Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Angels Eyes-problém
-
- Klubové ID: 1795
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Počkej, to chceš říct, že když si ty CCFL inventory dám přímo do světel, tak mě po chvilce odejdou? Zrovna sem si je tam na jaře chtěl nainstálnout a schovat do světel, aby se to v motorovým prostoru neválelo.Killca píše:hlavne ty krabicky dat nekam na vetrany misto, ja je mel v e36 rok a pul a furt jedou, mel sem jen pritazeny stahovackou k plastu za svetlem, tak jestli nahodou je nemas ve svetlech, tam se odpaluji standart

-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
hlavně jsou stavěný na 12V a při běhu motoru ( dobíjení ) tam jde 14 a někdy i víc , takže trochu zregulovat napětí...
regulátor 7812
např.: http://www.e-soucastky.cz/napetovy-regu ... 2+dp37924/
regulátor 7812
např.: http://www.e-soucastky.cz/napetovy-regu ... 2+dp37924/
- Killca
- Klubové ID: 1648
no jako vetsina lidi s tim ma problem at to daj kamkoli, ale do svetel je to jeste horsi, ja je mel prichyceny stahovackou na jednom takovym plastu u svetla a drzely spickove a furt drzi, ale nevim cim to je, mozna je to tou USA verzi, proste i kdyz sem dal HID xenony, jini hned museli dat silnejsi pojistky, ale ja jezdil na origo a furt drzeli i pri opetovnem startovani atd, tak nevimLion píše: Počkej, to chceš říct, že když si ty CCFL inventory dám přímo do světel, tak mě po chvilce odejdou? Zrovna sem si je tam na jaře chtěl nainstálnout a schovat do světel, aby se to v motorovým prostoru neválelo.
vlevo je matal
a vpravo Killca 

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
To je divný a od koho máš ty AE? Od FX nebo Hyriho?..A ono se to píše v návodu, že se ty inventory nesmí dávat do světel? Je to škoda, pokud tam bude tenhle problém, tak se snad na to i vykašlu a nechám to jak to je bez ničeho, i když se mě ty AE děsně líbí. A dávat tam nějaké jiné pojistky či odpory to už je kort bastl.Killca píše:no jako vetsina lidi s tim ma problem at to daj kamkoli, ale do svetel je to jeste horsi, ja je mel prichyceny stahovackou na jednom takovym plastu u svetla a drzely spickove a furt drzi, ale nevim cim to je, mozna je to tou USA verzi, proste i kdyz sem dal HID xenony, jini hned museli dat silnejsi pojistky, ale ja jezdil na origo a furt drzeli i pri opetovnem startovani atd, tak nevimLion píše: Počkej, to chceš říct, že když si ty CCFL inventory dám přímo do světel, tak mě po chvilce odejdou? Zrovna sem si je tam na jaře chtěl nainstálnout a schovat do světel, aby se to v motorovým prostoru neválelo.

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
A to sem si říkal, že když to dám do světel, tak eliminuju nějaké vrtání dírek do krytů světel. No uvidím no. U E46 to jde myslím vše líp je tam i více místa mě příjde.Killca píše:s tema kruhama to ozije, mam je od FXe, ale myslim, ze nejde o nekvalitniho prodejce, ale o ne uplne kvalitni vyrobek, ktery jinym zpusobem neexistuje, ale me to tam fungovalo a na e36 vetsine lidem taky (kdyz trafo nakonec vyndali ze svetel nekam ven)
- Killca
- Klubové ID: 1648
kdyz mas na e36 HB3/4 jako mel ja (zase usaLion píše:A to sem si říkal, že když to dám do světel, tak eliminuju nějaké vrtání dírek do krytů světel. No uvidím no. U E46 to jde myslím vše líp je tam i více místa mě příjde.Killca píše:s tema kruhama to ozije, mam je od FXe, ale myslim, ze nejde o nekvalitniho prodejce, ale o ne uplne kvalitni vyrobek, ktery jinym zpusobem neexistuje, ale me to tam fungovalo a na e36 vetsine lidem taky (kdyz trafo nakonec vyndali ze svetel nekam ven)

jinak kolikrat denne otviras motor aby byly ty krabicky videt?

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
dnes jsem v autodilech objevil tohle,melo by to vyresit tvuj problem http://shop.berner.eu/berner/cz/product ... nContext=1