Všem předem děkuju za rady

ryan píše:ahoj,dneska se mi přehřálo auto, vyndal jsem termostat,ale bohužel už bylo pozdě.. Je fouknutý i těsnění pod hlavou, auto se totiz hnedka začne hřát.. Tesnění mi přijde v sobotu, tak se chci zeptat, jestli tam nejsou někde nějaky špeky, co a jak a tak..
Všem předem děkuju za rady
libovka píše:...
Mirda328 píše:hele jak pise libovka urcite bych sel po vodni pumpe, termostat a co je dulezity zkontrolovat taky viscu zda spina vubec,ono kolikrat jedna vec napomuze druhy...
presne jak pise libovka auto nemusi vubec coudit bile pri praskle hlave , to je nesmysl kdyby kourilo bile bylo auto sturbem kde je vhaji ulozeni turba a hori olej.....ale to je jedno...
kazdopadne by to pri startu zahoupalo a mohlo by to kolisat na volnobeh, prtoze jeden valec by se chvili vezl, a mozna byti i lehce tlakovala banka po odvzdusneni, resp meodvzdusnil bys to.... taky to muzes mit jen blbe odvzdusnene, to taky kazdy neumi...ale co je dulezite vyndej svicky a podivej se na ne,bude omyta vodou to poznas, kdyz ne odpoj svazek s civkama a zatoc starterem vetsinou voda caka primo ze spalovaku ven ....
libovka píše:Já tu minulý týden řešil 330XI.Pán to uvařil takže se rozpadlo to plastové tělo termostatu.Dal jsem nový termostat,pumpu a odvzdušnil.Stálo to tu hodinu nastartované,spínala vrtule auto topilo,zkrátka vše v poho.Pak jsem to jel projet a po 5 kilometrech svižné jízdy to přestalo topit a začalo vařit.Když jsem pak dolíval vodu tak jsem dolil 4 litry které motor polknul.Nicméně auto nezakouřilo bíle ani trochu a v oleji voda taky nebyla.
Mirda328 píše:hele jak pise libovka urcite bych sel po vodni pumpe, termostat a co je dulezity zkontrolovat taky viscu zda spina vubec,ono kolikrat jedna vec napomuze druhy...
presne jak pise libovka auto nemusi vubec coudit bile pri praskle hlave , to je nesmysl kdyby kourilo bile bylo auto sturbem kde je vhaji ulozeni turba a hori olej.....ale to je jedno...
kazdopadne by to pri startu zahoupalo a mohlo by to kolisat na volnobeh, prtoze jeden valec by se chvili vezl, a mozna byti i lehce tlakovala banka po odvzdusneni, resp meodvzdusnil bys to.... taky to muzes mit jen blbe odvzdusnene, to taky kazdy neumi...ale co je dulezite vyndej svicky a podivej se na ne,bude omyta vodou to poznas, kdyz ne odpoj svazek s civkama a zatoc starterem vetsinou voda caka primo ze spalovaku ven ....