Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak poznat vadny dvouhmotovy setrvacnik (demontovany)?
-
-
-
Ma pouziti jednohmoty nejaka negativa? Musi se menit jeste neco dalsiho krome setrvaku a spojkove sady?
Nasel jsem tady http://www.valeo-luk.cz/clanek/2/Testov ... acniky.htm nejake informace k dvouhmotam a pisi tam, ze vule nekolik cm je v poradku, tak nevim, co si o tom myslet..
Nasel jsem tady http://www.valeo-luk.cz/clanek/2/Testov ... acniky.htm nejake informace k dvouhmotam a pisi tam, ze vule nekolik cm je v poradku, tak nevim, co si o tom myslet..

-
Axialni vuli ten muj setrvak nema, jenom radialni, ale velkou..
Asi radsi pouziju tu jednohmotu, nechtel bych kvuli tomu pak znova sundavat prevodovku..
Jenom musim jeste zjistit, jestli pri je pouziti jednohmoty potreba vymenit i starter a jestli bude potreba pouzit remenici s tlumicem torznich kmitu (na M44 neni, na M43 s jednohmotou ano)..
Na zivotnost motoru to snad zadny vliv mit nebude, kdyz se na hodne podobny M42B18 jednohmota davala..
Asi radsi pouziju tu jednohmotu, nechtel bych kvuli tomu pak znova sundavat prevodovku..
Jenom musim jeste zjistit, jestli pri je pouziti jednohmoty potreba vymenit i starter a jestli bude potreba pouzit remenici s tlumicem torznich kmitu (na M44 neni, na M43 s jednohmotou ano)..
Na zivotnost motoru to snad zadny vliv mit nebude, kdyz se na hodne podobny M42B18 jednohmota davala..
-
- Klubové ID: 1850
Na setrvačníku jsem měl vždy vůli 1-1,5cm a na autě fungoval v pohodě.
Ale pokud neplánuješ turbo,tak bohatě stačí série 228mm.
já měl na 2,5 setrvák z 2,8 + spojkovou sadu 240mm ,pasuje bez problémů .norespect píše:zdravicko
chtrel bych se zeptat jaky je vhodny ekvivalent za dvouhmotu do m50tkovyho 2,5l
zrejme z 2,0 coz ?
nebo jaky setrvacnik se spojkou by se tam dal napachat s vetsi plochou ? dekuji
Ale pokud neplánuješ turbo,tak bohatě stačí série 228mm.