Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupě 320d ´99 100kW z TipCars.cz

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lukke

#1 Příspěvek od Lukke »

Nazdar chlapi. Kámoš úplnej neznalec BMW si chce koupit 320d z Tipcars.cz. Tady je specifikace z tipcars (všimněte si, že to má i otáčkoměr..):

BMW 320d, 1999, 100kW, 72.000km, 375.000,- Kč, koupeno v D, servisní knížka

aut. klimatizace, klimatizace, 6 x airbag, xenonové světlomety, protiprokluzový systém kol (ASR), ABS, CD přehrávač, originál autorádio, imobilizér, alarm, el. okna, posilovač řízení, palubní počítač, multifunkční volant, hliníková kola, indikátor parkování, nastavitelný volant, výškově nastavitelná sedadla, sportovní sedadla, ski box, centrál dálkový, tónovaná skla, otáčkoměr, vyhřívaná zrcátka, el. zrcátka, venkovní teploměr, přídavné světlomety, tempomat, zámek řadící páky, ostřikovače světlometů, spoiler, křídlo, příprava pro telefon, manuální převodovka

Radil jsem mu, aby to odvezl do BMW nechat zkontrolovat, to tacho se mi nějak nezdá... Co si o tom myslíte? Byl se na to podívat, prý to vypadá dobře, ale sami víte... Je to prý v Autobazaru City (Ostrava?).
Lukke

#2 Příspěvek od Lukke »

Ted jsem se dozvěděl, že sportovní sedadla a CD to nemá... PRÝ to někdo splet... 8)
mirin

#3 Příspěvek od mirin »

Sháněl jsem 320D asi 4 měsíce než jsem kápl na tu pravou a to i přes TipCars.Do vyhledávače jsem vždycky zadal nebourané,když jsem pak buď jel nebo volal tak nakonec vždycky bourané bylo a bylo mi řečeno, že nebouraná se k nám ani nevozí.Skutečný stav km se dá zjistit z klíčku v autorisovaném servisu.5 let staré BMW z D s tak málo km je vpodstatě nereálné.Němec když si koupí naftu tak jezdí a nemá ho v garáži.Hodně štěstí při hledání dobrého kusu.
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Slavisimo »

hmm podle fotek nevypada zle
Přílohy
cfoto.jpg
cfoto.jpg (30.57 KiB) Zobrazeno 1323 x
Lukke

#5 Příspěvek od Lukke »

mirin píše:Sháněl jsem 320D asi 4 měsíce než jsem kápl na tu pravou a to i přes TipCars.Do vyhledávače jsem vždycky zadal nebourané,když jsem pak buď jel nebo volal tak nakonec vždycky bourané bylo a bylo mi řečeno, že nebouraná se k nám ani nevozí.Skutečný stav km se dá zjistit z klíčku v autorisovaném servisu.5 let staré BMW z D s tak málo km je vpodstatě nereálné.Němec když si koupí naftu tak jezdí a nemá ho v garáži.Hodně štěstí při hledání dobrého kusu.

Jo on má vyhlídnutý právě tohle... Možná dostane ještě nějakou slevu. Z toho kíčku nevím jestli se to pozná... když se stočí km, tak do klíčku se uloží opět nové hodnoty ne? Tam se to neukládá natrvalo... Právě, že já za rok najel 68tisíc, tak se mi to samé za 5 let zdá taky nereálné....
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lukáš »

mno mam pocit, že 99 v trojce to neumi nacitat stav km, jinak je to samozrejme podezrely tak malo km, na to ze to je 99 a z D
Lukke

#7 Příspěvek od Lukke »

Lukáš píše:mno mam pocit, že 99 v trojce to neumi nacitat stav km, jinak je to samozrejme podezrely tak malo km, na to ze to je 99 a z D

Lukáši kdyby to nechal zkontrolovat v servisu v Ostravě, tak by mohli něco zjistit alespon přibližně kolik to má najeto nebo ne? Problém je v tom, že majitel autoservisu to nechce nějak povolit, aby to tam odvezli do BMW... Nevíš, kolik taková prohlídka stojí?
skautik Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Lukke píše:
Lukáš píše:mno mam pocit, že 99 v trojce to neumi nacitat stav km, jinak je to samozrejme podezrely tak malo km, na to ze to je 99 a z D

Lukáši kdyby to nechal zkontrolovat v servisu v Ostravě, tak by mohli něco zjistit alespon přibližně kolik to má najeto nebo ne? Problém je v tom, že majitel autoservisu to nechce nějak povolit, aby to tam odvezli do BMW... Nevíš, kolik taková prohlídka stojí?
hmm podle opotrebeni to mozna lepe pozna nejakej soudni znalec, krom toho to auto bude mit min 140kkm spis 180kkm
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Lukáš »

