Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zdroj kterej podrží E60 na DIS SSS, INPA, NCS EXpert

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MUF_IV

#1 Příspěvek od MUF_IV »

Ahoj,

dá se tenhle zdroj pouzžít aby mi podržel auto při diagnostice ? nemyslím kodovaní a přehrávání celého software, ale beznou diagnostiku, kdyz si chci nakodovat denni sviceni, MP3 a podobné blbosti. Logika všci mi říká ano, jen nevím jestli nebude problem že je spínaný, aby to neovlivnilo elektronicku. Barerie v aute je sice nejlepší stabiližační článek, ale přece jen :))))

http://www.ebay.com/itm/15V-26-6A-400W- ... 1e67b774b8
ACDC
Klubové ID: 2156

#2 Příspěvek od ACDC »

No, udržel by, ale 25V je trochu hodně. Bude se tam snažit spát velký proud. Pokud to půjde, nastavit na míň, stačí 12,5V..
MUF_IV

#3 Příspěvek od MUF_IV »

ACDC píše:No, udržel by, ale 25V je trochu hodně. Bude se tam snažit spát velký proud. Pokud to půjde, nastavit na míň, stačí 12,5V..
no je to zdroj 15V. jde mi o zo ze kdyz spustim treba SSS tak mi hodi chybu a ze potrebuju aspon 14 V .

Dis zase pise pouze 12V. mam ctek nabíječku a ta je samozrejme pto txto ucely nedostačující. ..
ACDC
Klubové ID: 2156

#4 Příspěvek od ACDC »

Sorry, 15V. Většinou jdou jemně doladit. Zkusil bych těch 14V..
FiliposII
Klubové ID: 1332
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od FiliposII »

Na takové menší domácí hraní postačí buď pouze dobrá a nabitá baterka a nebo alternátor.
Jinak na větší věci potřebuješ cca 50-60A a více a napětí cca 14.4V a více a nebo opět alternátor.

Napětí je kritické pro flash CCC a podobných věcí. Ale opět alternátor pomůže.

Kódování provedeš i bez zdroje napětí, pokud je dobrá baterka.

alternátor = auto můžeš většinou i nastartovat (neplatí v případě flashe řídící jednotky motoru - ale na to postačí dobrá baterka nebo případně nějaká menší nabíječka).

Pokud se nebudeš hrát hodiny, tak to napoj na obyč nabíječku co máš doma a ono to pojede, chvíli dokáže baterka udržet správné napětí.

Já jsem své auto kompletně nakódoval a pak i přeflešoval s cca 15A nabíječkou a na CCC jsem si pomohl nastartováním.

Nabíječka v odkazu je nesmysl na tuto věc, který se maximálně po čase spálí. Plnou zátěž nevydrží.
FiliposII
Klubové ID: 1332
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od FiliposII »

ještě jsem zapoměl ty hlášení z DIS a nebo SSS můžeš tak trochu ignorovat, zvláště pokud máš D+CAN kabel.
Odpovědět