A strili ti do vyfuku??Taky mam podezreni na lambdu a prave me to strili jak bejk...nicoczech píše:Přesně tento problém jsem řešil universal lambda 4 drátá na E36 1400bosch... a teda s tou spotřebou mě bylo řečeno killčou že ještě čidlo teploty chladící kapaliny a váha...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Lambda sonda
- Killca
- Klubové ID: 1648
cidlo teploty chladici kapaliny urcuje, kdy jde motor na sytic a kdy se sytic vypne, smes je bohatsi (vic benzinu, vic zere) a po zahrati se smes vyvazi na optimalni hodnotu pro provoz
nebo do nekoho s 3litrem
ale je mozny, ze to cukani dela i neco kolem svicek a civek
no vypis ti pise o vaze ze od ni neni signal nebo co, by sis moh pucit od rummana vahu a vyzkouset co to bude delatmartinek píše:blabla

ale je mozny, ze to cukani dela i neco kolem svicek a civek
ze by to delala lambda?! nemuze to byt spatne nastavenymi ventily ci spatne palicimi svickami?myrryn88 píše:A strili ti do vyfuku??Taky mam podezreni na lambdu a prave me to strili jak bejk...
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo ještě jsem zapoměl dodat, že vadná lambda se projevu také tím že po sešlápnutí plynu teče mnohem více paliva než by mělo a při dálkové jízdě žere pravděpodobně stejně jako s lambdou funkční a že při rozjíždění do kopce a tak dále to prostě spolkne příliš...jestli to to řekl někdo předemnou tak se omlouvám
-
- Klubové ID: 1827
- Kontaktovat uživatele:
ze by to delala lambda?! nemuze to byt spatne nastavenymi ventily ci spatne palicimi svickami?[/quote]myrryn88 píše:A strili ti do vyfuku??Taky mam podezreni na lambdu a prave me to strili jak bejk...
No to nevim,znamej mi prave rikal ze tohle dela lambda i tady sem se to nekde docetl.No uvidime az ji vymenim.
-
- Kontaktovat uživatele:
No to nevim,znamej mi prave rikal ze tohle dela lambda i tady sem se to nekde docetl.No uvidime az ji vymenim.[/quote]myrryn88 píše:ze by to delala lambda?! nemuze to byt spatne nastavenymi ventily ci spatne palicimi svickami?myrryn88 píše:A strili ti do vyfuku??Taky mam podezreni na lambdu a prave me to strili jak bejk...
Já si myslím že to bude určitě ona hele vlez pod to a podívej se jak vypadá já jí mám tak schnilou že se z ní loupaj plechy takže myslím že já to mám naprosto jasný