Já v té mé vidím nějaké drátky, či co, a nechce se mi věřit, že to tak má být?

Jo a on je z Prahy, tzn. že minulost auta může být zajímavá...

gelty píše:Čus lidi, tak mám možnost koupit 528i, r.v.97!
Ale nevím jak se pozná od sebe 96 a 97 a 98?
Nevíte o nějakých detailech?
V příloze vám posílám foto, tak se na to mrkněte![]()
Je to dovoz z říše, prý vše orig., včetně volantu![]()
A má najeto "jen 105 000km", bez servisky a asi němec.techničáku.
gelty píše:No, celé už to smrdí tím, že mi řekl, že má známého, co je technik v BMW, takže opravi měl gráti, to potom i vysvětluje, že má najeto "jen 105 000km"![]()
A prý si ho dotáhl z říše, kde bylo nabouraný tak, že prý měnil dveře (všechny), plasty, zadní blatník, a nějaké žebro??? apod!![]()
Ale dušuje se, že to na stolici nebylo!!!!!!!!!!![]()
Mi ale zas interiér nepřipadá zhuntovany.![]()
Ale napsal jsem, že za tu cenu je to drahé, tak uvidím!
No a nevím, ale orig. jen 2 klíče, je trochu málo, né? já mám na AUDI orig. jeden se žárovkou, druhý bez, k tomu jeden celo kovový a ještě kovový plíšek s číslem klíčů!(A to je jen posr. AUDI!!!!)
rene kurc píše:gelty píše:No, celé už to smrdí tím, že mi řekl, že má známého, co je technik v BMW, takže opravi měl gráti, to potom i vysvětluje, že má najeto "jen 105 000km"![]()
A prý si ho dotáhl z říše, kde bylo nabouraný tak, že prý měnil dveře (všechny), plasty, zadní blatník, a nějaké žebro??? apod!![]()
Ale dušuje se, že to na stolici nebylo!!!!!!!!!!![]()
Mi ale zas interiér nepřipadá zhuntovany.![]()
Ale napsal jsem, že za tu cenu je to drahé, tak uvidím!
No a nevím, ale orig. jen 2 klíče, je trochu málo, né? já mám na AUDI orig. jeden se žárovkou, druhý bez, k tomu jeden celo kovový a ještě kovový plíšek s číslem klíčů!(A to je jen posr. AUDI!!!!)
No nevím co tu řešíš klíče,ti dám všechny 4 a stejně si jeden přidělám a neuděláš nic.....prostě kolik dostaneš klíčů je jedno....pokud trefíš zmrda tak ti dá 4 a stejně má pátý doma!!! jinak si myslím že za ty prachy to není špatná,ale neviděl jsem to v reálu.... jestli čekáš ,že koupíš 528mu v super stavu za 230 tak budeš čekat ještě dlouho,ale třeba za 4 roky bys v ní mohl přijet na nějakou naší akci...![]()
![]()
gelty píše:No, já sem už dostkrát naletěl, takovým borcům s autama, tak když mi nechce něm.techničák dát a ostat.klíče nemá, a bouraný to bylo už v německu(a já vím, jaké trosky se k nám vozí), tak do toho nejdu, smrdí to ojetým vrakem!![]()
![]()
Já myslel, že to bude nebouraný, jen od něj škráblý,, tak si počkám na jiný kus.