Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

oktavka 19 tdi

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
vally
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od vally »

Já jsem se zatim honil se Superbem 1,9 Tdi a 2,8 a nečapal se ani jeden, ale bylo to v místech, kde šlo taky o podvozek. Oba se držely tak do 160, pak začaly mizet....
vally
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od vally »

Mám možnost porovnat nejnovější 2,0 tdi od VW a svou 523i. A myslim, že jen zopakuju to, co se tady psalo už několikrát... tdi dole super, pak začíná vadnout.... benzín opak... Ale nevěřím tomu, že by mě to někde dostalo, na druhou stranu je pravda, že jsem už odvyk jezdit s dieselem... Mimochodem všimli jste si jak jsou ty nový auta přeposilovaný? Zlatá E-39...
kosh

#43 Příspěvek od kosh »

vally píše:Mám možnost porovnat nejnovější 2,0 tdi od VW a svou 523i. A myslim, že jen zopakuju to, co se tady psalo už několikrát... tdi dole super, pak začíná vadnout.... benzín opak... Ale nevěřím tomu, že by mě to někde dostalo, na druhou stranu je pravda, že jsem už odvyk jezdit s dieselem... Mimochodem všimli jste si jak jsou ty nový auta přeposilovaný? Zlatá E-39...

jak přeposilované?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od RuDoSh »

vally píše:Mimochodem všimli jste si jak jsou ty nový auta přeposilovaný? Zlatá E-39...

jo, vzdycky kdyz presednu z neceho mladsiho :-) ale vadi mi ten tenky venec volantu....
kosh

#45 Příspěvek od kosh »

Mě se zdají nová BMW v pohodě. Ta technika tam znát je, ale žeby mi to vadilo to ne
Jinak když srovnám třeba s lagunou tak musím plakat. To auto mělo snad posilovač z traktoru
vally
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od vally »

kosh píše:
vally píše:Mám možnost porovnat nejnovější 2,0 tdi od VW a svou 523i. A myslim, že jen zopakuju to, co se tady psalo už několikrát... tdi dole super, pak začíná vadnout.... benzín opak... Ale nevěřím tomu, že by mě to někde dostalo, na druhou stranu je pravda, že jsem už odvyk jezdit s dieselem... Mimochodem všimli jste si jak jsou ty nový auta přeposilovaný? Zlatá E-39...

jak přeposilované?

Já to vzal obecně na nový auta, ale myslel jsem třeba konkrétně tu Octavii, z volantu nemáte absolutně šanci nic poznat, na jakým povrchu jedete, prostě nic...
Tatros

#47 Příspěvek od Tatros »

jak přeposilované?[/quote]
Já to vzal obecně na nový auta, ale myslel jsem třeba konkrétně tu Octavii, z volantu nemáte absolutně šanci nic poznat, na jakým povrchu jedete, prostě nic...[/quote]

Jenže ten co si koupí ochcávku to ani poznat nechce :!:
vally
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od vally »

Tatros píše:jak přeposilované?

Já to vzal obecně na nový auta, ale myslel jsem třeba konkrétně tu Octavii, z volantu nemáte absolutně šanci nic poznat, na jakým povrchu jedete, prostě nic...[/quote]

Jenže ten co si koupí ochcávku to ani poznat nechce :!:[/quote]
Proč myslíš?
Tatros

#49 Příspěvek od Tatros »

vally píše:

Já to vzal obecně na nový auta, ale myslel jsem třeba konkrétně tu Octavii, z volantu nemáte absolutně šanci nic poznat, na jakým povrchu jedete, prostě nic...

Jenže ten co si koupí ochcávku to ani poznat nechce :!:[/quote]
Proč myslíš?[/quote]

Protože octavii si kupujou lidi a firmy z praktických důvodů ,velkej kufr,levnější pojistka a díly,odpis dph apod.a ostatní je vedlejší :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#50 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Bombarder píše:Ne-éé, ja bude jezdit slušně. Plyn na podlahu opravdu jen ve vyjímečných případeh..

To uz nebude zadny pussy wagon video? To je skoda!
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od JaraX »

Tatros píše:
vally píše:

Jenže ten co si koupí ochcávku to ani poznat nechce :!:

Proč myslíš?[/quote]

Protože octavii si kupujou lidi a firmy z praktických důvodů ,velkej kufr,levnější pojistka a díly,odpis dph apod.a ostatní je vedlejší :wink:[/quote]

pojistka?
tak pič*u 1,9TDi je nejhorší objem, jelikož už je na to vyšší pojistka, stejna jako třeba na 2,5litra, kdyby udělali radši vyšší objem o stejným výkonu a spotřebe a spolehlivější. A navíc je v tom strašnej kravaál, kámoš má novou oktávu a je to mrdka, radši jezdíme v mojí rezavé 36ce.
Odpovědět