Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 ALU KOLA 19" 8,5 na !!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od dsvatos »

No když to tak čtu, já mám letní i zimní 15" adocela spokojenost, trošku přemejšlím o letních 16", tak to jsem oproti těm 19" úplněj žabař :lol: Malý ten, kdo má jen malý cíl :lol:
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Leveler »

dsvatos píše:No když to tak čtu, já mám letní i zimní 15" adocela spokojenost, trošku přemejšlím o letních 16", tak to jsem oproti těm 19" úplněj žabař :lol: Malý ten, kdo má jen malý cíl :lol:
Ne ne ne..Už sem ti to říkal na sraze:)Kup 17tky:))Ted M3Maniac jedny krásný sedanový prodává:)
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od dsvatos »

Leveler píše:
dsvatos píše:No když to tak čtu, já mám letní i zimní 15" adocela spokojenost, trošku přemejšlím o letních 16", tak to jsem oproti těm 19" úplněj žabař :lol: Malý ten, kdo má jen malý cíl :lol:
Ne ne ne..Už sem ti to říkal na sraze:)Kup 17tky:))Ted M3Maniac jedny krásný sedanový prodává:)
No jo, to jsou ty nejhezčejší, no.. Sekyrky :wink: Ale trošku problémek, musím do konce roku zalepit dvacku za stavebko, a teď ještě do toho ty podělaný Vánoce :evil:
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od dsvatos »

dsvatos píše:
Leveler píše:
No jo, to jsou ty nejhezčejší, no.. Sekyrky :wink: Ale trošku problémek, musím do konce roku zalepit dvacku (kterou nemám) za stavebko, a teď ještě do toho ty podělaný Vánoce :evil:
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Leveler »

dsvatos píše:
Leveler píše:
No jo, to jsou ty nejhezčejší, no.. Sekyrky :wink: Ale trošku problémek, musím do konce roku zalepit dvacku za stavebko, a teď ještě do toho ty podělaný Vánoce :evil:
Joj to je škoda, ale třeba to ještě nak pořešíš.Pač sekerky sou nejlepší volba :wink:
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od dsvatos »

Leveler píše:
dsvatos píše:
Leveler píše: Ne ne ne..Už sem ti to říkal na sraze:)Kup 17tky:))Ted M3Maniac jedny krásný sedanový prodává:)
Joj to je škoda, ale třeba to ještě nak pořešíš.Pač sekerky sou nejlepší volba :wink:
Neboj, všecko bude... V červnu mi končí půjčka na káru i na mašinu a to se pak budou dít věci. Dyť já splácím tolik, že bych si ty kola mohl koupit za to co měsíčně splácím :evil: Pak už budu velkej kluk a koupím si je taky.. :lol: ISu by sekerky moc moc slyšely :wink:
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Leveler »

dsvatos píše:
Leveler píše:
dsvatos píše: No jo, to jsou ty nejhezčejší, no.. Sekyrky :wink: Ale trošku problémek, musím do konce roku zalepit dvacku za stavebko, a teď ještě do toho ty podělaný Vánoce :evil:
Neboj, všecko bude... V červnu mi končí půjčka na káru i na mašinu a to se pak budou dít věci. Dyť já splácím tolik, že bych si ty kola mohl koupit za to co měsíčně splácím :evil: Pak už budu velkej kluk a koupím si je taky.. :lol: ISu by sekerky moc moc slyšely :wink:
Jo jo to znám.Taky sem splácel nákou část peněz a nebylo to nic příjemnýho.No už se těším až IS dostane pořádná kola a ty budeš velkej klukj :lol: :lol: To pak hnedle prokoukne :wink:
Huska
Klubové ID: 200
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Huska »

DAVe píše:
kosh píše:Vy pořád nechápete že problém tkví v ET kola. Je uplně jedno jestli to je 9x 19, ale pokud zvolíte odpovídající ET tak se to kolo tam vejde
tak tak :wink:
tak tak tak :-)

vždy by měla zůstat +- stejná šířka i průměr bez ohledu zda se jedná o 15" nebo 19" ..... tudíš při správné volbě ...viz popis Kosh-e
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
calif

#29 Příspěvek od calif »

s tim ET maj kluci urco pravdu, protoze ja mam jen obyc 15" s pneu 205 ale s ET 13 a dre to ve predu jak krava pri plnym rejdu, kdybyh nemel vytazeny lemy tak ani s tema patnactkama bych se nechytal.........
bergos Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 159

#30 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

calif píše:s tim ET maj kluci urco pravdu, protoze ja mam jen obyc 15" s pneu 205 ale s ET 13 a dre to ve predu jak krava pri plnym rejdu, kdybyh nemel vytazeny lemy tak ani s tema patnactkama bych se nechytal.........
to mě zajímá, ukaž fotky :wink:
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
DAVe_1

#31 Příspěvek od DAVe_1 »

calif píše:s tim ET maj kluci urco pravdu, protoze ja mam jen obyc 15" s pneu 205 ale s ET 13 a dre to ve predu jak krava pri plnym rejdu, kdybyh nemel vytazeny lemy tak ani s tema patnactkama bych se nechytal.........
pokud to nemas aspon o pul metra snizeny tak to neni mozny 8O
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Lion »

DAVe píše:
pokud to nemas aspon o pul metra snizeny tak to neni mozny 8O
Proč by nebylo? Pokud bude mít na 15" rávcích profil gumy na 65 a podobný " balony", tak věřím, že ve spojení se špatným ET se může dostat do takových problémů.
Odpovědět