Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Central na DO
-
- Klubové ID: 239
- Kontaktovat uživatele:
Ve dveřích řidiče připojíš kladný zamykací impuls na bílozelený drát a při odemykání musíš zároveň přivést kladný odemykací impuls na bílozeleno žlutý drát a rozpojit bílozelený drát. V případě druhého zámku se přivede kladný impuls ještě na modrohnědý drát, při prodloužení impulsu dojíždějí i okna.
John píše:Ve dveřích řidiče připojíš kladný zamykací impuls na bílozelený drát a při odemykání musíš zároveň přivést kladný odemykací impuls na bílozeleno žlutý drát a rozpojit bílozelený drát. V případě druhého zámku se přivede kladný impuls ještě na modrohnědý drát, při prodloužení impulsu dojíždějí i okna.
Nemáš náhodou schéma zapojení.Mám ještě problém v tom ,že mi nesignalizuje (gong) rozsvícení světel při otevření dveří.Kde může být chyba?Kontakt na středním sloupku je OK.Děkuji
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
mě teda rozsvícený světla řvou když vypnu motorkindera píše:John píše:Ve dveřích řidiče připojíš kladný zamykací impuls na bílozelený drát a při odemykání musíš zároveň přivést kladný odemykací impuls na bílozeleno žlutý drát a rozpojit bílozelený drát. V případě druhého zámku se přivede kladný impuls ještě na modrohnědý drát, při prodloužení impulsu dojíždějí i okna.
Nemáš náhodou schéma zapojení.Mám ještě problém v tom ,že mi nesignalizuje (gong) rozsvícení světel při otevření dveří.Kde může být chyba?Kontakt na středním sloupku je OK.Děkuji
no vypne se mě to jen na parkovačky
NAMONTUJ SI AUTOMATICKÉ ROZSVĚCOVÁNÍ SVĚTEL A MÁŠ POKOJ ,NASTARTUJEŠ CCA ZA 3 VTEŘINY SE ZAPNOU PO VYPNUTÍ MOTORU ZHASNOU.Pivson píše:mě teda rozsvícený světla řvou když vypnu motorkindera píše:John píše:Ve dveřích řidiče připojíš kladný zamykací impuls na bílozelený drát a při odemykání musíš zároveň přivést kladný odemykací impuls na bílozeleno žlutý drát a rozpojit bílozelený drát. V případě druhého zámku se přivede kladný impuls ještě na modrohnědý drát, při prodloužení impulsu dojíždějí i okna.
-
- Klubové ID: 239
- Kontaktovat uživatele:
Schéma nemám. Automatické rozsvěcení světel ti jen doporučím, mám ho už dva roky v autě a mám klid.Milda píše:NAMONTUJ SI AUTOMATICKÉ ROZSVĚCOVÁNÍ SVĚTEL A MÁŠ POKOJ ,NASTARTUJEŠ CCA ZA 3 VTEŘINY SE ZAPNOU PO VYPNUTÍ MOTORU ZHASNOU.Pivson píše:mě teda rozsvícený světla řvou když vypnu motorkindera píše:
Automatické rozsvěcování nepotřebuju,jde mi o to,že nehlásí check control rozsvícení světel,při odchodu z auta.Měl by to napsat a oznámit výstražným gongem hned při otevření dveří samozřejmě když klíček je v nule.Přišel jsem na parkoviště a vono nic.Samozřejmě to nejde ani roztla čit,když baterka je vyš?avněná.Takže bylo BMW na laně až domů a to je pro mě ta největší potupa.
kindera píše:Automatické rozsvěcování nepotřebuju,jde mi o to,že nehlásí check control rozsvícení světel,při odchodu z auta.Měl by to napsat a oznámit výstražným gongem hned při otevření dveří samozřejmě když klíček je v nule.Přišel jsem na parkoviště a vono nic.Samozřejmě to nejde ani roztla čit,když baterka je vyš?avněná.Takže bylo BMW na laně až domů a to je pro mě ta největší potupa.
Ved si kup startovacie kable

-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Check control nesignalizuje rozsvícené světla, signalizuje že světlo nesvítí např. z duvodu vadné žárovky, upadlého konektoru a tak.kindera píše:Automatické rozsvěcování nepotřebuju,jde mi o to,že nehlásí check control rozsvícení světel,při odchodu z auta.Měl by to napsat a oznámit výstražným gongem hned při otevření dveří samozřejmě když klíček je v nule.Přišel jsem na parkoviště a vono nic.Samozřejmě to nejde ani roztla čit,když baterka je vyš?avněná.Takže bylo BMW na laně až domů a to je pro mě ta největší potupa.
Rozsvícené světla by ti měl hlásit nějaký bzučák nebo ten gong. U E36ky to signalizuje hnusný zvuk bzučáku.
