Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Alarm v autě
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle tohoto popisu by měla dioda LED na horní ploše přístrojové desky svítit po zamčení auta. Mě ale bliká!!!
Dálkovým auto zamknu, dioda bliká. Při pokusu otevřít auto klasicky klíčem, ihned začne houkat a blikají blikače.
Alarm funguje.
Proč mi tedy ta dioda po uzamknutí bliká, když by měla trvale svítit?
Dálkovým auto zamknu, dioda bliká. Při pokusu otevřít auto klasicky klíčem, ihned začne houkat a blikají blikače.
Alarm funguje.
Proč mi tedy ta dioda po uzamknutí bliká, když by měla trvale svítit?
- Přílohy
-
- strana 057x.jpg (60.75 KiB) Zobrazeno 1192 x
-
- Kontaktovat uživatele:
nevím, co je špatně, ale mě také bliká. A mám pocit, že jsem jí viděl na jakýmkoliv autě vždy blikat.... Dokonce mám pocit, že v novějších autech (mega
dioda na spodku vnitřního zrcátka) taky bliká... Jestli to v tom návodu není jen blbě napsané....
Bliká to ještě někomu, abych se necejtil blbě, že mi v autě něco zase nefunguje

Bliká to ještě někomu, abych se necejtil blbě, že mi v autě něco zase nefunguje

-
- Kontaktovat uživatele:
Zave_M50 píše:Ja mam v aute nejakej jablotron a blika mi... jo ta megadioda na spodu toho zrcatka je jen cervena krytka a v tom 3mm dioda...
S tou megadiodou, to jsme vedel, jen me to takhle v noci napadlo proste tak pojmenovat....

-
sorry, ze se vracim k tak staremu tematu.. ale jak to teda je?
..me taky blika - nejdriv rychle a pak zpomali (nebo obracne?
)
a hlavne mi nefunguje postup aktivace alarmu popsany v manuale - pri zavreni dalkou stisknout tl.1 a hned tl.2..
me to zavre a hned otevre dvere
jak zjistim co mam za alarm? naklonovy cidlo, otresovy a pod..?
dik
..me taky blika - nejdriv rychle a pak zpomali (nebo obracne?

me to zavre a hned otevre dvere

dik
-
- Kontaktovat uživatele:
martinn píše:original alarm - ledka ma svietit, resp. kratko po zamknuti a aktivovani chvilu blika a potom ostane svietit. ostane blikat, ked niektory zo snimacov hlasi aktivitu - napr. nedovrete okna. Blikanie (ked predtym ostala svietit) je tiez znamka, ze bol aktivovany alarm.
Přesně tak to mam na E34, taky po zamčení ca 3 s bliká a pak zůstane svítit. Tak to má podle mě být jinak bude asi špatnej jeden ze snímačů.
voko21 píše:Přesně tak to mam na E34, taky po zamčení ca 3 s bliká a pak zůstane svítit. Tak to má podle mě být jinak bude asi špatnej jeden ze snímačů.
V tom pripade mam asi v haji nejaky cidlo.. kde vsude jsou? okna mam 100% zavreny

..me to funguje takto:

