pokud je napojen na ty snímače tak určo.. mě to dělalo taky i klído uprostřed noci no kdykoliv.. , asi tak před půl hodkou mi to udělalo zas... povolila páska.. tak jsem je nakonec prohodil.. ale pozor až to budeš dělat teda jestli budeš tak až odšroubuješ první šroub strč si do dírky nákej šroubovák jinak se ti závit i s tím plýškem stratí a budeš muset rozdělavat plasty na sloupku....
Díky za info a za doporučení.. asi to nějaký vliv mít bude a také tento neorigo systém bude využívat čidel dveří. Stalo se mi, že alarm začal řvát a když jsem k autu přišel, tak zadní dveře byly špatně zavřené, takže alarm nejspíš nějaký nedotyk vyhodnocuje. Hm, zkusím.. díky za tip.
.. ještě technická otázka. Co řeší prohození klínů z dveří řidiče na spolujezdcovy? Vždyť ten nedotyk se musí přestěhovat na druhou stranu a alarm by to měl opět vyhodnotit jako narušený prostor, ne? Nebo mi něco uniká? Díky za vysvětlení..
tak problém se vrátil....... mě z toho auta už hrkne.. zatím je to nejporuchovější auto co jsem měl...BMW... nedá se odpojit alarm tak aby fungoval jen centrál???
eště zkouknu kabely mezi dveřmi a rozeberu pátý a mrknu kde tam je čidlo..
tak tam byla.. tak pro zajímavost kdyby to chtěl někdo zkoušet... zkoušel jsem odpojit postupně všechny zásuvky v domění, že jeden svazek kabelu bude od pouze od alarmu, ale asi je to nějak propojený, ptz když jsem vytáhl jednu zásuvku tak nic, vše ok, ale u druhé už nešel jak centrál tak ani alarm a utřetí opět nic a vše ok.. co dál?????
pesa84 píše:tak tam byla.. tak pro zajímavost kdyby to chtěl někdo zkoušet... zkoušel jsem odpojit postupně všechny zásuvky v domění, že jeden svazek kabelu bude od pouze od alarmu, ale asi je to nějak propojený, ptz když jsem vytáhl jednu zásuvku tak nic, vše ok, ale u druhé už nešel jak centrál tak ani alarm a utřetí opět nic a vše ok.. co dál?????
To jsi vytahoval z té široké jednotky? Jednotka alarmu by měla být vlevo nahoře nad ní.
ano, z té široké co do ní zepředu vedou 3 svazky kabelů a zezadu 2.. pod ní jsou další 3RJ, každá zvlášť, ale to nevím k čemu jsou, podle čísel v ETK jsem to tak nezjistil..
takže kdybych chtěl odpojit alarm, ale zachovat centrál tak to nepude.. je to tak? A dá se nějak alarm potlačit?? Já tam mam ještě couvací sistém tak ta 3tí krabička je asi k tomu, že?
čaues, s tím čidlem jsem měl (mám) problém taky... nic méně jsem čuňácky vyplnil dvousložkovým lepidlem to vyšoupaný místo na čidlu ve dveřích.... a chvilku to jelo v poho. Jenže ted mi opětně blikají výstražný jako když se otevřou dveře... dokonce mám podezření že zrovna tohle mi vymlátilo baterii 2x . Je to 5 dní z5 co se baterie znovu nabíjela a ted ráno když jsem popojížděl, znovu se mi vypínalo abs, světla atd. vím, že to má na svědomí baterie.... nemůže to být už alternátor?? pls....