Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
přední náprava - tyčka stabilizátoru
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem koukal, že odchazí jedna manžeta na tyčce stabilizátoru.
Samotmá nejde vyměnit, takže celej díl.
Cislo dilu je 31 35 1 134 582
Budu muset pak delat geometrii ci ne??
A co koupit?
origo (1160) ci staci druhovýroba (500)
predpokladam ze musim vymenit obe strany.
A co koupit?
- Přílohy
-
- 1414735.jpg (9.86 KiB) Zobrazeno 1859 x
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
jdu se projet po kocicich hlavach.... predtim to na nich hodne vrnelo (udajne kvuli teto tycce) tak uvidimPivson píše:nějáký závažný změny jsem nepozoroval
jde spíš o to že ta manžeta praskla. Nebude to dlouho, je to málo a kontroluju to.
Určitě to po výměně bude lepší.
Ale jak říkám, žádný rany do řízení jsem nezaznamenal.

Hele chlapy,
teď jsem to taky měnil na obou kolech ramena i stabilizátory a bylo to dobrý jenom den.
Z pravýho kola se při menších rychlostech nezávisle na hrbolech ozývají rány (dost velký) a nemůžu přijít na to kde to je.Při plným rejdu do prava to nedělá.Mám pocit zda to nemůže být nějak špatně přidělanej stabilizátor na tom kole - byl tam dávanej až když bylo všechno hotový a auto stálo na zemi.Jo a od tý doby se taky chvěje volant kol 90km/h.Soudím , je teda taky potřeba udělat geometrii?
Dík za odpovědi!
teď jsem to taky měnil na obou kolech ramena i stabilizátory a bylo to dobrý jenom den.
Z pravýho kola se při menších rychlostech nezávisle na hrbolech ozývají rány (dost velký) a nemůžu přijít na to kde to je.Při plným rejdu do prava to nedělá.Mám pocit zda to nemůže být nějak špatně přidělanej stabilizátor na tom kole - byl tam dávanej až když bylo všechno hotový a auto stálo na zemi.Jo a od tý doby se taky chvěje volant kol 90km/h.Soudím , je teda taky potřeba udělat geometrii?
Dík za odpovědi!

Já jsem měnil v loňském roce, druhovýroba (680,- Auto RS) bez geometrie a do dnešního dne v poho.Pivson píše:Tak jsem koukal, že odchazí jedna manžeta na tyčce stabilizátoru.
A co koupit?
ja som mal ten isty problem ale minuly tyzden som to nechal vymenit v autorizovanem servise
..diely som si objednal sam - nie original. Menil som vsetky capy, tycku stabilizatora aj stredovu tyc riadenia aj tlmice. Teraz to chodi perfektne. Cela vymena aj robotou a geometriou vysla asi 15 000 Sk. Takze pohoda a teraz mam uz klud. V znackovem servise presne vedeli co treba menit. Ked som to mal na preskusanie akoze u "odbornika" na BMW tak ten spekuloval ako chora vrana a nevedel presne co vymenit. Neosvedcilo sa mi menit len jeden diel alebo len jednu stranu, lebo postupne sa vzdy ten novy diel nejako posere ked je iny diel "mierne opotrebovany" 

-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
Taky se přidám se svým případem. Koupil jsme auto, a ud přední nápravy mi šli docela slušné rány. Takže jsem vyměnil komplet tlumiče a tyhlety tyčky, jelikož byly na šrot.... Kupoval jsme je v druhovýrobě a nemohu si na ně stěžovat a geometrii jsem nedělal. Jenže rány se pouze zmenšili, ale nepřestali úplně. Zjistil jsem, že mám v háji ještě čep na pravém předním, takže výměna celého ramne + geometrie a ted je to opět klidnější, ale přeci jen se někdy něco ozve. Projedu díru, a ono je ticho, a projedu jednu a tu samou diru ve stejne rychlosti, ve stejnym smeru a ne stejnym osazeni za půl hodiny, a nic. Mám podezření, jestli to není něco z řízení. Nějaká převodka, či tak něco.....
Ale abych se vrátil k základu-ty tyčky jsme měnil obě dvě, dostali slušnýho "čouda" a držej stále stejně dobře......
Ale abych se vrátil k základu-ty tyčky jsme měnil obě dvě, dostali slušnýho "čouda" a držej stále stejně dobře......
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to zatím nezkoumalpsena píše:To vis ze to vymenit jde, aspon na E34 ano.Ale jako nahradni dil je asi nekoupis, musis na vrakacu, proste se to nevyplati, radsi dat 800,-.....

Ale jako nahr díl ji opravdu nedodavaj. Leda se zkusím podívat ne starší modely E28 ci E30.
Nebo bast z jinyho auta.
ALe ja dam novy cely, ono to tomu jedine prospěje