Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Angels Eyes-problém

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
emtrojak

#1 Příspěvek od emtrojak »

Zdravím, nevíte někdo čím nahradit u svíticích kroužků ty dva inventory ( černé krabičky ), vydrží mi cca 4 mesíce a pak jdou do lesa.. Už mě nebaví pořad to měnit. Za jakkýkoliv nápad děkuji.
pepino73
Klubové ID: 1915

#2 Příspěvek od pepino73 »

emtrojak píše:Zdravím, nevíte někdo čím nahradit u svíticích kroužků ty dva inventory ( černé krabičky ), vydrží mi cca 4 mesíce a pak jdou do lesa.. Už mě nebaví pořad to měnit. Za jakkýkoliv nápad děkuji.
skús pred to dať niečo na zrazenie voltov...diódu?
BMWX5power
Klubové ID: 1795

#3 Příspěvek od BMWX5power »

taky řešení a jakej typ tam máš diodový nebo něco spešl?
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Killca
Klubové ID: 1648

#4 Příspěvek od Killca »

hlavne ty krabicky dat nekam na vetrany misto, ja je mel v e36 rok a pul a furt jedou, mel sem jen pritazeny stahovackou k plastu za svetlem, tak jestli nahodou je nemas ve svetlech, tam se odpaluji standart
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lion »

Killca píše:hlavne ty krabicky dat nekam na vetrany misto, ja je mel v e36 rok a pul a furt jedou, mel sem jen pritazeny stahovackou k plastu za svetlem, tak jestli nahodou je nemas ve svetlech, tam se odpaluji standart
Počkej, to chceš říct, že když si ty CCFL inventory dám přímo do světel, tak mě po chvilce odejdou? Zrovna sem si je tam na jaře chtěl nainstálnout a schovat do světel, aby se to v motorovým prostoru neválelo. :roll:
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od castro »

hlavně jsou stavěný na 12V a při běhu motoru ( dobíjení ) tam jde 14 a někdy i víc , takže trochu zregulovat napětí...

regulátor 7812

např.: http://www.e-soucastky.cz/napetovy-regu ... 2+dp37924/
emtrojak

#7 Příspěvek od emtrojak »

Já je mám přímo pod plechem nad svetly, tudíž jsou na dost větraném místě. A stejně se odpalujou.
-iceman-
Klubové ID: 2267

#8 Příspěvek od -iceman- »

To řeší snad všichni :lol: ještě že je tam nemám...
Killca

#9 Příspěvek od Killca »

Lion píše: Počkej, to chceš říct, že když si ty CCFL inventory dám přímo do světel, tak mě po chvilce odejdou? Zrovna sem si je tam na jaře chtěl nainstálnout a schovat do světel, aby se to v motorovým prostoru neválelo. :roll:
no jako vetsina lidi s tim ma problem at to daj kamkoli, ale do svetel je to jeste horsi, ja je mel prichyceny stahovackou na jednom takovym plastu u svetla a drzely spickove a furt drzi, ale nevim cim to je, mozna je to tou USA verzi, proste i kdyz sem dal HID xenony, jini hned museli dat silnejsi pojistky, ale ja jezdil na origo a furt drzeli i pri opetovnem startovani atd, tak nevim
qeuin Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1789

#10 Příspěvek od qeuin Člen Klubu »

taky s tim nejak nemam vubec problem 8) :lol:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Lion »

