No když to tak čtu, já mám letní i zimní 15" adocela spokojenost, trošku přemejšlím o letních 16", tak to jsem oproti těm 19" úplněj žabař Malý ten, kdo má jen malý cíl
dsvatos píše:No když to tak čtu, já mám letní i zimní 15" adocela spokojenost, trošku přemejšlím o letních 16", tak to jsem oproti těm 19" úplněj žabař Malý ten, kdo má jen malý cíl
Ne ne ne..Už sem ti to říkal na sraze:)Kup 17tky:))Ted M3Maniac jedny krásný sedanový prodává:)
dsvatos píše:No když to tak čtu, já mám letní i zimní 15" adocela spokojenost, trošku přemejšlím o letních 16", tak to jsem oproti těm 19" úplněj žabař Malý ten, kdo má jen malý cíl
Ne ne ne..Už sem ti to říkal na sraze:)Kup 17tky:))Ted M3Maniac jedny krásný sedanový prodává:)
No jo, to jsou ty nejhezčejší, no.. Sekyrky Ale trošku problémek, musím do konce roku zalepit dvacku za stavebko, a teď ještě do toho ty podělaný Vánoce
No jo, to jsou ty nejhezčejší, no.. Sekyrky Ale trošku problémek, musím do konce roku zalepit dvacku (kterou nemám) za stavebko, a teď ještě do toho ty podělaný Vánoce
No jo, to jsou ty nejhezčejší, no.. Sekyrky Ale trošku problémek, musím do konce roku zalepit dvacku za stavebko, a teď ještě do toho ty podělaný Vánoce
Joj to je škoda, ale třeba to ještě nak pořešíš.Pač sekerky sou nejlepší volba
Leveler píše:
Neboj, všecko bude... V červnu mi končí půjčka na káru i na mašinu a to se pak budou dít věci. Dyť já splácím tolik, že bych si ty kola mohl koupit za to co měsíčně splácím Pak už budu velkej kluk a koupím si je taky.. ISu by sekerky moc moc slyšely
dsvatos píše:
Neboj, všecko bude... V červnu mi končí půjčka na káru i na mašinu a to se pak budou dít věci. Dyť já splácím tolik, že bych si ty kola mohl koupit za to co měsíčně splácím Pak už budu velkej kluk a koupím si je taky.. ISu by sekerky moc moc slyšely
Jo jo to znám.Taky sem splácel nákou část peněz a nebylo to nic příjemnýho.No už se těším až IS dostane pořádná kola a ty budeš velkej klukj To pak hnedle prokoukne
kosh píše:Vy pořád nechápete že problém tkví v ET kola. Je uplně jedno jestli to je 9x 19, ale pokud zvolíte odpovídající ET tak se to kolo tam vejde
tak tak
tak tak tak
vždy by měla zůstat +- stejná šířka i průměr bez ohledu zda se jedná o 15" nebo 19" ..... tudíš při správné volbě ...viz popis Kosh-e
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
s tim ET maj kluci urco pravdu, protoze ja mam jen obyc 15" s pneu 205 ale s ET 13 a dre to ve predu jak krava pri plnym rejdu, kdybyh nemel vytazeny lemy tak ani s tema patnactkama bych se nechytal.........
calif píše:s tim ET maj kluci urco pravdu, protoze ja mam jen obyc 15" s pneu 205 ale s ET 13 a dre to ve predu jak krava pri plnym rejdu, kdybyh nemel vytazeny lemy tak ani s tema patnactkama bych se nechytal.........
to mě zajímá, ukaž fotky
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
calif píše:s tim ET maj kluci urco pravdu, protoze ja mam jen obyc 15" s pneu 205 ale s ET 13 a dre to ve predu jak krava pri plnym rejdu, kdybyh nemel vytazeny lemy tak ani s tema patnactkama bych se nechytal.........
pokud to nemas aspon o pul metra snizeny tak to neni mozny
pokud to nemas aspon o pul metra snizeny tak to neni mozny
Proč by nebylo? Pokud bude mít na 15" rávcích profil gumy na 65 a podobný " balony", tak věřím, že ve spojení se špatným ET se může dostat do takových problémů.