Hanz píše:.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hele, mozna ses v realu normalni tipek, ale tady ses proste kokutek, preber si to jak chces nebo zacni psat, az si to krapet promyslis /jestli si to ted predem promejslis, zkus psat zivelne
/....

stejně nakonec gelty napíše ....tak vydíte,že jsem měl přece jen pravdu ...Hanz píše:.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hele, mozna ses v realu normalni tipek, ale tady ses proste kokutek, preber si to jak chces nebo zacni psat, az si to krapet promyslis /jestli si to ted predem promejslis, zkus psat zivelne
/....
M3maniac píše:stejně nakonec gelty napíše ....tak vydíte,že jsem měl přece jen pravdu ...Hanz píše:.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/....
a vovovo votomtojéee
Vis co, tvoje auto je pred nasima, tak neprudM3maniac píše:Ale,ale ... vám se hodil co? teď kvůli těm dvoum vaším paštikám nemám kde dát autobpytlik píše:rene: zadne davani kontaktu na martina, kdo ma cekat tyden nez se mu vyprazdni vystupni fronta a udela si cas?né prostě když můžu,pomůžu
Á stejně sem měl zas pravdu!!!!!!!M3maniac píše:stejně nakonec gelty napíše ....tak vydíte,že jsem měl přece jen pravdu ...Hanz píše:.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/....
a vovovo votomtojéee
Tebe by měli vyšetřit na psychiatrii, jestli Ti nedali omylem občanku.........gelty píše:Á stejně sem měl zas pravdu!!!!!!!M3maniac píše:stejně nakonec gelty napíše ....tak vydíte,že jsem měl přece jen pravdu ...Hanz píše:.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/....
a vovovo votomtojéee
![]()
to máš recht ...bpytlik píše:Vis co, tvoje auto je pred nasima, tak neprudM3maniac píše:Ale,ale ... vám se hodil co? teď kvůli těm dvoum vaším paštikám nemám kde dát autobpytlik píše:rene: zadne davani kontaktu na martina, kdo ma cekat tyden nez se mu vyprazdni vystupni fronta a udela si cas?né prostě když můžu,pomůžu
A obidek byl fuckt dobry
tak stáhni ocas a nepiš!Lukáš píše:Tebe by měli vyšetřit na psychiatrii, jestli Ti nedali omylem občanku.........gelty píše:Á stejně sem měl zas pravdu!!!!!!!M3maniac píše: stejně nakonec gelty napíše ....tak vydíte,že jsem měl přece jen pravdu ...a vovovo votomtojéee
![]()
jinak si nedovedu představit, že maš nervy sem furt psat pičoviny........, na tvym mistě bych stah vocas a nenapsal ani jeden přispěvek aspon 3 měsíce, a doufal se zapomělo cos tu ze sebe vyblil
ja nemam duvod, ale ty by ses měl uz sklidnit.............gelty píše:tak stáhni ocas a nepiš!Lukáš píše:Tebe by měli vyšetřit na psychiatrii, jestli Ti nedali omylem občanku.........gelty píše: Á stejně sem měl zas pravdu!!!!!!!![]()
jinak si nedovedu představit, že maš nervy sem furt psat pičoviny........, na tvym mistě bych stah vocas a nenapsal ani jeden přispěvek aspon 3 měsíce, a doufal se zapomělo cos tu ze sebe vyblil![]()
Říká se: dvakrát měř a jednou řež...D A V I D píše:Vubec jsem nechtel reagovat ale uz musim.Gelty,krome toho ze ma tvoje teta pekny BMW,co mas za auto ty?Nebo jeste porad neco kupujes?Urcite koupis dobre,kdyz jsi tak chytrej.