Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
oktavka 19 tdi
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám možnost porovnat nejnovější 2,0 tdi od VW a svou 523i. A myslim, že jen zopakuju to, co se tady psalo už několikrát... tdi dole super, pak začíná vadnout.... benzín opak... Ale nevěřím tomu, že by mě to někde dostalo, na druhou stranu je pravda, že jsem už odvyk jezdit s dieselem... Mimochodem všimli jste si jak jsou ty nový auta přeposilovaný? Zlatá E-39...
vally píše:Mám možnost porovnat nejnovější 2,0 tdi od VW a svou 523i. A myslim, že jen zopakuju to, co se tady psalo už několikrát... tdi dole super, pak začíná vadnout.... benzín opak... Ale nevěřím tomu, že by mě to někde dostalo, na druhou stranu je pravda, že jsem už odvyk jezdit s dieselem... Mimochodem všimli jste si jak jsou ty nový auta přeposilovaný? Zlatá E-39...
jak přeposilované?
-
- Kontaktovat uživatele:
kosh píše:vally píše:Mám možnost porovnat nejnovější 2,0 tdi od VW a svou 523i. A myslim, že jen zopakuju to, co se tady psalo už několikrát... tdi dole super, pak začíná vadnout.... benzín opak... Ale nevěřím tomu, že by mě to někde dostalo, na druhou stranu je pravda, že jsem už odvyk jezdit s dieselem... Mimochodem všimli jste si jak jsou ty nový auta přeposilovaný? Zlatá E-39...
jak přeposilované?
Já to vzal obecně na nový auta, ale myslel jsem třeba konkrétně tu Octavii, z volantu nemáte absolutně šanci nic poznat, na jakým povrchu jedete, prostě nic...
vally píše:Tatros píše:jak přeposilované?
Já to vzal obecně na nový auta, ale myslel jsem třeba konkrétně tu Octavii, z volantu nemáte absolutně šanci nic poznat, na jakým povrchu jedete, prostě nic...
Jenže ten co si koupí ochcávku to ani poznat nechce

Proč myslíš?[/quote]
Protože octavii si kupujou lidi a firmy z praktických důvodů ,velkej kufr,levnější pojistka a díly,odpis dph apod.a ostatní je vedlejší

Tatros píše:vally píše:Tatros píše:jak přeposilované?
Jenže ten co si koupí ochcávku to ani poznat nechce
Proč myslíš?[/quote]
Protože octavii si kupujou lidi a firmy z praktických důvodů ,velkej kufr,levnější pojistka a díly,odpis dph apod.a ostatní je vedlejší

pojistka?
tak pič*u 1,9TDi je nejhorší objem, jelikož už je na to vyšší pojistka, stejna jako třeba na 2,5litra, kdyby udělali radši vyšší objem o stejným výkonu a spotřebe a spolehlivější. A navíc je v tom strašnej kravaál, kámoš má novou oktávu a je to mrdka, radši jezdíme v mojí rezavé 36ce.