Killca píše:
Lion píše: Počkej, to chceš říct, že když si ty CCFL inventory dám přímo do světel, tak mě po chvilce odejdou? Zrovna sem si je tam na jaře chtěl nainstálnout a schovat do světel, aby se to v motorovým prostoru neválelo. :roll:
no jako vetsina lidi s tim ma problem at to daj kamkoli, ale do svetel je to jeste horsi, ja je mel prichyceny stahovackou na jednom takovym plastu u svetla a drzely spickove a furt drzi, ale nevim cim to je, mozna je to tou USA verzi, proste i kdyz sem dal HID xenony, jini hned museli dat silnejsi pojistky, ale ja jezdil na origo a furt drzeli i pri opetovnem startovani atd, tak nevim
To je divný a od koho máš ty AE? Od FX nebo Hyriho?..A ono se to píše v návodu, že se ty inventory nesmí dávat do světel? Je to škoda, pokud tam bude tenhle problém, tak se snad na to i vykašlu a nechám to jak to je bez ničeho, i když se mě ty AE děsně líbí. A dávat tam nějaké jiné pojistky či odpory to už je kort bastl. :(
Tomas8409
Klubové ID: 866
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Tomas8409 »

Lion- do světel je nedávej :wink: já už je mám nad světlem a pohoda
Radim046
Klubové ID: 563
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Radim046 »

A tady je to taky v pohodě 8)
Přílohy
1
1
umisteni_216.jpg (58.39 KiB) Zobrazeno 3716 x
Killca

#14 Příspěvek od Killca »

s tema kruhama to ozije, mam je od FXe, ale myslim, ze nejde o nekvalitniho prodejce, ale o ne uplne kvalitni vyrobek, ktery jinym zpusobem neexistuje, ale me to tam fungovalo a na e36 vetsine lidem taky (kdyz trafo nakonec vyndali ze svetel nekam ven :-D )
Lion
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Lion »

Tomas8409 píše:Lion- do světel je nedávej :wink: já už je mám nad světlem a pohoda
Tak jestli si vzpomeneš, tak udělej foto jak to tam máš nainstalovaný. Chtěl bych vidět jak to tam vypadá. :wink:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Lion »

Killca píše:s tema kruhama to ozije, mam je od FXe, ale myslim, ze nejde o nekvalitniho prodejce, ale o ne uplne kvalitni vyrobek, ktery jinym zpusobem neexistuje, ale me to tam fungovalo a na e36 vetsine lidem taky (kdyz trafo nakonec vyndali ze svetel nekam ven :-D )
A to sem si říkal, že když to dám do světel, tak eliminuju nějaké vrtání dírek do krytů světel. No uvidím no. U E46 to jde myslím vše líp je tam i více místa mě příjde.
Killca

#17 Příspěvek od Killca »

Lion píše:
Killca píše:s tema kruhama to ozije, mam je od FXe, ale myslim, ze nejde o nekvalitniho prodejce, ale o ne uplne kvalitni vyrobek, ktery jinym zpusobem neexistuje, ale me to tam fungovalo a na e36 vetsine lidem taky (kdyz trafo nakonec vyndali ze svetel nekam ven :-D )
A to sem si říkal, že když to dám do světel, tak eliminuju nějaké vrtání dírek do krytů světel. No uvidím no. U E46 to jde myslím vše líp je tam i více místa mě příjde.
kdyz mas na e36 HB3/4 jako mel ja (zase usa :-D) tak je to taky plug and play, ty kompaktovy svetla jsou fakt jen zapojitp rotahnout gumou, zatoucit zarovku a jede to, jinak sem ty kruhy instaloval do H7 a holt trosku proriznes Ucko u vicka svetel a zalepis tavnym plastem a mas to jako origo

jinak kolikrat denne otviras motor aby byly ty krabicky videt? :-D
Lukino12

#18 Příspěvek od Lukino12 »

dnes jsem v autodilech objevil tohle,melo by to vyresit tvuj problem http://shop.berner.eu/berner/cz/product ... nContext=1
Lukino12

#19 Příspěvek od Lukino12 »

jak poznam,jak to zapojit,kdyz jsou tam tri koliky?
Přílohy
IMG019.JPG
IMG019.JPG (100.44 KiB) Zobrazeno 3583 x
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od paveld »

Podle typu toho stabilizátoru (nebo co to je za součástku) se to dá najít v elektrokatalogu nebo by ti to měli říct tam kdes to koupil. Pokud to je stabilizátor nebo tak něco mělo by to mít: + vstup, + výstup, kostra.
Odpovědět