Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pyl.filtr

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od RuDoSh »

Milda píše:No filtr je pěkná věc,ale já ho tam nemám kam dát,to je jiste.Zato vím že mám zasraný radiator klimi masnotou a prachem.Jde tam vidét když se vytáhne řídící jednotka,nelze tam strčit ruku.Jak to vyčistit????

nejsi ted nahodou na Kolibe (Brezuvky)? Jela sem nejaka modra asi 530... :-)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Zave »

divinol píše:já v Praze za 440,-..H Měcholupy ale je možné,že to někde maj za míň,kotouče tam mají oproti jinde o 300,-dražší.....

No ja myslim ze je to dobra cena... Diky... :wink:
divinol
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od divinol »

tak pyl.filtr vyměněn...celkem to šlo,místa moc není ale dobrý,hned to topí jako šílený a nemlží se to....
voko21
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od voko21 »

divinol píše:tak pyl.filtr vyměněn...celkem to šlo,místa moc není ale dobrý,hned to topí jako šílený a nemlží se to....

To je dobrá inspirace pro ostatní. :idea: Na pylový filtry se dost kašle, každej mění jenom ten u sání motoru, aby zvýšil výkon a že dejchá mikrobáky a další sajrajty je mu jedno. U nás není výjimkou jezdit s jedním filtrem 5-8 let a mění se až když je ucpanej a nefouká vzduch z větráku. :)
divinol
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od divinol »

myslím,že by se měl měnit současně se vzduchovým ne?.......je někde napsaný nějaký interval?......auto mám od bráchy a ten ani nevěděl kdy to bylo měněné.......
voko21
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od voko21 »

divinol píše:myslím,že by se měl měnit současně se vzduchovým ne?.......je někde napsaný nějaký interval?......auto mám od bráchy a ten ani nevěděl kdy to bylo měněné.......

Někde jsem četl, že se má Pylovej měnit jednou za 1-2roky. Vzduchovej asi taky.
voko21
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od voko21 »

alp píše:
voko21 píše:
darmon píše:[quote="voko21"][quote="Martinéz"]no je to srani, co si budem povidat. Ja to delal podle "Jak na to" a z obrazku sem asi hodinu zkoumal, co vyjadrujou ty ilustrace..no a pak sem se s tim prcal. Proste napoprvy je to pakarna, dnes uz bych sel najisto.. ale netesim se na to..

Taky jsem to dělal podle Koppa a nakoppal bych ho do p.....! Teď ale moc nahráváme Darmonovi! :lol:
:lol:

:wink:

:idea: Kolik stojí příručka na E34 od Bentleye?[/quote]

asi 2,5k .... az budu mit nekdy cas, tak to nascenuju, ale je to moc moc stranek :)))[/quote]

Vím, to je naprd. :? Je lepší to rozsalátit a prohnat to oboustranným Xeroxem, pak je to za hoďku. :D
Zave
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Zave »

no ty kravo... to musi byt celkem hokna to skenovat... :roll: ale za to vysledek bude stat za to... :D 8) predpokladam ze to nebude gratis... :wink:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Zave »

tak dnes sem to cely rozdelal a nic sem nenasel :oops: :lol: kau kde to je? tam jak je to na tom obrazku na strance 1 sem to vse rozdelal, vytahl sem takovy cosi dlouhyho je to dlouhy zelezo a na jedne strane je plosňák, pak sem vytahl ten plast ve kterym toto bylo zasunuty a uz tam byla akorat dira, kterou sem videl na radiator... :? :( :cry:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od darmon »

to dlouhy zelezo je 'sword' , elektronika co ovlada rychlost vetraku, vykonovy tranzistory na chladici... filtr je mezi timhle a tim radiatorem, jestli jsi videl radiator tak mas bud verzi bez filtru, nebo ho tam nekdo nedal....
Zave
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Zave »

jo sou na tom nejaky tranzistory... hm... tak to je parada ze ho tam nekdo nedal... :? :cry: me to desne blbe fouka :cry: jo ale fouka me to blbe jen z tech dir co jsou do xichtu, na okno to vali pekne...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od darmon »

Zave píše:jo sou na tom nejaky tranzistory... hm... tak to je parada ze ho tam nekdo nedal... :? :cry: me to desne blbe fouka :cry: jo ale fouka me to blbe jen z tech dir co jsou do xichtu, na okno to vali pekne...
no jako e32 ma pylak od 90, mesic nevim, musel bych otvirat knizku = lennost, a neni to dulezity. ......jako do ksichtu ...visco muzes mit rozmrdany klapky, resp ty jejich vodici drazky, praskaj. A nebo to dela to co delat ma, jen se ti to nezda. IHKA ma zvlastni chovani, a nepusti ti horkej vzduch do ksichtu dokavad v aute neni urcity teplo....zabil jsem s tim nekolik dni abych pochopil tu logiku a myslim si ze ji chapu...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Zave »

ok, necham to tak jak to je, topi to, nemlzim se, pak to u nekoho zkusim jestli to fouka tak silne jak ma... diky kamo :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od darmon »

Zave píše:ok, necham to tak jak to je, topi to, nemlzim se, pak to u nekoho zkusim jestli to fouka tak silne jak ma... diky kamo :wink:
no kdyz se ti podari vysimulovat stejny podminky,,,my to resili pred lety na bimmer.org ve spolupraci s mnichovem...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Zave »

co? 8O
George_D
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od George_D »

No já jsem na E36 compact bez klimy mysle že tam taky žádný filtr neni a pak jsem rozhodil to pod stěračema jsou tam nasazeny takový 2 konus filtry tak jsem je vyměnil a ted mi vetrák sílou větru sám zavírá klapky na prostředku palubky když to dam naplno :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Zave
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Zave »

ja tam jinde myslim filtr nemam... takze vsechny sracky mi dou do xichtu 8)
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Doktor1 »

Jestli mas klimu,a videl jsi za tema dvirkama radiator(vymenik),tak pred nej patri ten filtr. Myslim,ze by se mel menit pri kazde inspekci,cili po druhe vymene oleje.Pokud hodne najezdis,tak se interval prodluzuje... Ja ho po lete vytahl,stejne to v lete stalo v bazaru,a na jare ho tam musim dat,pokud ho nekdo koupite zbytecne,tak mate kupce :lol:
Odpovědět