http://www.slovackykopec.cz
M3 na Berg-Cupu -Nasedlovice
-
JFK
- Čestný člen
- Klubové ID: 2
tak jsem si udelal vejlet s M3 na Berg-Cup do Nasedlovic a jiste jsem potesil Hanze
: v sobotu druhej a v nedeli prvni plac ve skupine N+2000... v nedeli jsem trochu zatahl a zajel jeste o tri vteriny lepsi cas nez v sobotu...
loni tam byl Liska s rally autem N-ko Mitsubishi lancer EVO 8 a ja jsem zajel o vterinu lepsi cas v jizde nez on... Takze jeden bod pro BMW ale bohuzel s Cecilem bych zajel cca o 6 vterin lepe nez s M3 (podle toho jak jel Cermak ve skupine E-2000)...
-
CharlitoCZ
- Klubové ID: 541
-
George_D
- Klubové ID: 49
Gratuluji, konečně jsi také řádně reprezentoval se správnou značkou, takže to určitě potěší

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
JFK
- Čestný člen
dalsi kopec se jede 30.9. a 1.10. ale na slovensku u hranic... k tem divakum: treba v Lanskroune bylo 16 000 lidi coz je mooooc dobra navstevnostCharlitoCZ píše:![]()
![]()
![]()
bejt nějaká bitch tak bych ti dal pusu, ale tachle by to vypadalo trochu blbě![]()
![]()
btw. kdy se zase něco jede? Přijel bych se kukat, tohle mě dycky lákalo, jen mi přijde že se to koná dost mimo veřejnost
-
JFK
- Čestný člen
no spravny prezent se znackou BMW by byl kdyby jsem bojoval o absolutni poradi (jako s Cecilem), ale i tak to bylo fajneGeorge_D píše:Gratuluji, konečně jsi také řádně reprezentoval se správnou značkou, takže to určitě potěší![]()
![]()
![]()
![]()
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
Divaky nejsou na slovensku, ale pod Brnem.....JFK píše:dalsi kopec se jede 30.9. a 1.10. ale na slovensku u hranic... k tem divakum: treba v Lanskroune bylo 16 000 lidi coz je mooooc dobra navstevnostCharlitoCZ píše:![]()
![]()
![]()
bejt nějaká bitch tak bych ti dal pusu, ale tachle by to vypadalo trochu blbě![]()
![]()
btw. kdy se zase něco jede? Přijel bych se kukat, tohle mě dycky lákalo, jen mi přijde že se to koná dost mimo veřejnost
-
JFK
- Čestný člen
jo, mas recht, na slovaci se jede dalsi kopec po DivakachRuDoSh píše:Divaky nejsou na slovensku, ale pod Brnem.....JFK píše:dalsi kopec se jede 30.9. a 1.10. ale na slovensku u hranic... k tem divakum: treba v Lanskroune bylo 16 000 lidi coz je mooooc dobra navstevnostCharlitoCZ píše:![]()
![]()
![]()
![]()
btw. kdy se zase něco jede? Přijel bych se kukat, tohle mě dycky lákalo, jen mi přijde že se to koná dost mimo veřejnostteda aspon podle toho co pisou na tech strankach
-
George_D
No mít v záloze ještě jedno auto, tak by se to možná daloJFK píše:no spravny prezent se znackou BMW by byl kdyby jsem bojoval o absolutni poradi (jako s Cecilem), ale i tak to bylo fajneGeorge_D píše:Gratuluji, konečně jsi také řádně reprezentoval se správnou značkou, takže to určitě potěší![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak ve skupine N muze jezdit kdokoli, tak se nikdo nebojte prihlasit a zkusit si ten adrenalin, je to o dost vetsi prdel nez na okruhu
Startovne na jeden den je kolem 900,- plus nejake slusne pneu a tradaaaa

