Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupě 320d ´99 100kW z TipCars.cz

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Slavisimo »

gelty píše:Klidně můžeš říct, jaký to je bazar, aspoň si ho přiřadíme k naší skupince neoblíbených bazarů... :evil: :!:
Jinak, nevím, jak ti někdo, podle těchto napsaných údajů má říct stav auta? :roll:
Řekni, kde to v Ostravě je a někdo od nás to tam skočí aspoň nafotit a hodit to tu, to už by bylo lepší, né? :wink:
Jo a proč by neměl mít otáčkoměr? :o
V rajchu sem jezdil mnoha 320D a měli všechny otáčkoměr, já si myslím, že to už dávají běžně, do všech aut. :roll:

gelty gelty, staci si to precist od zacatku je tam napsano autobazar city ostrava, jo a fotka tam taky je... :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Slávek píše:
gelty píše:Klidně můžeš říct, jaký to je bazar, aspoň si ho přiřadíme k naší skupince neoblíbených bazarů... :evil: :!:
Jinak, nevím, jak ti někdo, podle těchto napsaných údajů má říct stav auta? :roll:
Řekni, kde to v Ostravě je a někdo od nás to tam skočí aspoň nafotit a hodit to tu, to už by bylo lepší, né? :wink:
V rajchu sem jezdil mnoha 320D a měli všechny otáčkoměr, já si myslím, že to už dávají běžně, do všech aut. :roll:

gelty gelty, staci si to precist od zacatku je tam napsano autobazar city ostrava, jo a fotka tam taky je... :lol:

No ono se to na cestě z ovy do pilsna trochu zkomolilo,věřím že to je auto hity! kdybys Lukke nebyl kokůtek,tak si mi dneska zavolal a já bych se ti tam na to auto kouknul...byl jsem v ostravě než jsem si to tu přečet,ale můj názor je už teď divnej....ty km??? já mám málo jetou 530ku z roku 99 a má 168tkm :D jede jek švýcarský hodinky.... a ty kola,to mi připadá jako auto po ráně s rozbytejma 17kama...tak šup tam nějaké nové laciné 15ky :? ale to nemusí být pravda ...
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Slavisimo »

tak jeste sem hodim fota, jen by me zajimalo proc v poznamce je napsano alu orig.BMW 16 kdyz to ma kola AEZ :roll:
Přílohy
cfoto2.jpg
cfoto2.jpg (30.69 KiB) Zobrazeno 883 x
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Slavisimo »

no a jeste jedna
Přílohy
cfoto3.jpg
cfoto3.jpg (25.53 KiB) Zobrazeno 880 x
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Lukáš »

Sandal píše:není problem stahnout km i na novejch vozech ( 2002 a výš )
bohužel je to dražší

ale de to odhalit na diagnostice :-)
gelty
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od gelty »

Slávek píše:

Ehm, City Ostrava, žádný není! 8)
M3maniac má pravdu, bude to AUTOHITY! :wink:
Jde to poznat, už podle stejnýho chování, tak jak vyběhli mně, když sem si chtěl půjčit tu červenou 320D na inspekci do BMW Cartec
Ostrava. :evil: Jo, a z jedné fotky uvidíš tak h...! :twisted:
Ty další dě fotky, jsou lepší, ale já myslel, fotky interiéru, palubovky, apod. No, ikdyž zvenku vypadá v pohodě... :? :roll:
ALe taky už sem tam viděl kousek, co vypadal zvenku SUPER, ale vevnitř měl ošoupanej a vybrakovanej volant (bez airbagu!), na první pohled, ten volant tam byl jak pěst na oko!!! :evil: :x Zvláš? když interiér byl netknutej! Ale prodavač se dušoval, že je nebouraný a volant je origo!(jak jinak, že?) :roll:
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Slavisimo »

gelty píše:
Slávek píše:

Ehm, City Ostrava, žádný není! 8)
M3maniac má pravdu, bude to AUTOHITY! :wink:
Jde to poznat, už podle stejnýho chování, tak jak vyběhli mně, když sem si chtěl půjčit tu červenou 320D na inspekci do BMW Cartec
Ostrava. :evil: Jo, a z jedné fotky uvidíš tak h...! :twisted:
Ty další dě fotky, jsou lepší, ale já myslel, fotky interiéru, palubovky, apod. No, ikdyž zvenku vypadá v pohodě... :? :roll:
ALe taky už sem tam viděl kousek, co vypadal zvenku SUPER, ale vevnitř měl ošoupanej a vybrakovanej volant (bez airbagu!), na první pohled, ten volant tam byl jak pěst na oko!!! :evil: :x Zvláš? když interiér byl netknutej! Ale prodavač se dušoval, že je nebouraný a volant je origo!(jak jinak, že?) :roll:

tak sem blbe ja nebo tipcars je tam napsano CITY.

posilam i fotku vnitrku
Přílohy
vnitrek.jpg
vnitrek.jpg (22.83 KiB) Zobrazeno 818 x
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Slavisimo »

ale vite co je mozny ze to treba byla nejaka zborka a treba stala rok nebo dva nekde na parkovisti nebo v garazi.
gelty
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od gelty »

No celkem interiér vypadá v poho. :?
Ale proč má M-řadičku, když to úprava M není? :idea: :!:
Já si myslím, že nejjednodušší, je si vzít německý techničák, zavolat do říše minulému majiteli a ten řekne pravdu!(Já to tak dělal a vždy bylo o.k.) :wink:
A pokud německý technič. oni nedají, nebo nemají, tak to už zas smrdí! :x :evil:
A jestli byl servisovaný v něměcku, tak ti podle výrob.čísla v německu (i přes telefon) řeknou v každém BMW servisu( jsou navzájem propojeni, jak mercedes!), kolik mělo najeto při poslední inspekci, a veškeré opravy, co na něm dělali, což si myslím, že tyto 2 způsoby, co sem řekl, budou nejjistější, né? :roll: :P
Lukke

#30 Příspěvek od Lukke »

:lol: Asi jsi gelty nepochopil vtip... Psal jsem tam, že to má otáčkoměr proto, že je to snad samozřejmost, tak nevím proč to uvádí.... No nic. 8) Jinak prej se s tebou Vlasta už domlouval nebo co....

Jinak dík za názory, pojedeme se tam na to povídat možná teď v týdnu.
Odpovědět