GeorgosAc píše:miramax - rozhodne si myslim ze mam auto v lepsim stavu nez ty tu černou mrdku( viz tvuj podpis)
ale uz podle toho co jsi napsal , s tebou nema smysl vubec rozebirat jak by melo auto vypadat.......
cau

nezlob se, ale nerozumim tve reakci, ani tomu proc se mnou nelze nic rozebirat, ja jsem ani naznakem nezminil, ze moje auto se blizi tvemu, myslim si ze tvuj tour je nejhezci tour co jsem videl, pravda jen na fotkach...
reagoval jsem na to, ze akymovo jsem videl nazivo a umim si predstavit proc za nej chce plus minus to co za nej chce, o srovnani s tvym autem jako celkem jsem nemluvil, pouze uvadim ze hamann jako nedostatek vidi ze nema kozene sicny, kdezto pro spoustu lidi jsou zajimavejsi tyhle emkove sicny nez polokuze anatom, ale zase, vec nazoru
je pravda za na auta mam trochu jiny nazor nez spoustu lidi tady na foru, ale tvou reakci nechapu, protoze srovnavat nase auta nehodlam a nechci, nechci ani srovnavat tvoje auto s jakymkoli jinym, to udelal hamann a ja jen koriguju, protoze si myslim, ze akymovo auto neni v o moc horsim stavu nez tvoje, akorat je to tuning, holt, pro nekoho plsu, pro nekoho minus, pro me osobne minus, ale co nadelas