dá se tenhle zdroj pouzžít aby mi podržel auto při diagnostice ? nemyslím kodovaní a přehrávání celého software, ale beznou diagnostiku, kdyz si chci nakodovat denni sviceni, MP3 a podobné blbosti. Logika všci mi říká ano, jen nevím jestli nebude problem že je spínaný, aby to neovlivnilo elektronicku. Barerie v aute je sice nejlepší stabiližační článek, ale přece jen )))
Na takové menší domácí hraní postačí buď pouze dobrá a nabitá baterka a nebo alternátor.
Jinak na větší věci potřebuješ cca 50-60A a více a napětí cca 14.4V a více a nebo opět alternátor.
Napětí je kritické pro flash CCC a podobných věcí. Ale opět alternátor pomůže.
Kódování provedeš i bez zdroje napětí, pokud je dobrá baterka.
alternátor = auto můžeš většinou i nastartovat (neplatí v případě flashe řídící jednotky motoru - ale na to postačí dobrá baterka nebo případně nějaká menší nabíječka).
Pokud se nebudeš hrát hodiny, tak to napoj na obyč nabíječku co máš doma a ono to pojede, chvíli dokáže baterka udržet správné napětí.
Já jsem své auto kompletně nakódoval a pak i přeflešoval s cca 15A nabíječkou a na CCC jsem si pomohl nastartováním.
Nabíječka v odkazu je nesmysl na tuto věc, který se maximálně po čase spálí. Plnou zátěž nevydrží.