Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vstřikovací čerpadlo
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
gejza píše:Neví někdo kde se dá sehnat vstřikovací čerpadlo (diesel),nebo jenom
mechanickej vršek čerpadla?díkkkkk
nechci Tě zklamat, ale téměř nesehnatelné nebo nějakej šrot.... je to věc která se u těchto čerpadel kazí a jiná varianta než repase nebo nové je jen na krátkou dobu.... třeba ale budeš mít štěstí a někde ti to prodaj v dobrém stavu

-
- Kontaktovat uživatele:
gejza píše:Chlapy já schánim mechanickej vršek (plyn -lanko-čerpadlo),elektrický mám 2 nebo 3 v bedně v pochybnym stavu!Právě proto schánim mechaniku,jak to tam vrazym tak s tý mojí hezký káry udělám ještě mooc
spolehlivou !!!!
Jo táák, špatně jsem tě pochopil. Mechanickej svršek z E28 se dá sehnat, ale spíš tě prodaj celý čerpadlo (vlastní skušenost), já dával taky mecháče a koupil jsem ho celý za 4000Kč i s lankem a hadicema na připojení na vodu. Jezdí to spolehlivě, ale o trochu víc to žere (o 1,5l/100km víc), ale to mě neséře!

-
- Kontaktovat uživatele:
gejza píše:Hele voko 21 ,to čerpadlo ze28 je úplně jiný,fak tam jde.A co s řemeničkou,jde tam dát řetězový kolo?Můžeš poslat foto?čau
No tak jestli máš 525td nebo 525tds, tak ti tam zaručeně nepůjde.

Ale myslím si, že se to dá stejně nějak nabastlit. Pokud má řemenička z 524td stejnej průměr a kužel pro hřídelku jako řetězový kolo z 525td, tak stačí vysoustružit redukci (kroužek) na přední část čerpadla a půjde to bez problémů.
Hodím sem fotky zítra. Doufám, že jsi si to čerpadlo z E28 už nekoupil?