Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

neni to trosku nad cenou??

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
DAVe_1

#21 Příspěvek od DAVe_1 »

neopominejte castrovo auti :wink: to je u me favorit 8)
wacc

#22 Příspěvek od wacc »

ty voe 8O , co je komu po tom, za kolik nekdo neco prodava. Sam si taky u nekterych inzeratu v duchu reknu, ze je cena v urcitym kontextu dost vysoka a pak v nasledujich dnech sleduju, jak v radech desitek procent klesa, ale abych o tom zakladal tema v pokecu, to mi prijde daleko blbejsi, nez nejaka vysoka cena.
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Lukys318is »

MattyX píše:u nas se najde malo lidi co by si koupilo M3 e30 temer kazdej uvazuje nad tim ze by radeji e46..ikdyz ta e30 je luxusniiii :) taky bych chtel takovej kus historie mit doma :)

Jedna E30 M3 parkuje v Praze na Petřinách, pekna, šedivá udrzovana, sem jel kolem a poslintal sem si malem volant :lol: neni nekoho odtud? :wink:
miramax
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od miramax »

HAMANN píše:
myrryn88 píše:
e36power píše:Je to takovy asi jako kdyz se nekdo koupi nejakej drahej obraz.
Pro nekoho to cenu ma pro nekoho ne..

Presne tak,je to sberatelskej kousek a ne auto se kterym budes jezdit kazdej den do penny nakoupit.Cena je myslim 100% odpovidajici...

No nevim nevim jestli je to zrovna sberatelsky kousek,ty chromovany kola mi prijdou strasne kycovity, nema velky bord ani kuzi, za tyhle veci se priplaci, cena kolem 200tis za rizkovo auto je uz jen podle vzhledu naprosto realna, ale za 250tis co za to chce Akym..... :lol: ! Za tu cenu mas opravdu peknou e46....

slova o sberatelskem kousku smerovala na tu e30 M3 :)
kazdopadne, nevim podle ceho soudis, ze rizkovo auto uz podle vzhledu stoji za dve kila a akymovo, ktere jsi asi nevidel nee... velky board je to otazka tri tisic, sedacky ma eMkove, tzn. pro drtivou vetsinu lidi lepsi nez rizkovy, ale o tom to neni, kazde auto ma sveho kupce a tohle neni auto v origo stavu, naopak je to tunene (da se rict ze decentne) auto ve stavu o kterem si drtiva vetsina e36 v CR vcetne te tvoji muze nechat zdat...

nemluve o tom, ze akym uz si nastrel ceny uvedomil a pokud se nepletu, prodava to za dve kila a to uz je docela rozumna cena, mam za to, ze byt to 328, uz je pryc za ty love...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

miramax - rozhodne si myslim ze mam auto v lepsim stavu nez ty tu černou mrdku( viz tvuj podpis) :lol: :lol: :lol:
ale uz podle toho co jsi napsal , s tebou nema smysl vubec rozebirat jak by melo auto vypadat.......

cau :P
miramax
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od miramax »

GeorgosAc píše:miramax - rozhodne si myslim ze mam auto v lepsim stavu nez ty tu černou mrdku( viz tvuj podpis) :lol: :lol: :lol:
ale uz podle toho co jsi napsal , s tebou nema smysl vubec rozebirat jak by melo auto vypadat.......

cau :P

nezlob se, ale nerozumim tve reakci, ani tomu proc se mnou nelze nic rozebirat, ja jsem ani naznakem nezminil, ze moje auto se blizi tvemu, myslim si ze tvuj tour je nejhezci tour co jsem videl, pravda jen na fotkach...
reagoval jsem na to, ze akymovo jsem videl nazivo a umim si predstavit proc za nej chce plus minus to co za nej chce, o srovnani s tvym autem jako celkem jsem nemluvil, pouze uvadim ze hamann jako nedostatek vidi ze nema kozene sicny, kdezto pro spoustu lidi jsou zajimavejsi tyhle emkove sicny nez polokuze anatom, ale zase, vec nazoru

je pravda za na auta mam trochu jiny nazor nez spoustu lidi tady na foru, ale tvou reakci nechapu, protoze srovnavat nase auta nehodlam a nechci, nechci ani srovnavat tvoje auto s jakymkoli jinym, to udelal hamann a ja jen koriguju, protoze si myslim, ze akymovo auto neni v o moc horsim stavu nez tvoje, akorat je to tuning, holt, pro nekoho plsu, pro nekoho minus, pro me osobne minus, ale co nadelas
Kriznik

#27 Příspěvek od Kriznik »

panecku ... :D

mno predrazena pro cesko asi neni, kdyz mi volaji i cesi, nicmene soude zacatku diskuse a srovnani s e46 asi predrazena bude :P

moc dobre jsem vedel a vim, ze pokud by ji koupil cech tak jen ten, ktery o tom neco bude vedet.

ale zbytek diskuse me prijeme prekvapil, je videt ze par lidi vi co a jak - chvalim :)
jarda

#28 Příspěvek od jarda »

řízku on neříkal že to jeho auto je lepší, jenom že pro většinu lidí jsou lepší Mkový sedačky, přečti si to pořádně ;)
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Bombarder »

Kriznik píše:panecku ... :D

mno predrazena pro cesko asi neni, kdyz mi volaji i cesi, nicmene soude zacatku diskuse a srovnani s e46 asi predrazena bude :P

moc dobre jsem vedel a vim, ze pokud by ji koupil cech tak jen ten, ktery o tom neco bude vedet.

ale zbytek diskuse me prijeme prekvapil, je videt ze par lidi vi co a jak - chvalim :)

Jsi psal, že to volají, že by to vzali za 200k. Tak tomu moc nerozumím. Podle mě, jen velice těžko prodejné auto v čechách i mimo ně.
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Bombarder »

Bombarder píše:
Kriznik píše:panecku ... :D

Jsi psal, že to volají, že by to vzali za 200k. Tak tomu moc nerozumím. Podle mě, jen velice těžko prodejné auto v čechách i mimo ně.
Beru to jako pokus o zviditelnění :wink:
Kriznik

#31 Příspěvek od Kriznik »

jo takovej expert byl, ten nevolal ten psal sms

nicmene stejne nechapu smysl jak diskuse tak tehle tvejch dvou poslednich
vsechno je prodejne, ale souhlasim s tebou ze v cesku pravdepodobne ne
se zbytkem ne, ale to neni podstatna informace :D
ARMAN

#32 Příspěvek od ARMAN »

Předevčirem jsem stal na poloprazdnem parkovišti u Nurburgringu asi hodinu po uzavřeni tratě a cca pulhodiny jsem slintal nad m3e30(ne cecotto), stejna barva jak mam ja, rekara v lehce lepšim stavu jak mam ja, v zasadě stejny auto až na široke blatniky, křidlo, a motor s podvozkem... stal jsem a přemyšlel nad tim co je na tom autě tolik zvlaštniho že je za 10 nasobek ceny co stala ma třica, a to jsem obrovsky fanda m3e30.
Přišti den jsem viděl ten rozdil když přijel chlapek s m3e30 v polepech Warsteiner jak jezdily kdysi a v mžiku kolem něj byli haldy lidi, žadna m3 včetně nejnovějšich podobnou reakci nevyvolala a m-ek tam bylo opravdu požehnaně řek bych že jsou jedny z nejpouživanějšich aut na okruhu. Tak asi tak.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Odpovědět