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
-
Hanz
- Člen Klubu
- Klubové ID: 6
-
JFK
- Čestný člen
skoro kazdej kdo jede Nka ma pouze to jedno auto...George_D píše:No mít v záloze ještě jedno auto, tak by se to možná daloJFK píše:no spravny prezent se znackou BMW by byl kdyby jsem bojoval o absolutni poradi (jako s Cecilem), ale i tak to bylo fajneGeorge_D píše:Gratuluji, konečně jsi také řádně reprezentoval se správnou značkou, takže to určitě potěší![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak ve skupine N muze jezdit kdokoli, tak se nikdo nebojte prihlasit a zkusit si ten adrenalin, je to o dost vetsi prdel nez na okruhu
Startovne na jeden den je kolem 900,- plus nejake slusne pneu a tradaaaa
a vlastne kdyz ma nekdo jedno auto tak to s nim nemuze vubec nikam jezdit, co kdyby to jedine auto nekdo naboural, co potom?
-
Hanz
- Člen Klubu
- Klubové ID: 6
....benzin v nadrzi hrozne splouchal, leva desticka byla uplne, ale uplne upadla, radit slo mega ztuha a slunce svitilo vzdycky jen me do jednoho oka... a presto jsem... soudruzi... zvitezilJFK píše:ja to odjel s total rozhozenou geometrii... volant v 90 km hazi, je pootocenej o 15 stupnu do prava a predni kola maji kazde jinou zbihavost...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
JFK
- Čestný člen
tobe splouchlo ve sprse A DESNE TE TO OSVITILOHanz píše:....benzin v nadrzi hrozne splouchal, leva desticka byla uplne, ale uplne upadla, radit slo mega ztuha a slunce svitilo vzdycky jen me do jednoho oka... a presto jsem... soudruzi... zvitezilJFK píše:ja to odjel s total rozhozenou geometrii... volant v 90 km hazi, je pootocenej o 15 stupnu do prava a predni kola maji kazde jinou zbihavost...
jinak ja ti fandim, pokud by jsi umel aspon z poloviny ridit tak jak o tom umis jenom zvanit tak by jsi mel teoretickou sanci byt aspon z tretiny tak
dobrej jako druhej nejhorsi ridic z tohodle fora... (i moje dcera toho min nakeca nez si odsedi za volantem kdyz ji taham na provazku s formuli)
-
Marek-is
- Klubové ID: 181
No tebe to zavodeni dost bere....no jo taky proc ne kdyz furt takova dobra umisteni...asi holt nekdo umiJFK píše:tak jsem si udelal vejlet s M3 na Berg-Cup do Nasedlovic a jiste jsem potesil Hanze: v sobotu druhej a v nedeli prvni plac ve skupine N+2000... v nedeli jsem trochu zatahl a zajel jeste o tri vteriny lepsi cas nez v sobotu...
loni tam byl Liska s rally autem N-ko Mitsubishi lancer EVO 8 a ja jsem zajel o vterinu lepsi cas v jizde nez on... Takze jeden bod pro BMW ale bohuzel s Cecilem bych zajel cca o 6 vterin lepe nez s M3 (podle toho jak jel Cermak ve skupine E-2000)...
-
bavo
- Klubové ID: 581
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
i tak by to mohl byt dobry tip na vylet(jestli vyjde pocasi a firemni karaJFK píše:jo, mas recht, na slovaci se jede dalsi kopec po DivakachRuDoSh píše:Divaky nejsou na slovensku, ale pod Brnem.....JFK píše: dalsi kopec se jede 30.9. a 1.10. ale na slovensku u hranic... k tem divakum: treba v Lanskroune bylo 16 000 lidi coz je mooooc dobra navstevnostteda aspon podle toho co pisou na tech strankach
-
George_D
JFK máš pravdu, ale sám víš, že to neni tak jednoduchý jak píšeš
Taky mě to dost láká, ale prostě každej má jiný priority a já bych prostě ani neměl takovej požitek ze závodu, když se bojíš abys to někam neposlal
Proto pořídim ještě jedno auto, a pak se dá třeba s jednim občas zablbnout, a hlavně ani na to neni výkon, i když věřím že poslední bych nebyl 

-
JFK
- Čestný člen
to neni tak jak si myslis... ve skupine N ma kazdej auto s kterym normalne jezdi i do worku a malokdo by nebyl nasranej kdyz to nekam posle... proto jsou vzdy v sobotu o par vterin horsi casy nez v nedeli, protoze proste jedes na co mas a ne kamikaze...George_D píše:JFK máš pravdu, ale sám víš, že to neni tak jednoduchý jak píšešTaky mě to dost láká, ale prostě každej má jiný priority a já bych prostě ani neměl takovej požitek ze závodu, když se bojíš abys to někam neposlal
Proto pořídim ještě jedno auto, a pak se dá třeba s jednim občas zablbnout, a hlavně ani na to neni výkon, i když věřím že poslední bych nebyl
-
CharlitoCZ
- Klubové ID: 541
s timhle souhlasim, proto si chci i letos zajedit CWC, nicméně pokud je i tohle tachle přístupný, tak nad tim budu asi i zcela vážně uvažovatJFK píše:to neni tak jak si myslis... ve skupine N ma kazdej auto s kterym normalne jezdi i do worku a malokdo by nebyl nasranej kdyz to nekam posle... proto jsou vzdy v sobotu o par vterin horsi casy nez v nedeli, protoze proste jedes na co mas a ne kamikaze...George_D píše:JFK máš pravdu, ale sám víš, že to neni tak jednoduchý jak píšešTaky mě to dost láká, ale prostě každej má jiný priority a já bych prostě ani neměl takovej požitek ze závodu, když se bojíš abys to někam neposlal
jde o to si zajezdit a pokecat, ne tam za kazdou cenu rozbit auto...
-
JFK
- Čestný člen
jediny co potrebujes je se vcas regnout, nejlepe na jejich webu ( http://www.slovackykopec.cz ), protoze je o ty zavody velkej zajem a je to omezene na pocet aut... parkrat se stalo ze tyden pred akci bylo plno
140 aut na kopci se jen tak nevidi
jo a cca 900,- na den