No já zase pro změnu u Saloona zadní sklopný sedáky nemám takže Coupátko o dost prostornější...Však když sem si od Hanze vezl M3 nárazník tak on ho měl v poho v kufru a sklopený sedáky a já jak vocas ho musel dát přez celou polovičku interieru, jen stačilo zapnout pás u spolujezdce aby byl nárazníček v bezpečí...Speedy píše:No, záleží, jestli máš nebo nemášJá mám, takže si trocufám tvrdit, že si mi do Saloona vejde stejně, jako do Coupé
ÁÁÁÁle jsou tam ty obrázky ...Peet píše:Mohl byste mi někdo pomoct v rozpoznání rozdílu VANOS x NEVANOS?
Vím, že se to tady už řešilo, byly tam k tomu nějaké fotky, ale ty už tam nejsou. Mohl byste mi sem někdo hodit foto 325 motoru s vanosem a bez něj? Abych se nenechal nachytat na nevanos. Bez vanosu ta 325i nemá smysl, že? Dá se to poznat dle typu motoru? myslím tím dle jeho kódového označení.
A dále pak jsem tady někde četl, že vanos se dělá od 9/92, ale že jsou i 93ky bez vanosu, je to asi pravda, že?
Prosím, pomozte mi vychytat ten rozdíl a na co si mám dát při koupi 325i s vanosem pozor? Co se motoru týče!
Dík
Kamo, je rozdíl mezi: do provozu 93 a vyrobeno po 9/92. Každopádně jak již jsem psal a nejen já, tak VANOS poznáš podle boule na čele hlavy motoru. Ty fotky tu pořád jsou, stačí prohledat fórum.Peet píše:Mohl byste mi někdo pomoct v rozpoznání rozdílu VANOS x NEVANOS?
Vím, že se to tady už řešilo, byly tam k tomu nějaké fotky, ale ty už tam nejsou. Mohl byste mi sem někdo hodit foto 325 motoru s vanosem a bez něj? Abych se nenechal nachytat na nevanos. Bez vanosu ta 325i nemá smysl, že? Dá se to poznat dle typu motoru? myslím tím dle jeho kódového označení.
A dále pak jsem tady někde četl, že vanos se dělá od 9/92, ale že jsou i 93ky bez vanosu, je to asi pravda, že?
Prosím, pomozte mi vychytat ten rozdíl a na co si mám dát při koupi 325i s vanosem pozor? Co se motoru týče!
Dík
Škoda, nedá se ta klima přehodit (na digital)Speedy píše:325i se s 4x el. okny dělala, dvojitou klimou taky ,ale myslím ne digi, 2 bagy dle ETK bylo možné již od začátku výroby E36, každopádně byly za příplatek.Fatal Design píše:Mě by zajímalo jestli se 325i dělala někdy s 2-mi airbagy, dig.klimou a 4x el.okny ??
Víte to někdo ??
Dikes
S tím časovým řešením to vidím skoro stejně, ikdyž já sháním něco krapet jinýho. Nějaký sedan v TOP stavu.adam píše:Ja pomalu ztracim iluze o tom, ze sezenu e36 325 coupe do 150 tisic treba. A to bych mohl zit i bez vanosu... asi to budu resit az na jare az roztaje snih