Mam problem s volnobehom je prilis nizky a nepravidelny. Neviete niekto recept co s tym? Dost to trasie. Vypnem zapnem zapalovanie a je to na chvilu OK. Dik za odpovede.
saly píše:Mam problem s volnobehom je prilis nizky a nepravidelny. Neviete niekto recept co s tym? Dost to trasie. Vypnem zapnem zapalovanie a je to na chvilu OK. Dik za odpovede.
Stručněji tu závadu popsat nemůžeš? Nech si seřídit volnoběh. Teda pokud seš si jistý, že ti to šlape na všechny válce. Jinak vstřiky nebo čerpadlo.
saly píše:Mam problem s volnobehom je prilis nizky a nepravidelny. Neviete niekto recept co s tym? Dost to trasie. Vypnem zapnem zapalovanie a je to na chvilu OK. Dik za odpovede.
Stručněji tu závadu popsat nemůžeš? Nech si seřídit volnoběh. Teda pokud seš si jistý, že ti to šlape na všechny válce. Jinak vstřiky nebo čerpadlo.
a jéje,pan všemohoucí se ozval tak volnoběh jo? nebo čerpadlo dokonce...hmm tak to je mazec
Na 99,9% jsou v pí vstřiky,stačí když je po smrti jeden nebo dva a dělá to paseku....a až je koupíš nové tak kupuj jen dobrou naftu
Na volnobeh sa to chova akokeby to slo a 5 valcov , ale upozornujem , ked vypnem a hned natocim je to na chvilu ok. V pracovnych otackach je to absolutne v poriadku.
Nafta len shell , serie ma len to s tym vypnutim a nastartovanim. Stojm na semafore zacne to blbnut vypnem zapnem a jeto na chvilu ok. Po ca minute to zacne znova. Niekedy cely den nic. Sorry nebol som pri compe.
Tak ja mam Rovnaky problem vcera som doviezol 530D RV 2000 a robi mi to to iste,chcem sa spytat ci neviete ci to ide repasovat alebo treba kupit nove vstriky... alebo kde sa to na nejlevnejc sehnat... napr.Elit 13000 Sk ....Diki
repasovat jdou, ale v Cr ne... bosch do cr neposila repas sady, protoze to tady pry sidime a nebude davat zaruku kdyz se nedodrzujou repas postupy... predpokladam ze oba mate motory 184ps...novejsi 193 uz jsou v poho a ty vstriky jim neodchazeji... bohuzel u tech 184ps jsou ty vstriky neduh jako remen,odchazi to fest... staci skocit na ctecku a zmerit kolik kazdy vstrik potrebuje proudu ke svojemu utevreni... jsou hodnoty ve kterych se to ma pohybovat, jak je to mimo mez tak jedine vymenit... prvne se to projevuje jenom neklidnym volnobehem, pozdeji zacina ta masina jit hur z volnobehu do otacek...
tak ja mam 193 a robi mi to co pises...takze jedine nove?...kua tak to bude balik,keby sa dali tie repasovane.....nekurvi sa tam neco ked to tak vibruje...?
abdul píše:repasovat jdou, ale v Cr ne... bosch do cr neposila repas sady, protoze to tady pry sidime a nebude davat zaruku kdyz se nedodrzujou repas postupy... predpokladam ze oba mate motory 184ps...novejsi 193 uz jsou v poho a ty vstriky jim neodchazeji... bohuzel u tech 184ps jsou ty vstriky neduh jako remen,odchazi to fest... staci skocit na ctecku a zmerit kolik kazdy vstrik potrebuje proudu ke svojemu utevreni... jsou hodnoty ve kterych se to ma pohybovat, jak je to mimo mez tak jedine vymenit... prvne se to projevuje jenom neklidnym volnobehem, pozdeji zacina ta masina jit hur z volnobehu do otacek...
Este to taky muze byt silen na motoru, ale prvni bych zkusil ty vstriky
no cudoval by si sa co dokaze narobit posr*ty silentblok ked som nastartoval auto na volnobeh som ani nevedel ci ide abo nie...casom mi prdol pravy silentblok a mal som pocit ze sa mi auto rozpadne do minuty od tych vybracii.
takze nieje to naskodu skontrolovat.. budes si aspon isty a mozej jednu vec vylucit....
ok, skoda ze tie vstreky tak skoro odchadzaju....mohli by to trochen vylepsit aby sa zivotnost a funkcnost zachovala dlhsie aj pri menej kvalintej nafte, nehovoriac otom ak sa zacne celosvetovo pridavat vacsi pomer biozlosky do mineralnej nafty....napr. v nemecku tie trysky aj cerpadlo mavaju dlhsiu zivotnost z dovodu kvalitnejsej nafty.
Nemci sa toho nezbavuju zo srandy Dalsia vec je ze nie vsetko je dozivotne. Je viacero sposobov ako predlzit zivotnost cerpadla a vstrekov aj pri pouzivani "sirnej" nafty ako mame my. Okrem toho uz aj samotne bmw robi cerpadla na 530d ktore su urcene zvladat aj bionaftu.