Milda píše:No filtr je pěkná věc,ale já ho tam nemám kam dát,to je jiste.Zato vím že mám zasraný radiator klimi masnotou a prachem.Jde tam vidét když se vytáhne řídící jednotka,nelze tam strčit ruku.Jak to vyčistit????
nejsi ted nahodou na Kolibe (Brezuvky)? Jela sem nejaka modra asi 530...
divinol píše:tak pyl.filtr vyměněn...celkem to šlo,místa moc není ale dobrý,hned to topí jako šílený a nemlží se to....
To je dobrá inspirace pro ostatní. Na pylový filtry se dost kašle, každej mění jenom ten u sání motoru, aby zvýšil výkon a že dejchá mikrobáky a další sajrajty je mu jedno. U nás není výjimkou jezdit s jedním filtrem 5-8 let a mění se až když je ucpanej a nefouká vzduch z větráku.
myslím,že by se měl měnit současně se vzduchovým ne?.......je někde napsaný nějaký interval?......auto mám od bráchy a ten ani nevěděl kdy to bylo měněné.......
divinol píše:myslím,že by se měl měnit současně se vzduchovým ne?.......je někde napsaný nějaký interval?......auto mám od bráchy a ten ani nevěděl kdy to bylo měněné.......
Někde jsem četl, že se má Pylovej měnit jednou za 1-2roky. Vzduchovej asi taky.
darmon píše:[quote="voko21"][quote="Martinéz"]no je to srani, co si budem povidat. Ja to delal podle "Jak na to" a z obrazku sem asi hodinu zkoumal, co vyjadrujou ty ilustrace..no a pak sem se s tim prcal. Proste napoprvy je to pakarna, dnes uz bych sel najisto.. ale netesim se na to..
Taky jsem to dělal podle Koppa a nakoppal bych ho do p.....! Teď ale moc nahráváme Darmonovi!
Kolik stojí příručka na E34 od Bentleye?[/quote]
asi 2,5k .... az budu mit nekdy cas, tak to nascenuju, ale je to moc moc stranek ))[/quote]
Vím, to je naprd. Je lepší to rozsalátit a prohnat to oboustranným Xeroxem, pak je to za hoďku.
tak dnes sem to cely rozdelal a nic sem nenasel kau kde to je? tam jak je to na tom obrazku na strance 1 sem to vse rozdelal, vytahl sem takovy cosi dlouhyho je to dlouhy zelezo a na jedne strane je plosňák, pak sem vytahl ten plast ve kterym toto bylo zasunuty a uz tam byla akorat dira, kterou sem videl na radiator...
to dlouhy zelezo je 'sword' , elektronika co ovlada rychlost vetraku, vykonovy tranzistory na chladici... filtr je mezi timhle a tim radiatorem, jestli jsi videl radiator tak mas bud verzi bez filtru, nebo ho tam nekdo nedal....
jo sou na tom nejaky tranzistory... hm... tak to je parada ze ho tam nekdo nedal... me to desne blbe fouka jo ale fouka me to blbe jen z tech dir co jsou do xichtu, na okno to vali pekne...
Zave píše:jo sou na tom nejaky tranzistory... hm... tak to je parada ze ho tam nekdo nedal... me to desne blbe fouka jo ale fouka me to blbe jen z tech dir co jsou do xichtu, na okno to vali pekne...
no jako e32 ma pylak od 90, mesic nevim, musel bych otvirat knizku = lennost, a neni to dulezity. ......jako do ksichtu ...visco muzes mit rozmrdany klapky, resp ty jejich vodici drazky, praskaj. A nebo to dela to co delat ma, jen se ti to nezda. IHKA ma zvlastni chovani, a nepusti ti horkej vzduch do ksichtu dokavad v aute neni urcity teplo....zabil jsem s tim nekolik dni abych pochopil tu logiku a myslim si ze ji chapu...
No já jsem na E36 compact bez klimy mysle že tam taky žádný filtr neni a pak jsem rozhodil to pod stěračema jsou tam nasazeny takový 2 konus filtry tak jsem je vyměnil a ted mi vetrák sílou větru sám zavírá klapky na prostředku palubky když to dam naplno
Jestli mas klimu,a videl jsi za tema dvirkama radiator(vymenik),tak pred nej patri ten filtr. Myslim,ze by se mel menit pri kazde inspekci,cili po druhe vymene oleje.Pokud hodne najezdis,tak se interval prodluzuje... Ja ho po lete vytahl,stejne to v lete stalo v bazaru,a na jare ho tam musim dat,pokud ho nekdo koupite zbytecne,tak mate kupce