Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vstřikovací čerpadlo
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
nechci Tě zklamat, ale téměř nesehnatelné nebo nějakej šrot.... je to věc která se u těchto čerpadel kazí a jiná varianta než repase nebo nové je jen na krátkou dobu.... třeba ale budeš mít štěstí a někde ti to prodaj v dobrém stavugejza píše:Neví někdo kde se dá sehnat vstřikovací čerpadlo (diesel),nebo jenom
mechanickej vršek čerpadla?díkkkkk

-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
Jo táák, špatně jsem tě pochopil. Mechanickej svršek z E28 se dá sehnat, ale spíš tě prodaj celý čerpadlo (vlastní skušenost), já dával taky mecháče a koupil jsem ho celý za 4000Kč i s lankem a hadicema na připojení na vodu. Jezdí to spolehlivě, ale o trochu víc to žere (o 1,5l/100km víc), ale to mě neséře!gejza píše:Chlapy já schánim mechanickej vršek (plyn -lanko-čerpadlo),elektrický mám 2 nebo 3 v bedně v pochybnym stavu!Právě proto schánim mechaniku,jak to tam vrazym tak s tý mojí hezký káry udělám ještě mooc
spolehlivou !!!!

-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
No tak jestli máš 525td nebo 525tds, tak ti tam zaručeně nepůjde.gejza píše:Hele voko 21 ,to čerpadlo ze28 je úplně jiný,fak tam jde.A co s řemeničkou,jde tam dát řetězový kolo?Můžeš poslat foto?čau

Ale myslím si, že se to dá stejně nějak nabastlit. Pokud má řemenička z 524td stejnej průměr a kužel pro hřídelku jako řetězový kolo z 525td, tak stačí vysoustružit redukci (kroužek) na přední část čerpadla a půjde to bez problémů.
Hodím sem fotky zítra. Doufám, že jsi si to čerpadlo z E28 už nekoupil?