Lenze u E34 ta zbuzeruje pocitac.. neni to len bzucak ... sa ta pyta ze licht an ?? teda aspon u mojejFikop píše:Check control nesignalizuje rozsvícené světla, signalizuje že světlo nesvítí např. z duvodu vadné žárovky, upadlého konektoru a tak.kindera píše:Automatické rozsvěcování nepotřebuju,jde mi o to,že nehlásí check control rozsvícení světel,při odchodu z auta.Měl by to napsat a oznámit výstražným gongem hned při otevření dveří samozřejmě když klíček je v nule.Přišel jsem na parkoviště a vono nic.Samozřejmě to nejde ani roztla čit,když baterka je vyš?avněná.Takže bylo BMW na laně až domů a to je pro mě ta největší potupa.
Rozsvícené světla by ti měl hlásit nějaký bzučák nebo ten gong. U E36ky to signalizuje hnusný zvuk bzučáku.
Catalyst píše:Lenze u E34 ta zbuzeruje pocitac.. neni to len bzucak ... sa ta pyta ze licht an ?? teda aspon u mojejFikop píše:Check control nesignalizuje rozsvícené světla, signalizuje že světlo nesvítí např. z duvodu vadné žárovky, upadlého konektoru a tak.kindera píše:Automatické rozsvěcování nepotřebuju,jde mi o to,že nehlásí check control rozsvícení světel,při odchodu z auta.Měl by to napsat a oznámit výstražným gongem hned při otevření dveří samozřejmě když klíček je v nule.Přišel jsem na parkoviště a vono nic.Samozřejmě to nejde ani roztla čit,když baterka je vyš?avněná.Takže bylo BMW na laně až domů a to je pro mě ta největší potupa.
Přesně tak
-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
No dobrá zbuzeruje tě počítač ale modul check control s tím nesouvisí.Catalyst píše:Lenze u E34 ta zbuzeruje pocitac.. neni to len bzucak ... sa ta pyta ze licht an ?? teda aspon u mojejFikop píše:Check control nesignalizuje rozsvícené světla, signalizuje že světlo nesvítí např. z duvodu vadné žárovky, upadlého konektoru a tak.kindera píše:Automatické rozsvěcování nepotřebuju,jde mi o to,že nehlásí check control rozsvícení světel,při odchodu z auta.Měl by to napsat a oznámit výstražným gongem hned při otevření dveří samozřejmě když klíček je v nule.Přišel jsem na parkoviště a vono nic.Samozřejmě to nejde ani roztla čit,když baterka je vyš?avněná.Takže bylo BMW na laně až domů a to je pro mě ta největší potupa.
Fikop píše:No dobrá zbuzeruje tě počítač ale modul check control s tím nesouvisí.Catalyst píše:Lenze u E34 ta zbuzeruje pocitac.. neni to len bzucak ... sa ta pyta ze licht an ?? teda aspon u mojejFikop píše: Check control nesignalizuje rozsvícené světla, signalizuje že světlo nesvítí např. z duvodu vadné žárovky, upadlého konektoru a tak.
To zas moze mat pravdu ... moze to pouzivat len tu zobrazovacku.... ale bzucak to podla mna aj tak nebude... ved to kuknite v schemach .. kam je to pripojene..
Zaleží jaký máš stupeň výbavy.U většiny BMW E34 když necháš rozvícené světla a vypneš klíček tak se ti světla zhasnou a zůstanou svítit jen obrysovky.Tyto ti při dobrém stavu baterie musí bez problémů vydržet svítit několik hodin/teoreicky 72 hod./.U typu vybavených velkým počítačem je režim ,který při poklesu kapacity na takovou hodnotu při ,které by nešlo nastartovat,zhasne i obrysovky.Plánky el. instalace najdeš na http://www.eden.rutgers.edu/%7Eszwarc/e ... Manual.pdf
Milda píše:Zaleží jaký máš stupeň výbavy.U většiny BMW E34 když necháš rozvícené světla a vypneš klíček tak se ti světla zhasnou a zůstanou svítit jen obrysovky.Tyto ti při dobrém stavu baterie musí bez problémů vydržet svítit několik hodin/teoreicky 72 hod./.U typu vybavených velkým počítačem je režim ,který při poklesu kapacity na takovou hodnotu při ,které by nešlo nastartovat,zhasne i obrysovky.Plánky el. instalace najdeš na http://www.eden.rutgers.edu/%7Eszwarc/e ... Manual.pdf
no tak nejak... akurat ze mne to asi pak nefunguje... lebo sa mi baterka na parkovackach vybije ulpne....

A to je můj případ.Nějaké plán už mám,ale to co potřebuji tam není.Potřebuju input,outputs check control a general modulCatalyst píše:Milda píše:Zaleží jaký máš stupeň výbavy.U většiny BMW E34 když necháš rozvícené světla a vypneš klíček tak se ti světla zhasnou a zůstanou svítit jen obrysovky.Tyto ti při dobrém stavu baterie musí bez problémů vydržet svítit několik hodin/teoreicky 72 hod./.U typu vybavených velkým počítačem je režim ,který při poklesu kapacity na takovou hodnotu při ,které by nešlo nastartovat,zhasne i obrysovky.Plánky el. instalace najdeš na http://www.eden.rutgers.edu/%7Eszwarc/e ... Manual.pdf
no tak nejak... akurat ze mne to asi pak nefunguje... lebo sa mi baterka na parkovackach vybije ulpne....