Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M3 E36 - cena

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#61 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Hanz píše:..... :) :oops: :P :lol: :o 8O :D :cry: :D hele, mozna ses v realu normalni tipek, ale tady ses proste kokutek, preber si to jak chces nebo zacni psat, az si to krapet promyslis /jestli si to ted predem promejslis, zkus psat zivelne :-) /....
:lol: :lol:
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Leni Čestný člen »

Tak podle nazvu tematu se mi to ani nechtelo cist, ale nakonec jsem to procetla uplne cely a fakt se moooc dobre bavim :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#63 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Hanz píše:..... :) :oops: :P :lol: :o 8O :D :cry: :D hele, mozna ses v realu normalni tipek, ale tady ses proste kokutek, preber si to jak chces nebo zacni psat, az si to krapet promyslis /jestli si to ted predem promejslis, zkus psat zivelne :-) /....

stejně nakonec gelty napíše ....tak vydíte,že jsem měl přece jen pravdu ... :mrgreen: a vovovo votomtojéee :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#64 Příspěvek od skautik Čestný člen »

M3maniac píše:

stejně nakonec gelty napíše ....tak vydíte,že jsem měl přece jen pravdu ... :mrgreen: a vovovo votomtojéee :D
8) :lol:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#65 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Mno ty krávo, tahle debata je fakt hustá, proč mám pocit, že celej klub je tak trochu padlej na mozek? :twisted:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Jinak taky znám pár dobrých servismanů, ale stejně bych auto do servisu dal až v krajním případě a ještě bych u toho chtěl být. Teda pokud se to netýka plechařiny, na to mám spolehlivýho klempíře.
Anonymous

#67 Příspěvek od Anonymous »

Chlapi vy jste fakt borci :lol:

Téma diskuze - BMW M3 cena - :idea: ......
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od bpytlik »

rene: zadne davani kontaktu na martina, kdo ma cekat tyden nez se mu vyprazdni vystupni fronta a udela si cas? :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#69 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

bpytlik píše:rene: zadne davani kontaktu na martina, kdo ma cekat tyden nez se mu vyprazdni vystupni fronta a udela si cas? :)

Ale,ale ... vám se hodil co? teď kvůli těm dvoum vaším paštikám nemám kde dát auto :D né prostě když můžu,pomůžu :mrgreen:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od bpytlik »

M3maniac píše:
bpytlik píše:rene: zadne davani kontaktu na martina, kdo ma cekat tyden nez se mu vyprazdni vystupni fronta a udela si cas? :)

Ale,ale ... vám se hodil co? teď kvůli těm dvoum vaším paštikám nemám kde dát auto :D né prostě když můžu,pomůžu :mrgreen:

Vis co, tvoje auto je pred nasima, tak neprud :) A obidek byl fuckt dobry :)
gelty
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od gelty »

Speedy píše:Jinak taky znám pár dobrých servismanů, ale stejně bych auto do servisu dal až v krajním případě a ještě bych u toho chtěl být. Teda pokud se to netýka plechařiny, na to mám spolehlivýho klempíře.

A votom to jééééééééé...... :lol: :lol: :lol: :banana:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od gelty »

M3maniac píše:

Á stejně sem měl zas pravdu!!!!!!! :twisted: :mrgreen:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Lukáš »

gelty píše:
M3maniac píše:

Tebe by měli vyšetřit na psychiatrii, jestli Ti nedali omylem občanku.........

jinak si nedovedu představit, že maš nervy sem furt psat pičoviny........, na tvym mistě bych stah vocas a nenapsal ani jeden přispěvek aspon 3 měsíce, a doufal se zapomělo cos tu ze sebe vyblil
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#74 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

bpytlik píše:
M3maniac píše:

Vis co, tvoje auto je pred nasima, tak neprud :) A obidek byl fuckt dobry :)

to máš recht ... :mrgreen: a ještě aby né ! no obídek byl echtovní !to zase jó... :D
gelty
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od gelty »

Lukáš píše:
gelty píše:
M3maniac píše:[quote="Hanz"]..... :) :oops: :P :lol: :o 8O :D :cry: :D hele, mozna ses v realu normalni tipek, ale tady ses proste kokutek, preber si to jak chces nebo zacni psat, az si to krapet promyslis /jestli si to ted predem promejslis, zkus psat zivelne :-) /....

jinak si nedovedu představit, že maš nervy sem furt psat pičoviny........, na tvym mistě bych stah vocas a nenapsal ani jeden přispěvek aspon 3 měsíce, a doufal se zapomělo cos tu ze sebe vyblil[/quote]

tak stáhni ocas a nepiš! :x :evil:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od Lukáš »

gelty píše:
Lukáš píše:
gelty píše:[quote="M3maniac"][quote="Hanz"]..... :) :oops: :P :lol: :o 8O :D :cry: :D hele, mozna ses v realu normalni tipek, ale tady ses proste kokutek, preber si to jak chces nebo zacni psat, az si to krapet promyslis /jestli si to ted predem promejslis, zkus psat zivelne :-) /....

jinak si nedovedu představit, že maš nervy sem furt psat pičoviny........, na tvym mistě bych stah vocas a nenapsal ani jeden přispěvek aspon 3 měsíce, a doufal se zapomělo cos tu ze sebe vyblil[/quote]

tak stáhni ocas a nepiš! :x :evil:[/quote]

ja nemam duvod, ale ty by ses měl uz sklidnit.............
Anonymous

#77 Příspěvek od Anonymous »

Vubec jsem nechtel reagovat ale uz musim.Gelty,krome toho ze ma tvoje teta pekny BMW,co mas za auto ty?Nebo jeste porad neco kupujes?Urcite koupis dobre,kdyz jsi tak chytrej. :lol:
TURBO_KrteK

#78 Příspěvek od TURBO_KrteK »

:biggrin: :bigups:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od gelty »

D A V I D píše:Vubec jsem nechtel reagovat ale uz musim.Gelty,krome toho ze ma tvoje teta pekny BMW,co mas za auto ty?Nebo jeste porad neco kupujes?Urcite koupis dobre,kdyz jsi tak chytrej. :lol:

Říká se: dvakrát měř a jednou řež... 8)
Proto nebudu kupovat auto hned první, které uvidím! :lol:
Z toho jsem už vyrostl a poučil se. A musím uznat, že sem velký kritik. :cry: Ale přesto si už ke koupi beru i jiného kritika, aby to bylo sicher. :twisted: Jinak, kdyby v česku, nebylo skoro každé BMW zbořené, tak už v nějakém jezdím! :twisted: A do říše, nemám čas jezdit kvůli každého auta, které najdu na netu! 8)
Takže, kdo si počká, ten se dočá! A řídím se heslem, raději nejezdit vůbec, než jezdit ve zborce! To? můj názor. :wink:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Lukáš »

jinak cena ty m3-jky, sla mirne dolu :-) uz ji necha za 475tis
Odpovědět