Zdravím. Mám dotaz. Potřeboval bych vysvětlit, jak funguje pouštění teplého a studeného vzduchu do auta (samozřejmě ne otevřeným okýnkem)

Neptam se taky ani na to, jak otevirat a zavírat ventilační průduchy a jak hejbat táhlama a podobně, to vše chápu. Kupodivu
Ale jedná se mi o to, že mi auto stále topí, a já už nevím, čím to může být. Milion dílů jsem vyměnil a o víkendu jsme si řekl, že to celé rozeberu (přístrojovku a celej vnitřek) , pročistím, zkontroluji elektriku a jestli všechno funguje a pak to zas vrátím do původního stavu (doufejme)

Jen bych potřeboval poradit. napadlo mě totiž, žě asi někde nefunguje nějaká klapka, která reguluje mícháni teplého a studeného vzduchu, ale která? Když vypnu motor, hlavní klapka před předním sklem se zavře, to by mělo být v pohodě...... Táhla v přístrojovce, kterejma štěluji, kam vzduch pujde, taky fungujou.. Takze počítám s tím, že nějaké klapky ovládají elektricky ty podělaný kolečka, kterejma šteluji teplotu. A teď se mi jedná o to, kde ty klapky najdu.... Jakym principem se míchá teplej vzduch se studeným... Nevíte někdo o tom něco? Docela by se hodila jakákoliv informace.....