rád se na to podívám dříve na internetu a ještě radši jsi to koupím na dvd v TM a podívám se pohodlně v telceLOPOLO píše:Da se to tam dat ... ale link na internetu neznamena jen ze to videj lidi co lozej nekamRuDoSh píše:to se pak jako neda na to DVD dat, kdyz to nekdo da prvni sem? Nebo myslis, ze vsichni co kupuji TM lozi sem? To by se moc neprodavalLOPOLO píše: To nevydrzis? .. neni to skoda?.. zvlast ty bys to mel vedet .. nakonec, me je to jedno, jen mi to prijde skoda pokud jsou to pekny zavery.
Cecil na Berg Cupu - Lanškroun
-
petrh
- Klubové ID: 525
-
JFK
- Čestný člen
- Klubové ID: 2
kecas, celej vykend jsi makal jak negr jo?LOPOLO píše:Bojkot? .. makam jak hispanec voleJFK píše:jaka skoda? skoda je to ze sem pocital s tim ze dorazis (report M. Novotny, x aut a baterky do kamery) a ty to bojkotujes...LOPOLO píše: To nevydrzis? .. neni to skoda?
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
no jasne, videlo by to vic lidi, ale vetsina urcite TM nekupuje..... ja si to DVD stejne koupim, me je to fuk..... delejte jak chceteLOPOLO píše:Da se to tam dat ... ale link na internetu neznamena jen ze to videj lidi co lozej nekamRuDoSh píše:to se pak jako neda na to DVD dat, kdyz to nekdo da prvni sem? Nebo myslis, ze vsichni co kupuji TM lozi sem? To by se moc neprodavalLOPOLO píše: To nevydrzis? .. neni to skoda?.. zvlast ty bys to mel vedet .. nakonec, me je to jedno, jen mi to prijde skoda pokud jsou to pekny zavery.
-
sumachr
- Klubové ID: 52
-
GeorgosAc
- Čestný člen
- Klubové ID: 117
-
T.o.m.
- Klubové ID: 202
v konečné fázi by ty úryvky mohly mít efekt opačný ... možná jako tahák na koupi TM dobrýsumachr píše:to jsou strasny tajnosti s par uryvkama z videa a nakonec vse stejne neni na dvd , stejne i kdyby to robert poskytl sem na forum tak to neovlivni prodej DVD, pochybuji ze lidi kupujou DVD jen kvuli cecilovi co se tam ukaze na par sekund![]()
-
sumachr
- Klubové ID: 52
myslel sem to tak ze ted se tady podivas na video s cecilem tak nerikej ze si pak reknes dvd nekoupim uz sem to videl .....T.o.m. píše:v konečné fázi by ty úryvky mohly mít efekt opačný ... možná jako tahák na koupi TM dobrýsumachr píše:to jsou strasny tajnosti s par uryvkama z videa a nakonec vse stejne neni na dvd , stejne i kdyby to robert poskytl sem na forum tak to neovlivni prodej DVD, pochybuji ze lidi kupujou DVD jen kvuli cecilovi co se tam ukaze na par sekund![]()
-
T.o.m.
- Klubové ID: 202
no ja to myslel stejne ... +sumachr píše:myslel sem to tak ze ted se tady podivas na video s cecilem tak nerikej ze si pak reknes dvd nekoupim uz sem to videl .....T.o.m. píše:v konečné fázi by ty úryvky mohly mít efekt opačný ... možná jako tahák na koupi TM dobrýsumachr píše:to jsou strasny tajnosti s par uryvkama z videa a nakonec vse stejne neni na dvd , stejne i kdyby to robert poskytl sem na forum tak to neovlivni prodej DVD, pochybuji ze lidi kupujou DVD jen kvuli cecilovi co se tam ukaze na par sekund![]()
-
bavo
- Klubové ID: 581
Já to věděl,že mám jet,sakra!JFK píše:1. ve skupině N +2000, 2. absolutně..., opět rekord tratě ve skupině...
měl jsem trochu problém s motorem a na dálnici cestou domů udělal "pá pá"... Závod se jel společně s MČR a "trochu" jsem tam některé pohonil (s Nkem, snad jediné auto ze 140 co jede po vlastní ose)
http://www.laudon.cz/?p=results
Mám to 30kiláků,JFK! Kua vědět,že tam jedeš,tak jsem tam! Takhle
jsem radši makal na bratrově baráku...a bratr mimochodem tyhle
závody s ing.Kubů spolupořádal...
jinak gratulace!
-
Pyron
- Klubové ID: 367
-
JFK
- Čestný člen
- Klubové ID: 2
jsi na omylu, bylo domluveny to ze se musi dotocit pokec s jednim zavodnikem aby report s nim byl kompletni... o me vubec neslo, me tam tocilo FTJ videoPyron píše:Tady to zase frčí, JFK vyhrál co se dalo, ale je nasranej, že to nejni porobený božským střihačem Lopolem. Slova o "hodně práce" jako argument sice starý, ale pořád to může být pravda![]()
Každopádně mě tato debata zavádí k myšlence, že si poprvé koupím TM...
http://www.slovackykopec.cz/
-
Pyron
- Klubové ID: 367