Čus lidi, tak mám možnost koupit 528i, r.v.97!
Ale nevím jak se pozná od sebe 96 a 97 a 98?
Nevíte o nějakých detailech?
V příloze vám posílám foto, tak se na to mrkněte Je to dovoz z říše, prý vše orig., včetně volantu A má najeto "jen 105 000km", bez servisky a asi němec.techničáku.
Pochybuju ze se do toho original tenhle volant daval, i kdyz mozny je na prani vsecko Jinak rok zjistis uplne jednoduse pres VIN kod. Bud na netu, u dealera nebo v ETK....Kilaky tii taky dealer zjisti jestli nejsou stocene, ale musi to na velkou ctecku = kolem 2500Kc...
presne jak rika pytlik, z cisla kastle to mas hned.... ten volantje fuckt maras:) ale zas ten dekor sedacek je jeden z moooc mala co ujde i kdyz to neni kuze:)
jo jinak prosimte nemyslis vazne ty kilaky ze ne:) ma minimalne odkrouceno o kilecko navic, ale vubec to neni zadny problem protoze to najede milion a vic...
Uz se moc tesim na manzetku co jsi mi poslal,bohuzel jeste nedorazila.
Napis vybavu a pribliznou cenu od toho auticka....Tohle me ceka az za par let.Ted musi stacit E 34 a vlastne v podstate uplne staci...
Ja se divim, ze to nekdo prodava tak vevnitr zapraseny...jinak kdyz se hodi cely do pucu, nebude vypadat spatne...ty sportovni sedacky sou gut a ten interier do cervena celkem divocina.. ..
gelty píše:Čus lidi, tak mám možnost koupit 528i, r.v.97! Ale nevím jak se pozná od sebe 96 a 97 a 98? Nevíte o nějakých detailech? V příloze vám posílám foto, tak se na to mrkněte Je to dovoz z říše, prý vše orig., včetně volantu A má najeto "jen 105 000km", bez servisky a asi němec.techničáku.
mam pocit, ze to je sportovni volant co se daval do e36 a e34
gelty píše:Čus lidi, tak mám možnost koupit 528i, r.v.97! Ale nevím jak se pozná od sebe 96 a 97 a 98? Nevíte o nějakých detailech? V příloze vám posílám foto, tak se na to mrkněte Je to dovoz z říše, prý vše orig., včetně volantu A má najeto "jen 105 000km", bez servisky a asi němec.techničáku.
mam pocit, ze to je sportovni volant co se daval do e36 a e34
ten volant je stejnej jako mam ja a je to origo "sportovni" BMW mam rok 96
Chlape s tebe maj BMW servisy asi radost,real cena opravy je 2k karosář a 6k lakýrník ,to je cca 8k!!!
Jinak pánové se ten volant dával v letech 96-98 jako sportovní tříramínko.....
teda asi takto:
mel jsem to trochu min nez je na obrazku, az na votukany vokno vod zrcatk a to samozrejme take, a oprava (kterou platila pojistovna) stala na fakture 80litranku tak z toho???!!!!
Možná je to blbost, ale všimnul jsem si loketní opěrky mezi sedadlama - má hranatej tvar. Já mám 98 a opěrku mam daleko oblejší, ale je to možná věc výbavy. Jinak jak už tady psali - rok by se měl dát zjistit podle výrobního čísla.
a co ta škvíra u palubovky a sloupkem od volantu? Kdyby byl stavitel.volant, tak tam ta škvíra je jiná, že?§
A na to, že má "105 000km", má nějakou vymačkanou spojku, ne?
Takovou ani já nemám na AUDI při 240 000km!!!!!! Jo, a má jen 2 orig. klíče?! A chce za to 250 000kč
gelty píše:a co ta škvíra u palubovky a sloupkem od volantu? Kdyby byl stavitel.volant, tak tam ta škvíra je jiná, že?§ A na to, že má "105 000km", má nějakou vymačkanou spojku, ne? Takovou ani já nemám na AUDI při 240 000km!!!!!! Jo, a má jen 2 orig. klíče?! A chce za to 250 000kč
klasicke spotrebni auto, kde bylo majiteli jedno jak vypyda jak jezdi a pod.
takovej zemedelskej vuz, myslim majitel nebyl zadnej fanda do aut, vypada to na prostredek k vydelavani penez
a v tom pedalu nevidim problem, proste mu po nem noha porad smajdala, vydel jsem auto se spojkovym pedalem vydrenym uz na 80kkm
nerikej mi ze e39 nema stavitelnej volant uz v zakladu?