Zdravim, resim na sve 540i tyhle chybove hlasky LR-adaptation multipl. area1 (bank2). Po smazani se vzdy do 10km objevi znovu. Tusim ze to ma co do cineni se spatnym pomerem palivo/vzduch. Takze to muze byt zavada od prisavani vzduchu, pres lambdu, vahu vzduchu atd. Ma nekdo nejaky tip? Resil nekdo tuto chybu?
Motor ma obcas (tak jednou za 200km) vypadek v tahu, jakoby prestane palit nektery valec. Staci ubrat a zas pridat plyn a zase jede normalne. Vzdy je to mezi 1500 az 2000ot.
Jeste dodam ze je pretesnene komplet sani vcetne nove membrany a v aute je sekvencni LPG.
Diky vsem za postrehy.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M62TU chybove kody INPA
-
-
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
dyt ti to tam přece píše, prostě je blbě seřízenej LPG, motor už si to víc nemuže upravit protože je na dorazu.tanner540i píše:Jo, to zkusim. Je mozne ze haze chybu, protoze musi hodne upravovat delku vstriku, ale realna bohatost je v poradku? Protoze podle mereni emisi je smes idealni. Skoro totozne hodnoty jako na benzin.
směs bude vždycky idealni když bude fungovat lambda
-
Tak v tom pripade to bude moc bohaty, protoze jsem si nechaval trochu pridat. Predtim to chybu nehazelo...
Akorat me prijde divny, ze i kdyz je jednotka na hranici a nemuze dal ridit bohatost smesy, nesviti kontrolka motoru ani aktualni spotreba neukazuje nesmysly.
Ted se mi prave po dlouhe dobe podarilo dokopat plynare k tomu, aby to auto jelo na plyn stejne jak na benzin a zaroven melo dobrou spotrebu...
Akorat me prijde divny, ze i kdyz je jednotka na hranici a nemuze dal ridit bohatost smesy, nesviti kontrolka motoru ani aktualni spotreba neukazuje nesmysly.
Ted se mi prave po dlouhe dobe podarilo dokopat plynare k tomu, aby to auto jelo na plyn stejne jak na benzin a zaroven melo dobrou spotrebu...