Hanz píše:.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hele, mozna ses v realu normalni tipek, ale tady ses proste kokutek, preber si to jak chces nebo zacni psat, az si to krapet promyslis /jestli si to ted predem promejslis, zkus psat zivelne
/....
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M3 E36 - cena
stejně nakonec gelty napíše ....tak vydíte,že jsem měl přece jen pravdu ...Hanz píše:.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hele, mozna ses v realu normalni tipek, ale tady ses proste kokutek, preber si to jak chces nebo zacni psat, az si to krapet promyslis /jestli si to ted predem promejslis, zkus psat zivelne
/....
M3maniac píše:stejně nakonec gelty napíše ....tak vydíte,že jsem měl přece jen pravdu ...Hanz píše:.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/....
a vovovo votomtojéee
Vis co, tvoje auto je pred nasima, tak neprudM3maniac píše:Ale,ale ... vám se hodil co? teď kvůli těm dvoum vaším paštikám nemám kde dát autobpytlik píše:rene: zadne davani kontaktu na martina, kdo ma cekat tyden nez se mu vyprazdni vystupni fronta a udela si cas?né prostě když můžu,pomůžu
-
gelty
- Kontaktovat uživatele:
Á stejně sem měl zas pravdu!!!!!!!M3maniac píše:stejně nakonec gelty napíše ....tak vydíte,že jsem měl přece jen pravdu ...Hanz píše:.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/....
a vovovo votomtojéee
-
Lukáš
- Kontaktovat uživatele:
Tebe by měli vyšetřit na psychiatrii, jestli Ti nedali omylem občanku.........gelty píše:Á stejně sem měl zas pravdu!!!!!!!M3maniac píše:stejně nakonec gelty napíše ....tak vydíte,že jsem měl přece jen pravdu ...Hanz píše:.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/....
a vovovo votomtojéee
![]()
jinak si nedovedu představit, že maš nervy sem furt psat pičoviny........, na tvym mistě bych stah vocas a nenapsal ani jeden přispěvek aspon 3 měsíce, a doufal se zapomělo cos tu ze sebe vyblil
to máš recht ...bpytlik píše:Vis co, tvoje auto je pred nasima, tak neprudM3maniac píše:Ale,ale ... vám se hodil co? teď kvůli těm dvoum vaším paštikám nemám kde dát autobpytlik píše:rene: zadne davani kontaktu na martina, kdo ma cekat tyden nez se mu vyprazdni vystupni fronta a udela si cas?né prostě když můžu,pomůžu
A obidek byl fuckt dobry
-
gelty
- Kontaktovat uživatele:
tak stáhni ocas a nepiš!Lukáš píše:Tebe by měli vyšetřit na psychiatrii, jestli Ti nedali omylem občanku.........gelty píše:Á stejně sem měl zas pravdu!!!!!!!M3maniac píše: stejně nakonec gelty napíše ....tak vydíte,že jsem měl přece jen pravdu ...a vovovo votomtojéee
![]()
jinak si nedovedu představit, že maš nervy sem furt psat pičoviny........, na tvym mistě bych stah vocas a nenapsal ani jeden přispěvek aspon 3 měsíce, a doufal se zapomělo cos tu ze sebe vyblil
-
Lukáš
- Kontaktovat uživatele:
ja nemam duvod, ale ty by ses měl uz sklidnit.............gelty píše:tak stáhni ocas a nepiš!Lukáš píše:Tebe by měli vyšetřit na psychiatrii, jestli Ti nedali omylem občanku.........gelty píše: Á stejně sem měl zas pravdu!!!!!!!![]()
jinak si nedovedu představit, že maš nervy sem furt psat pičoviny........, na tvym mistě bych stah vocas a nenapsal ani jeden přispěvek aspon 3 měsíce, a doufal se zapomělo cos tu ze sebe vyblil![]()
-
Anonymous
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
-
gelty
- Kontaktovat uživatele:
Říká se: dvakrát měř a jednou řež...D A V I D píše:Vubec jsem nechtel reagovat ale uz musim.Gelty,krome toho ze ma tvoje teta pekny BMW,co mas za auto ty?Nebo jeste porad neco kupujes?Urcite koupis dobre,kdyz jsi tak chytrej.
Proto nebudu kupovat auto hned první, které uvidím!
Z toho jsem už vyrostl a poučil se. A musím uznat, že sem velký kritik.
Takže, kdo si počká, ten se dočá! A řídím se heslem, raději nejezdit vůbec, než jezdit ve zborce! To? můj názor.