http://www.slovackykopec.cz
dalsi kopec se jede 30.9. a 1.10. ale na slovensku u hranic... k tem divakum: treba v Lanskroune bylo 16 000 lidi coz je mooooc dobra navstevnostCharlitoCZ píše:![]()
![]()
![]()
bejt nějaká bitch tak bych ti dal pusu, ale tachle by to vypadalo trochu blbě![]()
![]()
btw. kdy se zase něco jede? Přijel bych se kukat, tohle mě dycky lákalo, jen mi přijde že se to koná dost mimo veřejnost
no spravny prezent se znackou BMW by byl kdyby jsem bojoval o absolutni poradi (jako s Cecilem), ale i tak to bylo fajneGeorge_D píše:Gratuluji, konečně jsi také řádně reprezentoval se správnou značkou, takže to určitě potěší![]()
![]()
![]()
![]()
Divaky nejsou na slovensku, ale pod Brnem.....JFK píše:dalsi kopec se jede 30.9. a 1.10. ale na slovensku u hranic... k tem divakum: treba v Lanskroune bylo 16 000 lidi coz je mooooc dobra navstevnostCharlitoCZ píše:![]()
![]()
![]()
bejt nějaká bitch tak bych ti dal pusu, ale tachle by to vypadalo trochu blbě![]()
![]()
btw. kdy se zase něco jede? Přijel bych se kukat, tohle mě dycky lákalo, jen mi přijde že se to koná dost mimo veřejnost
jo, mas recht, na slovaci se jede dalsi kopec po DivakachRuDoSh píše:Divaky nejsou na slovensku, ale pod Brnem.....JFK píše:dalsi kopec se jede 30.9. a 1.10. ale na slovensku u hranic... k tem divakum: treba v Lanskroune bylo 16 000 lidi coz je mooooc dobra navstevnostCharlitoCZ píše:![]()
![]()
![]()
![]()
btw. kdy se zase něco jede? Přijel bych se kukat, tohle mě dycky lákalo, jen mi přijde že se to koná dost mimo veřejnostteda aspon podle toho co pisou na tech strankach
No mít v záloze ještě jedno auto, tak by se to možná daloJFK píše:no spravny prezent se znackou BMW by byl kdyby jsem bojoval o absolutni poradi (jako s Cecilem), ale i tak to bylo fajneGeorge_D píše:Gratuluji, konečně jsi také řádně reprezentoval se správnou značkou, takže to určitě potěší![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak ve skupine N muze jezdit kdokoli, tak se nikdo nebojte prihlasit a zkusit si ten adrenalin, je to o dost vetsi prdel nez na okruhu
Startovne na jeden den je kolem 900,- plus nejake slusne pneu a tradaaaa
skoro kazdej kdo jede Nka ma pouze to jedno auto...George_D píše:No mít v záloze ještě jedno auto, tak by se to možná daloJFK píše:no spravny prezent se znackou BMW by byl kdyby jsem bojoval o absolutni poradi (jako s Cecilem), ale i tak to bylo fajneGeorge_D píše:Gratuluji, konečně jsi také řádně reprezentoval se správnou značkou, takže to určitě potěší![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak ve skupine N muze jezdit kdokoli, tak se nikdo nebojte prihlasit a zkusit si ten adrenalin, je to o dost vetsi prdel nez na okruhu
Startovne na jeden den je kolem 900,- plus nejake slusne pneu a tradaaaa
....benzin v nadrzi hrozne splouchal, leva desticka byla uplne, ale uplne upadla, radit slo mega ztuha a slunce svitilo vzdycky jen me do jednoho oka... a presto jsem... soudruzi... zvitezilJFK píše:ja to odjel s total rozhozenou geometrii... volant v 90 km hazi, je pootocenej o 15 stupnu do prava a predni kola maji kazde jinou zbihavost...
tobe splouchlo ve sprse A DESNE TE TO OSVITILOHanz píše:....benzin v nadrzi hrozne splouchal, leva desticka byla uplne, ale uplne upadla, radit slo mega ztuha a slunce svitilo vzdycky jen me do jednoho oka... a presto jsem... soudruzi... zvitezilJFK píše:ja to odjel s total rozhozenou geometrii... volant v 90 km hazi, je pootocenej o 15 stupnu do prava a predni kola maji kazde jinou zbihavost...
No tebe to zavodeni dost bere....no jo taky proc ne kdyz furt takova dobra umisteni...asi holt nekdo umiJFK píše:tak jsem si udelal vejlet s M3 na Berg-Cup do Nasedlovic a jiste jsem potesil Hanze: v sobotu druhej a v nedeli prvni plac ve skupine N+2000... v nedeli jsem trochu zatahl a zajel jeste o tri vteriny lepsi cas nez v sobotu...
loni tam byl Liska s rally autem N-ko Mitsubishi lancer EVO 8 a ja jsem zajel o vterinu lepsi cas v jizde nez on... Takze jeden bod pro BMW ale bohuzel s Cecilem bych zajel cca o 6 vterin lepe nez s M3 (podle toho jak jel Cermak ve skupine E-2000)...
http://www.slovackykopec.cz
i tak by to mohl byt dobry tip na vylet(jestli vyjde pocasi a firemni karaJFK píše:jo, mas recht, na slovaci se jede dalsi kopec po DivakachRuDoSh píše:Divaky nejsou na slovensku, ale pod Brnem.....JFK píše: dalsi kopec se jede 30.9. a 1.10. ale na slovensku u hranic... k tem divakum: treba v Lanskroune bylo 16 000 lidi coz je mooooc dobra navstevnostteda aspon podle toho co pisou na tech strankach
to neni tak jak si myslis... ve skupine N ma kazdej auto s kterym normalne jezdi i do worku a malokdo by nebyl nasranej kdyz to nekam posle... proto jsou vzdy v sobotu o par vterin horsi casy nez v nedeli, protoze proste jedes na co mas a ne kamikaze...George_D píše:JFK máš pravdu, ale sám víš, že to neni tak jednoduchý jak píšešTaky mě to dost láká, ale prostě každej má jiný priority a já bych prostě ani neměl takovej požitek ze závodu, když se bojíš abys to někam neposlal
Proto pořídim ještě jedno auto, a pak se dá třeba s jednim občas zablbnout, a hlavně ani na to neni výkon, i když věřím že poslední bych nebyl
s timhle souhlasim, proto si chci i letos zajedit CWC, nicméně pokud je i tohle tachle přístupný, tak nad tim budu asi i zcela vážně uvažovatJFK píše:to neni tak jak si myslis... ve skupine N ma kazdej auto s kterym normalne jezdi i do worku a malokdo by nebyl nasranej kdyz to nekam posle... proto jsou vzdy v sobotu o par vterin horsi casy nez v nedeli, protoze proste jedes na co mas a ne kamikaze...George_D píše:JFK máš pravdu, ale sám víš, že to neni tak jednoduchý jak píšešTaky mě to dost láká, ale prostě každej má jiný priority a já bych prostě ani neměl takovej požitek ze závodu, když se bojíš abys to někam neposlal
Proto pořídim ještě jedno auto, a pak se dá třeba s jednim občas zablbnout, a hlavně ani na to neni výkon, i když věřím že poslední bych nebyl
jde o to si zajezdit a pokecat, ne tam za kazdou cenu rozbit auto...