Hanz píše:JFK píše:ja to odjel s total rozhozenou geometrii... volant v 90 km hazi, je pootocenej o 15 stupnu do prava a predni kola maji kazde jinou zbihavost... 
....benzin v nadrzi hrozne splouchal, leva desticka byla uplne, ale uplne upadla, radit slo mega ztuha a slunce svitilo vzdycky jen me do jednoho oka... a presto jsem... soudruzi... zvitezil 

tobe splouchlo ve sprse A DESNE TE TO OSVITILO 

, prorazil jsem cestou na zavody dve gumy na leve strane o znacku ProZnak, ale s geometrii to nic neudelalo (protoze ty to musis vedet lip jak ja, z te sprchy jsi mel zupa vyhled co? 

), jenom dva ATS 18" rafky na picu a dve pneu s dirama v bocnici na picu... a musel jsem to dojet na slickach a zpet domu taky, ale to se mi mohlo vlastne zdat... a jeste jsem vyhral, diky tobe 

jinak ja ti fandim, pokud by jsi umel aspon z poloviny ridit tak jak o tom umis jenom zvanit tak by jsi mel teoretickou sanci byt aspon z tretiny tak
dobrej jako druhej nejhorsi ridic z tohodle fora... (i moje dcera toho min nakeca nez si odsedi za volantem kdyz ji taham na provazku s formuli)