to se pak jako neda na to DVD dat, kdyz to nekdo da prvni sem? Nebo myslis, ze vsichni co kupuji TM lozi sem? To by se moc neprodaval
Da se to tam dat ... ale link na internetu neznamena jen ze to videj lidi co lozej nekam .. zvlast ty bys to mel vedet .. nakonec, me je to jedno, jen mi to prijde skoda pokud jsou to pekny zavery.
rád se na to podívám dříve na internetu a ještě radši jsi to koupím na dvd v TM a podívám se pohodlně v telce
jaka skoda? skoda je to ze sem pocital s tim ze dorazis (report M. Novotny, x aut a baterky do kamery) a ty to bojkotujes...
Bojkot? .. makam jak hispanec vole
kecas, celej vykend jsi makal jak negr jo? a i kdyby to jako byla pravda, tak co to meni na tom ze kdyz je neco domluvenyho tak se na to vykakas? ale to je fuck...
to se pak jako neda na to DVD dat, kdyz to nekdo da prvni sem? Nebo myslis, ze vsichni co kupuji TM lozi sem? To by se moc neprodaval
Da se to tam dat ... ale link na internetu neznamena jen ze to videj lidi co lozej nekam .. zvlast ty bys to mel vedet .. nakonec, me je to jedno, jen mi to prijde skoda pokud jsou to pekny zavery.
no jasne, videlo by to vic lidi, ale vetsina urcite TM nekupuje..... ja si to DVD stejne koupim, me je to fuk..... delejte jak chcete
to jsou strasny tajnosti s par uryvkama z videa a nakonec vse stejne neni na dvd , stejne i kdyby to robert poskytl sem na forum tak to neovlivni prodej DVD, pochybuji ze lidi kupujou DVD jen kvuli cecilovi co se tam ukaze na par sekund
sumachr píše:to jsou strasny tajnosti s par uryvkama z videa a nakonec vse stejne neni na dvd , stejne i kdyby to robert poskytl sem na forum tak to neovlivni prodej DVD, pochybuji ze lidi kupujou DVD jen kvuli cecilovi co se tam ukaze na par sekund
v konečné fázi by ty úryvky mohly mít efekt opačný ... možná jako tahák na koupi TM dobrý
sumachr píše:to jsou strasny tajnosti s par uryvkama z videa a nakonec vse stejne neni na dvd , stejne i kdyby to robert poskytl sem na forum tak to neovlivni prodej DVD, pochybuji ze lidi kupujou DVD jen kvuli cecilovi co se tam ukaze na par sekund
v konečné fázi by ty úryvky mohly mít efekt opačný ... možná jako tahák na koupi TM dobrý
myslel sem to tak ze ted se tady podivas na video s cecilem tak nerikej ze si pak reknes dvd nekoupim uz sem to videl .....
myslel sem to tak ze ted se tady podivas na video s cecilem tak nerikej ze si pak reknes dvd nekoupim uz sem to videl .....
JFK píše:1. ve skupině N +2000, 2. absolutně..., opět rekord tratě ve skupině...
měl jsem trochu problém s motorem a na dálnici cestou domů udělal "pá pá"... Závod se jel společně s MČR a "trochu" jsem tam některé pohonil (s Nkem, snad jediné auto ze 140 co jede po vlastní ose )
Já to věděl,že mám jet,sakra!
Mám to 30kiláků,JFK! Kua vědět,že tam jedeš,tak jsem tam! Takhle
jsem radši makal na bratrově baráku...a bratr mimochodem tyhle
závody s ing.Kubů spolupořádal...
Tady to zase frčí, JFK vyhrál co se dalo, ale je nasranej, že to nejni porobený božským střihačem Lopolem. Slova o "hodně práce" jako argument sice starý, ale pořád to může být pravda
Každopádně mě tato debata zavádí k myšlence, že si poprvé koupím TM...
Pyron píše:Tady to zase frčí, JFK vyhrál co se dalo, ale je nasranej, že to nejni porobený božským střihačem Lopolem. Slova o "hodně práce" jako argument sice starý, ale pořád to může být pravda
Každopádně mě tato debata zavádí k myšlence, že si poprvé koupím TM...
jsi na omylu, bylo domluveny to ze se musi dotocit pokec s jednim zavodnikem aby report s nim byl kompletni... o me vubec neslo, me tam tocilo FTJ video