./.U typu vybavených velkým počítačem je režim ,který při poklesu kapacity na takovou hodnotu při ,které by nešlo nastartovat,zhasne i obrysovky.Plánky el. instalace najdeš na http://www.eden.rutgers.edu/%7Eszwarc/e ... Manual.pdf
no tak nejak... akurat ze mne to asi pak nefunguje... lebo sa mi baterka na parkovackach vybije ulpne....