Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Cecil na Berg Cupu - Lanškroun

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
petrh
Klubové ID: 525
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od petrh »

LOPOLO píše:
RuDoSh píše:
LOPOLO píše: To nevydrzis? .. neni to skoda? :-)
to se pak jako neda na to DVD dat, kdyz to nekdo da prvni sem? Nebo myslis, ze vsichni co kupuji TM lozi sem? To by se moc neprodaval :lol:
Da se to tam dat ... ale link na internetu neznamena jen ze to videj lidi co lozej nekam :-) .. zvlast ty bys to mel vedet .. nakonec, me je to jedno, jen mi to prijde skoda pokud jsou to pekny zavery.
rád se na to podívám dříve na internetu a ještě radši jsi to koupím na dvd v TM a podívám se pohodlně v telce :)
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#22 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:
JFK píše:
jaka skoda? skoda je to ze sem pocital s tim ze dorazis (report M. Novotny, x aut a baterky do kamery) a ty to bojkotujes...
Bojkot? .. makam jak hispanec vole :-)
kecas, celej vykend jsi makal jak negr jo? :smich2: a i kdyby to jako byla pravda, tak co to meni na tom ze kdyz je neco domluvenyho tak se na to vykakas? ale to je fuck...
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od RuDoSh »

LOPOLO píše:
RuDoSh píše:
to se pak jako neda na to DVD dat, kdyz to nekdo da prvni sem? Nebo myslis, ze vsichni co kupuji TM lozi sem? To by se moc neprodaval :lol:
Da se to tam dat ... ale link na internetu neznamena jen ze to videj lidi co lozej nekam :-) .. zvlast ty bys to mel vedet .. nakonec, me je to jedno, jen mi to prijde skoda pokud jsou to pekny zavery.
no jasne, videlo by to vic lidi, ale vetsina urcite TM nekupuje..... ja si to DVD stejne koupim, me je to fuk..... delejte jak chcete ;-)
sumachr
Klubové ID: 52
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od sumachr »

to jsou strasny tajnosti s par uryvkama z videa a nakonec vse stejne neni na dvd , stejne i kdyby to robert poskytl sem na forum tak to neovlivni prodej DVD, pochybuji ze lidi kupujou DVD jen kvuli cecilovi co se tam ukaze na par sekund :lol: :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#25 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Ja kupuji DVD TM jen kvuli M5 perestrojce a Lopove muzice ......
ale posledni cislo jsem si koupil 3 vytisky :lol: :lol: :lol:
T.o.m.
Klubové ID: 202

#26 Příspěvek od T.o.m. »

sumachr píše:to jsou strasny tajnosti s par uryvkama z videa a nakonec vse stejne neni na dvd , stejne i kdyby to robert poskytl sem na forum tak to neovlivni prodej DVD, pochybuji ze lidi kupujou DVD jen kvuli cecilovi co se tam ukaze na par sekund :lol: :lol:
v konečné fázi by ty úryvky mohly mít efekt opačný ... možná jako tahák na koupi TM dobrý :)
sumachr
Klubové ID: 52
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od sumachr »

T.o.m. píše:
sumachr píše:to jsou strasny tajnosti s par uryvkama z videa a nakonec vse stejne neni na dvd , stejne i kdyby to robert poskytl sem na forum tak to neovlivni prodej DVD, pochybuji ze lidi kupujou DVD jen kvuli cecilovi co se tam ukaze na par sekund :lol: :lol:
v konečné fázi by ty úryvky mohly mít efekt opačný ... možná jako tahák na koupi TM dobrý :)
myslel sem to tak ze ted se tady podivas na video s cecilem tak nerikej ze si pak reknes dvd nekoupim uz sem to videl .....
T.o.m.
Klubové ID: 202

#28 Příspěvek od T.o.m. »

sumachr píše:
T.o.m. píše:
myslel sem to tak ze ted se tady podivas na video s cecilem tak nerikej ze si pak reknes dvd nekoupim uz sem to videl .....
no ja to myslel stejne ... + :)
bavo
Klubové ID: 581

#29 Příspěvek od bavo »

JFK píše:1. ve skupině N +2000, 2. absolutně..., opět rekord tratě ve skupině...
měl jsem trochu problém s motorem a na dálnici cestou domů udělal "pá pá"... Závod se jel společně s MČR a "trochu" jsem tam některé pohonil (s Nkem, snad jediné auto ze 140 co jede po vlastní ose :lol: )

http://www.laudon.cz/?p=results
Já to věděl,že mám jet,sakra!
Mám to 30kiláků,JFK! Kua vědět,že tam jedeš,tak jsem tam! Takhle
jsem radši makal na bratrově baráku...a bratr mimochodem tyhle
závody s ing.Kubů spolupořádal... :cry:

jinak gratulace!
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Pyron »

Tady to zase frčí, JFK vyhrál co se dalo, ale je nasranej, že to nejni porobený božským střihačem Lopolem. Slova o "hodně práce" jako argument sice starý, ale pořád to může být pravda :wink:
Každopádně mě tato debata zavádí k myšlence, že si poprvé koupím TM... 8)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Pyron píše:Tady to zase frčí, JFK vyhrál co se dalo, ale je nasranej, že to nejni porobený božským střihačem Lopolem. Slova o "hodně práce" jako argument sice starý, ale pořád to může být pravda :wink:
Každopádně mě tato debata zavádí k myšlence, že si poprvé koupím TM... 8)
jsi na omylu, bylo domluveny to ze se musi dotocit pokec s jednim zavodnikem aby report s nim byl kompletni... o me vubec neslo, me tam tocilo FTJ video :lol: :lol: :lol:

http://www.slovackykopec.cz/
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Pyron »

Já jsem zkrátka neustále na omylu.. 8)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od JFK Čestný člen »

kratke videjko, Laudon 2006 :wink:

http://www.dovrchu.cz/?p=video