Jedna E30 M3 parkuje v Praze na Petřinách, pekna, šedivá udrzovana, sem jel kolem a poslintal sem si malem volantMattyX píše:u nas se najde malo lidi co by si koupilo M3 e30 temer kazdej uvazuje nad tim ze by radeji e46..ikdyz ta e30 je luxusniiiitaky bych chtel takovej kus historie mit doma
slova o sberatelskem kousku smerovala na tu e30 M3HAMANN píše:No nevim nevim jestli je to zrovna sberatelsky kousek,ty chromovany kola mi prijdou strasne kycovity, nema velky bord ani kuzi, za tyhle veci se priplaci, cena kolem 200tis za rizkovo auto je uz jen podle vzhledu naprosto realna, ale za 250tis co za to chce Akym.....myrryn88 píše:Presne tak,je to sberatelskej kousek a ne auto se kterym budes jezdit kazdej den do penny nakoupit.Cena je myslim 100% odpovidajici...e36power píše:Je to takovy asi jako kdyz se nekdo koupi nejakej drahej obraz.
Pro nekoho to cenu ma pro nekoho ne..! Za tu cenu mas opravdu peknou e46....
nezlob se, ale nerozumim tve reakci, ani tomu proc se mnou nelze nic rozebirat, ja jsem ani naznakem nezminil, ze moje auto se blizi tvemu, myslim si ze tvuj tour je nejhezci tour co jsem videl, pravda jen na fotkach...GeorgosAc píše:miramax - rozhodne si myslim ze mam auto v lepsim stavu nez ty tu černou mrdku( viz tvuj podpis)![]()
![]()
![]()
ale uz podle toho co jsi napsal , s tebou nema smysl vubec rozebirat jak by melo auto vypadat.......
cau
Jsi psal, že to volají, že by to vzali za 200k. Tak tomu moc nerozumím. Podle mě, jen velice těžko prodejné auto v čechách i mimo ně.Kriznik píše:panecku ...
mno predrazena pro cesko asi neni, kdyz mi volaji i cesi, nicmene soude zacatku diskuse a srovnani s e46 asi predrazena bude
moc dobre jsem vedel a vim, ze pokud by ji koupil cech tak jen ten, ktery o tom neco bude vedet.
ale zbytek diskuse me prijeme prekvapil, je videt ze par lidi vi co a jak - chvalim
Bombarder píše:Jsi psal, že to volají, že by to vzali za 200k. Tak tomu moc nerozumím. Podle mě, jen velice těžko prodejné auto v čechách i mimo ně.Kriznik píše:panecku ...
mno predrazena pro cesko asi neni, kdyz mi volaji i cesi, nicmene soude zacatku diskuse a srovnani s e46 asi predrazena bude
moc dobre jsem vedel a vim, ze pokud by ji koupil cech tak jen ten, ktery o tom neco bude vedet.
ale zbytek diskuse me prijeme prekvapil, je videt ze par lidi vi co a jak - chvalim
Beru to jako pokus o zviditelnění![]()