..jak zjistim jaky tam mam vsechny cidla - jakou verzi alarmu mam???
tak a ted babo rad!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
toretto píše:voko21 píše:Přesně tak to mam na E34, taky po zamčení ca 3 s bliká a pak zůstane svítit. Tak to má podle mě být jinak bude asi špatnej jeden ze snímačů.
V tom pripade mam asi v haji nejaky cidlo.. kde vsude jsou? okna mam 100% zavreny![]()
..me to funguje takto:po stisknuti tl.1 na dalkaci se auto zavre + blikne vsech sest blinkru + zacne blikat dioda na palubce (cca 1blik/1,5s)
pokud do 15s zmacknu tl.2 (dle manualu se ma timto aktivovat alarm), tak se to zas otevre
![]()
pokud po zavreni auta zmacknu jeste jednou tl.1, tak se dioda na cca 3s rozsviti, a pak to zase zacne blikat..
nekdy se stane, ze ta dioda, blika s vyssi frekvenci (cca 1blik/1s), ale nevim v jake zavislosti
![]()
tak a ted babo rad!!!
Jsem s toho daněk.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mad Max píše:toretto píše:voko21 píše:Přesně tak to mam na E34, taky po zamčení ca 3 s bliká a pak zůstane svítit. Tak to má podle mě být jinak bude asi špatnej jeden ze snímačů.
V tom pripade mam asi v haji nejaky cidlo.. kde vsude jsou? okna mam 100% zavreny![]()
..me to funguje takto:po stisknuti tl.1 na dalkaci se auto zavre + blikne vsech sest blinkru + zacne blikat dioda na palubce (cca 1blik/1,5s)
pokud do 15s zmacknu tl.2 (dle manualu se ma timto aktivovat alarm), tak se to zas otevre
![]()
pokud po zavreni auta zmacknu jeste jednou tl.1, tak se dioda na cca 3s rozsviti, a pak to zase zacne blikat..
nekdy se stane, ze ta dioda, blika s vyssi frekvenci (cca 1blik/1s), ale nevim v jake zavislosti
![]()
tak a ted babo rad!!!
Jsem s toho daněk.
Asi to chce Darmona! Řekne: "kup si příručku od Bentleye ty Lamo" .heh
tak jsem dneska zase zkoumal a prisel jsem na toto..
pri zamceni dalkacem blika (cca 1/s); kdyz je nejake cidlo sepnute (logicky spis rozepnute - oteverene okno, kapota a pod.), tak blika rychleji (cca 2/s)..
stale ale nevim co se deje, kdyz po aktivaci zmacknu uzavirani jeste jednou - dioda na palubce se rozsviti na 3s a pak zase blika (tohle lze opakovat 4x po sobe) - v manualu pisou neco o aktivaci/deaktivaci cidla sklonu, ale cely to funguje nejak jinak, tak nevim
...tak co vy na to? a nerikejte, ze to nevite, ze vam je jedno jak vase auto funguje..
v souvislosti s timto jsem narazil na problem.. nahradnim klicem nenastartuju auto - je/vypada stejne (dalka z nej funguje), jde i rucne otevrit dvere a zapalovani prepnout do polohy 2, ale kdyz chci startovat, tak NIC
ostatnima klicema to jde bez problemu.. napada nekoho neco?
pri zamceni dalkacem blika (cca 1/s); kdyz je nejake cidlo sepnute (logicky spis rozepnute - oteverene okno, kapota a pod.), tak blika rychleji (cca 2/s)..
stale ale nevim co se deje, kdyz po aktivaci zmacknu uzavirani jeste jednou - dioda na palubce se rozsviti na 3s a pak zase blika (tohle lze opakovat 4x po sobe) - v manualu pisou neco o aktivaci/deaktivaci cidla sklonu, ale cely to funguje nejak jinak, tak nevim

...tak co vy na to? a nerikejte, ze to nevite, ze vam je jedno jak vase auto funguje..

v souvislosti s timto jsem narazil na problem.. nahradnim klicem nenastartuju auto - je/vypada stejne (dalka z nej funguje), jde i rucne otevrit dvere a zapalovani prepnout do polohy 2, ale kdyz chci startovat, tak NIC

ostatnima klicema to jde bez problemu.. napada nekoho neco?
toretto píše:tak jsem dneska zase zkoumal a prisel jsem na toto..
stale ale nevim co se deje, kdyz po aktivaci zmacknu uzavirani jeste jednou - dioda na palubce se rozsviti na 3s a pak zase blika (tohle lze opakovat 4x po sobe) - v manualu pisou neco o aktivaci/deaktivaci cidla sklonu, ale cely to funguje nejak jinak, tak nevim![]()
...tak co vy na to? a nerikejte, ze to nevite, ze vam je jedno jak vase auto funguje..![]()
tak co? nikdo nevite jak vam funguje v aute alarm? ..to mi nerikejte

toretto píše:toretto píše:tak jsem dneska zase zkoumal a prisel jsem na toto..
stale ale nevim co se deje, kdyz po aktivaci zmacknu uzavirani jeste jednou - dioda na palubce se rozsviti na 3s a pak zase blika (tohle lze opakovat 4x po sobe) - v manualu pisou neco o aktivaci/deaktivaci cidla sklonu, ale cely to funguje nejak jinak, tak nevim![]()
...tak co vy na to? a nerikejte, ze to nevite, ze vam je jedno jak vase auto funguje..![]()
tak co? nikdo nevite jak vam funguje v aute alarm? ..to mi nerikejte
Zeptej se Maxiczecha. Ten mám pocit dělá v elektrice. Bohužel ho tady každej zatopí přiblblejma kecama. Možná by bodnul manuál, co?