Pokud ten, co to tam dával, neupravoval kabeláž, tak vyměníš výbojku za žárovku a je to. Jediný problém může být snad díra pro protažení kabeláže k trafu někde ve světlometu, typicky krytka světla vzadu.
Jsou tam tyhle vybojky, ktere se zapoji do jakesi krabicky , asi menic napeti. Ty halogeny maji stejne kabely nebo uplne jine? Taky mi leve svetlo nesviti a vybojkou to neni:( http://www.jb-tuning.cz/www-jb-tuning-c ... ny-zarovka
Jdou tam dva dráty od napájení žárovky do trafa a dva dráty od trafa do výbojky. Jestli ti jedna strana nesvítí, mrkni jako první na pojistky. Potom prohoď trafa mezi stranama a vylučovací metodou zjistíš, co je špatně.
Tak jestli to dobře chápu : kdyby se tam dala ta HID sada a nic jiného by se neřešilo (tím myslím jinou elektriku) tak pokud bych tam dal halogeny, mělo by to svítit? Elektřině moc nerozumím
no tak ty kabely od původních halogenů sem nenašel. Ale mrkl sem na pojistky a byla prasklá pojistka pro pravé obrysové světla. tu sem vymělil a AE kroužky a zadní světla svítila na obou stranách. Brzdovky nesvítily ale to byly špatné kontakty mezi žárovkou a tím plechem ve světle. všecho fungovalea, le pak mi začala praskat ta samá pojistka, kterou jsem předtím vyměnil. vypráskal jsem 3 a mám poslední, kterou už tam dávat nechci a nevím v čem je problém, když to předtím svítilo. Začlo to potom, když jsem čistil ty kontakty na žárovce a trochu je ohnul aby lépe dosedaly.