Zaleží jak je napsaná kupní smlouva,ale myslím že nemáš nárok něco vyreklamovat.Na to,aby se stala tato závada stačí třeba na chvíli přehřát motor a pokud ten prodávajici se s tebou nebude chtít dohodnout tak máš asi smůlu.
Ja s..m zvysoka na predchadazjúceho majitela je to totalny k..t.Radšej my
povedzte ako by sa to dalo da? dokopy aby som stým už nemal take problemy.....
(inač mne sa prehrial ten motor po tyždni čo som ho mal takže sa kludne na to moze odvolava?,takže mne mohla hlava puknú?...)
diky moc
130maxi píše:Ja s..m zvysoka na predchadazjúceho majitela je to totalny k..t.Radšej my povedzte ako by sa to dalo da? dokopy aby som stým už nemal take problemy..... (inač mne sa prehrial ten motor po tyždni čo som ho mal takže sa kludne na to moze odvolava?,takže mne mohla hlava puknú?...) diky moc
Nejrychlajší řešení-někdo tu prodával motor,mám dojem že ZAVE za 5500,-kč.Koupit a vyměnit.Starý si nech na díly .
čau,prodávam motor M30 3,5l rv 90 chtěl sem ho dát do E34 místo 2,0l ale nák se koupil 735ku takže sem se na to vybodnul a zustal mo motor..takže chci za něj 5000kč (za 5000 sem ho koupil dal sem do něj nový těsnění pod hlavu a gufero cca za 1500kč) je to motor s ř.j. a cívkou...tak kdyby ste měl někdo zájem tak napište.....
Já mam na prodej M 52 2,5l r.v.97 najeto 140t. i z jednotkou za 10t. nevim jestli by ti pasoval.
čau,prodávam motor M30 3,5l rv 90 chtěl sem ho dát do E34 místo 2,0l ale nák se koupil 735ku takže sem se na to vybodnul a zustal mo motor..takže chci za něj 5000kč (za 5000 sem ho koupil dal sem do něj nový těsnění pod hlavu a gufero cca za 1500kč) je to motor s ř.j. a cívkou...tak kdyby ste měl někdo zájem tak napište.....
Já mam na prodej M 52 2,5l r.v.97 najeto 140t. i z jednotkou za 10t. nevim jestli by ti pasoval.
Ta M52 neviem či by tam pasovala.Je to Vanos???Ako ho zapoji?.Kto by tam vedel zapoji? elektroniku???
Ta M52 neviem či by tam pasovala.Je to Vanos???Ako ho zapoji?.Kto by tam vedel zapoji? elektroniku???
Je to i s elektronikou,Je to Vanos,ale dnes už volal nejaký zájemce že si pro to zítra přijede.
130maxi píše:[quote="130maxi"]Zavada zistená: hlava je prasknuta pri 3. valci od´výfukového kanala až do vodného......
Kde by som vedel zohna? hlavu????????
Napiš co máš za motor.Možná bude.
525i M50 r.v. 1991 bez vanosu[/quote]
O jednom M50 z roku 91 vim, ale je jeste v aute, a majitel jeste premysli, jetli si to neprehodi do sveho auta.Ty to asi potrebujes rychle, takze asi nic.