V E39 mám rádio business na kazety s MID displejem. Z E36 mi zůstalo rádio buines s CD měničem, tak jsem si říkal že ten měnič hodím do E39. Jenomže to spolu nějak nekomunikuje - ví někdo kde je zakopaný pes?
Bude ochotný, někdo kdo má v E39 měnič s businessem, opsat mi údaje z měniče, ev. nafotit konektory? A pokud máte třeba CZ návod na výše uvedené, bude ochotní se o něj podělit?
Zřejmě se to nikomu nechce vyndavat. Co já vím, tak jsou tam dva konektroy - jeden napájecí plochý se 3 piny, a potom taková kostička, tuším že se šesti piny.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Zřejmě se to nikomu nechce vyndavat. Co já vím, tak jsou tam dva konektroy - jeden napájecí plochý se 3 piny, a potom taková kostička, tuším že se šesti piny.
Jj, počet konektorů je celkem jasný, ale jde hlavně o to co je zapojené. Na tom napájecím jsou zapojené jenom dva krajní, nebo všechny tři? Na to "datovém" je určitě víc pinů než 6, ale jsou zapojené úplně všechny?
To nemá ani nikdo manuál k rádiu a měniči? Pokud je všechno jak má být, stačí měnič připojit, nebo se to musí v rádiu nějak nastavit... U rádia z E36 stačilo připojit a jelo to. Na rádiu z E39 je konektor úplně stejný, ale po připojení se nic neděje?
P-J píše:
Jj, počet konektorů je celkem jasný, ale jde hlavně o to co je zapojené. Na tom napájecím jsou zapojené jenom dva krajní, nebo všechny tři? Na to "datovém" je určitě víc pinů než 6, ale jsou zapojené úplně všechny?
To nemá ani nikdo manuál k rádiu a měniči? Pokud je všechno jak má být, stačí měnič připojit, nebo se to musí v rádiu nějak nastavit... U rádia z E36 stačilo připojit a jelo to. Na rádiu z E39 je konektor úplně stejný, ale po připojení se nic neděje?
Určitě to jede hned po zapojení.
P-J píše:
A proto bych potřeboval nějaké podrobnější info o tom měniči, tzn, opsat z něj údaje....
Ale stejně mi připadá nelogické, že by byl jiný měnič pro E36 a jiný pro E39....
V E39 je měnič Alpine.
Kdyby to bylo tak před měsícem koupil jsem changer a montoval do auta teď jse mi to nechce už vytahovat ale pokud vím tak jestli maš etk + tis tak v tom tisu jsem vyděl někde ten konektor jinak z E34 pasuje jen do E31 , 32 , 36
Jsem ale zato že když budeš mýt přesně piny tak to nebude fungovat jinak tady v Ostravě v http://www.volny.cz/sotea/index2.htm mají ještě jeden changer bez kabelu ten druhy jsem koupil ja
gamers píše:Kdyby to bylo tak před měsícem koupil jsem changer a montoval do auta teď jse mi to nechce už vytahovat ale pokud vím tak jestli maš etk + tis tak v tom tisu jsem vyděl někde ten konektor jinak z E34 pasuje jen do E31 , 32 , 36
Jsem ale zato že když budeš mýt přesně piny tak to nebude fungovat jinak tady v Ostravě v http://www.volny.cz/sotea/index2.htm mají ještě jeden changer bez kabelu ten druhy jsem koupil ja
Že to fungovat nebude, je už bohužel jasné. Teď už mi jde hlavně o to, jestli je aspoň stejný konektor. Mám to rozebrané, tak bych tam ten kabel už dal a pak by se vidělo.
Že v Sotei měli měnič bez kabelu jsem věděl (věděl jsem ale jenom o jednom). Ty jsi ten svůj koupil s kabelem?
P-J píše:
Viděl jsem to, ale nový stojí 10k, dostanu na něj doklad a bude se zárukou......
Jako odpovídající cena mi přijdou ty +- 4k (s kabelem).
Myslím, že bude stát o kapánek víc než 10k. Teď jsem kouknul do ETK a ceníku a stojí 13,5k bez DPH.