Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

528i r.v.97 ???

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
gelty
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od gelty »

No jo, ale Pavel tam tu škvíru nemá! :evil:
Já v té mé vidím nějaké drátky, či co, a nechce se mi věřit, že to tak má být? :? To by němci, zvláště u BMW nemohli nechat! :evil:
Jo a on je z Prahy, tzn. že minulost auta může být zajímavá... :roll:
abdul

#22 Příspěvek od abdul »

ta skvira je jenom odchlipnuta kuze z toho deklu co to prekryva a na kterme ta kuze ma drzet... nic vic hosani...
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od 530DAT »

Stavitelnej volant - E39 - serie !!!!
gelty
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od gelty »

Hm, jo a co tohle, tady se mi zas zdá, že mu nějak padá výfuk!
:roll:
Normálně on nejde vidět vůbec, člověk se musí vždy sehnout až nazem, aby ho uviděl! 8)
Přílohy
4b3b432ddb9b5fbdfa50ab35353136b7.jpg
4b3b432ddb9b5fbdfa50ab35353136b7.jpg (77.07 KiB) Zobrazeno 1618 x
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Pavel 528 »

je to tak...je videt,ze ten co to mel tak se o to moc nestaral a bylo mu jedno jak to vypada.to auto je dost opotrebovany,nevim teda za kolik by bylo,ale asi bych do nej nesel..
ja ho mam od prvniho majitele a fakt je to znat,to auto melo najeto 220kkm a bylo jak novy,teda je stale,protoze ja jsem na cistotu uplnej magor... :D :D

jo jinak ten vejfuk,je fakt moc nizko,me tolik nekouka,nemam u sebe fotak,tak bych to vyfotil,jak to vypada u me..

jinak stelovatelnej volant je zaklad,kdyz to chces v elektrice,tak je to za priplatek..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Ty woe ono je sewdřené i z druhé strany!!!
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od bpytlik »

gelty: boze a co cekas za 250k?? Snad ne nic jineho, nez ze to bude srot do ktereho minimalne dalsich 50k natlacis. Jestli je nemas, tak to nekupuj, protoze pak budes becet.....
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od 530DAT »

gelty píše:Čus lidi, tak mám možnost koupit 528i, r.v.97!
Ale nevím jak se pozná od sebe 96 a 97 a 98?
Nevíte o nějakých detailech?
V příloze vám posílám foto, tak se na to mrkněte 8)
Je to dovoz z říše, prý vše orig., včetně volantu :?
A má najeto "jen 105 000km", bez servisky a asi němec.techničáku. :evil:

myslim ze v prvni rade tohle auto neni vo detailech, myslim jak uz tu nekdo psal majitel tohoto vozu to mel asi jako ja mam boty vod Bati...

Neříkám ženemuže byt pekny ale dal bych ho rozhodne pred tim nez ho koupim do servisu a nechal bych jej cely prohlidnout
gelty
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od gelty »

No, celé už to smrdí tím, že mi řekl, že má známého, co je technik v BMW, takže opravi měl gráti, to potom i vysvětluje, že má najeto "jen 105 000km" :x
A prý si ho dotáhl z říše, kde bylo nabouraný tak, že prý měnil dveře (všechny), plasty, zadní blatník, a nějaké žebro??? apod! :evil:
Ale dušuje se, že to na stolici nebylo!!!!!!!!!! :P
Mi ale zas interiér nepřipadá zhuntovany. :?
Ale napsal jsem, že za tu cenu je to drahé, tak uvidím!
No a nevím, ale orig. jen 2 klíče, je trochu málo, né? já mám na AUDI orig. jeden se žárovkou, druhý bez, k tomu jeden celo kovový a ještě kovový plíšek s číslem klíčů!(A to je jen posr. AUDI!!!!) :evil:
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od 530DAT »

tady by meli byt 2 klice full, pak klic pro park sluzbu a jeden penezenkovy.

Proc se dusuje ze to nebylo na stolici!????
to je nejaky divny, to bych radeji koupi neco za 150k a treba starsi abyl bych happy
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

gelty píše:No, celé už to smrdí tím, že mi řekl, že má známého, co je technik v BMW, takže opravi měl gráti, to potom i vysvětluje, že má najeto "jen 105 000km" :x
A prý si ho dotáhl z říše, kde bylo nabouraný tak, že prý měnil dveře (všechny), plasty, zadní blatník, a nějaké žebro??? apod! :evil:
No a nevím, ale orig. jen 2 klíče, je trochu málo, né? já mám na AUDI orig. jeden se žárovkou, druhý bez, k tomu jeden celo kovový a ještě kovový plíšek s číslem klíčů!(A to je jen posr. AUDI!!!!) :evil:

No nevím co tu řešíš klíče,ti dám všechny 4 a stejně si jeden přidělám a neuděláš nic.....prostě kolik dostaneš klíčů je jedno....pokud trefíš zmrda tak ti dá 4 a stejně má pátý doma!!! jinak si myslím že za ty prachy to není špatná,ale neviděl jsem to v reálu.... jestli čekáš ,že koupíš 528mu v super stavu za 230 tak budeš čekat ještě dlouho,ale třeba za 4 roky bys v ní mohl přijet na nějakou naší akci... :D :D :D
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od 530DAT »

to je asi taky fakt ale nejsem v obraze
skautik Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od skautik Čestný člen »

rene kurc píše:
gelty píše:No, celé už to smrdí tím, že mi řekl, že má známého, co je technik v BMW, takže opravi měl gráti, to potom i vysvětluje, že má najeto "jen 105 000km" :x

No nevím co tu řešíš klíče,ti dám všechny 4 a stejně si jeden přidělám a neuděláš nic.....prostě kolik dostaneš klíčů je jedno....pokud trefíš zmrda tak ti dá 4 a stejně má pátý doma!!! jinak si myslím že za ty prachy to není špatná,ale neviděl jsem to v reálu.... jestli čekáš ,že koupíš 528mu v super stavu za 230 tak budeš čekat ještě dlouho,ale třeba za 4 roky bys v ní mohl přijet na nějakou naší akci... :D :D :D

naprosto presny, proste nad timhle autem stravis jeste nejakej cas nez ho das do nejakyho slusnyho stavu. Ale ta cena neni spatna, tak pokud s tim mechanicky nic moc neni a mas cas si s autem hrat, proc do toho nejit?
gelty
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od gelty »

No, já sem už dostkrát naletěl, takovým borcům s autama, tak když mi nechce něm.techničák dát a ostat.klíče nemá, a bouraný to bylo už v německu(a já vím, jaké trosky se k nám vozí), tak do toho nejdu, smrdí to ojetým vrakem! :evil: 8)
Já myslel, že to bude nebouraný, jen od něj škráblý,, tak si počkám na jiný kus. :cry:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od skautik Čestný člen »

gelty píše:No, já sem už dostkrát naletěl, takovým borcům s autama, tak když mi nechce něm.techničák dát a ostat.klíče nemá, a bouraný to bylo už v německu(a já vím, jaké trosky se k nám vozí), tak do toho nejdu, smrdí to ojetým vrakem! :evil: 8)
Já myslel, že to bude nebouraný, jen od něj škráblý,, tak si počkám na jiný kus. :cry:

v ackach maji 523 :D
gelty
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od gelty »

a dalo by se pak do té pětky dát mulifunk.volant?
Mají tam už proto nachyst.kabeláž v tom sloupku?
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od 530DAT »

To se chce spis kouknout ale pak musis sehnat presne ten volant, kterej se k tomu danemu modelu, tedy presne k te instalaci delal...
Odpovědět