Ahoj, mam dotaz koupil jsem origo hlinikovy tazny, akorat mi neni jasný, jestli to drzi jen na trech sroubech na kazde strane, nebo to ma jeste nejakou vyztuhu do toho nosniku? Dle fota v ETK me prijde, zte mi tam neco chybi, ale on tvrdil, ze to takhle sundal z auta. Vsem moc dekuji, za rady.
montoval jsem ho nedávno a jsou ještě nasunuty v nosníku na každé straně 2 šrouby pak na každé straně 3matice na karoserii ze zadu. .... takže ti borec nedal všechno !!!
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Tak aje to v pr... ja si to myslel, takze to zase budu muset dodelat. Jinak co se tyce zapsani do TP, staci po te co ho namontujes zajet na stk, kde ti opisou typovy stitek a daji potvrzeni,ze je vse spravne namontovano a s tim potom zajdes na dopravku, kde ti to zapisou. A je to !
brumlae34 píše:Tak aje to v pr... ja si to myslel, takze to zase budu muset dodelat. Jinak co se tyce zapsani do TP, staci po te co ho namontujes zajet na stk, kde ti opisou typovy stitek a daji potvrzeni,ze je vse spravne namontovano a s tim potom zajdes na dopravku, kde ti to zapisou. A je to !
Tak to se mílíš.To platilo dřív,ale nyní musíš mít k tažnému typový list,bez něj si v prde.....Bez typového listu ti to nezapíšou.
Ja jsem přihlasoval na e34 toura, ale byl tam problem, ze nanstitku nebyla homologace, tak jsem si nechal za 500,- udelat typovej list pres pana stehlika s helpregu a nebyl problem, pokud ale mas na tom stitku vsechno, tak to neni problem !!!
To s vami nemuzu souhlasit, jak jsem jiz psal uz jsem to resil dvakrat a vzdycky to slo. Sice jsem si musel nechat v bmw vystavit typovej list (jeden byl oris a druhej westfalia), ale to jen proto, ze tazny co se montovali na e34 nemeli na stitku homologaci, ale to už e39 maji. Jinak kdyby na dopravce pindali, tak si nechat vystvit typovej list za 500,- neni takovej problem. kdyz si vezmete, ze origo odnimatelny tazny se da koupit kolem 5000,- a novy stoji treba od bosalu 11.000,- a origo kolem 20.000,- tak to docela jde...