Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 zadni naprava
U limuzíny jsem měnil "kosti" stabilizátoru, ale auto neplavalo, jen to lehce klepalo při přejetí nerovností.ardo píše:Na E39 touring.Auto za jizdy hodne vzadu plave(lita ze strany na stranu),ale nikde nic nemlati,nove tlumice.Po geometrii se to nezmenilo.Kdysi bylo lehce bourano na zadek,ale jen malo(naraznik ).Co to muze delat,setkal se s tim nekdo??dik
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 2190
- Kontaktovat uživatele:
Mám ten samí problem, když jedu na nekvalitním povrchu, nebo přes nějáký spoj na silníci, tak mi to jakoby ustřeluje do stran, myslel jsem si, že mám tlumiče v háji, ale jestli ty máš nové, tak to asi nebude tím, já nemám moc najeto, tak mi to taky připadalo divný.Ještě, co mě napadá, jestli to nedělají gumy, teď, když je mám docela sjeté, tak to dělá dost...ale docela mě to znepokojujeardo píše:Na E39 touring.Auto za jizdy hodne vzadu plave(lita ze strany na stranu),ale nikde nic nemlati,nove tlumice.Po geometrii se to nezmenilo.Kdysi bylo lehce bourano na zadek,ale jen malo(naraznik ).Co to muze delat,setkal se s tim nekdo??dik

-
- Klubové ID: 321
resim stejny problem na e30 ...NoCom píše: Mám ten samí problem, když jedu na nekvalitním povrchu, nebo přes nějáký spoj na silníci, tak mi to jakoby ustřeluje do stran, myslel jsem si, že mám tlumiče v háji, ale jestli ty máš nové, tak to asi nebude tím, já nemám moc najeto, tak mi to taky připadalo divný.Ještě, co mě napadá, jestli to nedělají gumy, teď, když je mám docela sjeté, tak to dělá dost...ale docela mě to znepokojuje

co geometrie?
dela to pri zatizene zadni naprave?
petr
-
- Klubové ID: 2190
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt, že geometrii mám toršku rozhozenou, ale spíš předek, než zadek, takže to bych vyloučil.Také jsem to měl bourané ze strany, ale tím by to snad taky nemělo být...jak tady byla řeč, že auto nemlátí, tak já sjem spohoroval, že když jedu do levotočivé zatáčky, tak mi od spodu auta, konkretně někdy u řadičky se ozývají zvuky, jako by tam dřel kardan, nebo co.A když jedu na nerovném, povrchu, tak to zase jakoby mlátí, dělá mi to asi tři týdny a je to dost nepříjemné, taky nevím, co to je
Pravděpodobně to s tím ustřelováním nebude mít nic společného...
4 RuDoSh: Ty máš na ty tvojí krasavici všechno ok, vid? ...se někdo má

-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
to mlaceni by mohl byt diferak....NoCom píše:Je fakt, že geometrii mám toršku rozhozenou, ale spíš předek, než zadek, takže to bych vyloučil.Také jsem to měl bourané ze strany, ale tím by to snad taky nemělo být...jak tady byla řeč, že auto nemlátí, tak já sjem spohoroval, že když jedu do levotočivé zatáčky, tak mi od spodu auta, konkretně někdy u řadičky se ozývají zvuky, jako by tam dřel kardan, nebo co.A když jedu na nerovném, povrchu, tak to zase jakoby mlátí, dělá mi to asi tři týdny a je to dost nepříjemné, taky nevím, co to jePravděpodobně to s tím ustřelováním nebude mít nic společného...
ne nemam.... musim vymenit tlumice a spojku a pak nejaka kosmetika

-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
jo pomohlo hodne (prosoupal se mi ve 160 na okresce...... to bylo jako na houpacce), ale kdyby to mel nekdo taky spatne, tak by si toho asi vsimnul (viz foto)ajfel píše:tys (tusim) nedavno menil regulaci vysky zadku ...
nehoupalo se ti to pred tim? nebo neplavalo?
pomohlo to jizdnim valstnostem?
petr

- Přílohy
-
- Obraz010.jpg (101.7 KiB) Zobrazeno 1288 x
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Zkus kouknout taky na silenbloky uchycení motoru, jestli je nemáš urvaný. Měl jsem taky problém že v zatáčce a nerovnostech mi to od řadičky bouchaloNoCom píše:...jak tady byla řeč, že auto nemlátí, tak já sjem spohoroval, že když jedu do levotočivé zatáčky, tak mi od spodu auta, konkretně někdy u řadičky se ozývají zvuky, jako by tam dřel kardan, nebo co.A když jedu na nerovném, povrchu, tak to zase jakoby mlátí, :

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!