Lukke píše:

no u nás cca: 3000Kč, včetně diagnostiky a testu tlumičů

pokud majitel to nechce povolit tak ruce pryč.............ví moc dobře proč
Anonymous

#10 Příspěvek od Anonymous »

BMW v DE bežne rok 2000 180až 260tkm např:
EUR 11.500
B-3945 Ham, EZ: 06/00, 258.000 km, 100 kW (136 PS), blau-metallic, Klimaanlage, KLIMATRONIC,EDELHOLZ,MULTI LENKRAT,CR...
Anonymous

#11 Příspěvek od Anonymous »

bacha na takove auto
EUR 9.990, MwSt. ausweisbar
D-24536 Neumünster, EZ: 03/00, 168.000 km, 100 kW (136 PS), silber-metallic, Klimaanlage, BMW 320 d Kombi (MOTOR SCHADEN), Klim...
Anonymous

#12 Příspěvek od Anonymous »

Da se najit i pekný kousek jako :BMW 320d Touring Euro 3
EUR 10.900

Daten:
170.500 km, 100 kW (136 PS), EZ: 04/00, schwarz, 4/5 Türen, Diesel,

Besonderheiten:
ABS, Klimaanlage, Zentralverriegelung, el. Wegfahrsperre, el. Fensterheber
Beschreibung:
Netto Export 10900,-- Euro,Österreich und EU-Preis: 13100,--,-- Incl Mwst,ausweisbar)FESTPREIS Ansprechpartner Hr Marolin DW 28 oder 0043/664/2557973 oder Hr Gschanes Marius DW 12
abdul

#13 Příspěvek od abdul »

to auto ty km samozrejme nema... velka ctecka na 90% zjisti pravy kilaky... to auto muze mit nalitano kvantum ale i pres to neni nikde napsany ze nemuze byt v dobrym stavu... se domluvi s klukama v bazaru na prohlidce a uvidi...
Anonymous

#14 Příspěvek od Anonymous »

není problem stahnout km i na novejch vozech ( 2002 a výš )
bohužel je to dražší
abdul

#15 Příspěvek od abdul »

nikdo nerek ze to nejde, nevim proc by to neslo.... jen rikam ze velka ctecka to pozna... taky vim ze to jde premazat vsude kde si to ten ci onen vozejk uklada a pak to na ctecce nezjistis, ale s tim je hodne prace a stoji to podstane vic takze se do toho nikomu nechce, proto sem psal ze na 90%... tech 10% beru jako ty co to nechaj maznout komplet....
Lukke

#16 Příspěvek od Lukke »

abdul píše:to auto ty km samozrejme nema... velka ctecka na 90% zjisti pravy kilaky... to auto muze mit nalitano kvantum ale i pres to neni nikde napsany ze nemuze byt v dobrym stavu... se domluvi s klukama v bazaru na prohlidce a uvidi...

Problém je v tom, že s tím arogantním týpkem v bazaru se nedá moc mluvit. Vůbec se mu nechce do toho, aby to zatáhnul zkontrolovat, čili nevím jestli se něčeho nebojí, aby se něco nezjistilo (např. to, že to má 300kkm)... Když mu řekl, že to odveze to CarTecu Group do Ostravy, jeho odpověd byla "do neautorizovaných pokoutných BMW servisů se to vozit nebude", tak nevim co si o něm myslet...
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od bpytlik »

Lukke píše:
abdul píše:to auto ty km samozrejme nema... velka ctecka na 90% zjisti pravy kilaky... to auto muze mit nalitano kvantum ale i pres to neni nikde napsany ze nemuze byt v dobrym stavu... se domluvi s klukama v bazaru na prohlidce a uvidi...

Problém je v tom, že s tím arogantním týpkem v bazaru se nedá moc mluvit. Vůbec se mu nechce do toho, aby to zatáhnul zkontrolovat, čili nevím jestli se něčeho nebojí, aby se něco nezjistilo (např. to, že to má 300kkm)... Když mu řekl, že to odveze to CarTecu Group do Ostravy, jeho odpověd byla "do neautorizovaných pokoutných BMW servisů se to vozit nebude", tak nevim co si o něm myslet...
¨

Tak at mu rekne ze ho sere a jde nekam jinam....takovych aut sou na prodej desitky....a jestli je tvuj kamos jeden z tech co chce tohle, protoze je o 50k levnejsi nez ty ostatni, tak at si ho koupi.Ale pak musi pocitat ze se nebude statcit divit. Holt lidi sou tupci. Mi nekde rict ze to do bmw na prohlidku nemuze, tak se s nima nebavim a poslu je do prdele.
Lukke

#18 Příspěvek od Lukke »

bpytlik píše:Tak at mu rekne ze ho sere a jde nekam jinam....takovych aut sou na prodej desitky....a jestli je tvuj kamos jeden z tech co chce tohle, protoze je o 50k levnejsi nez ty ostatni, tak at si ho koupi.Ale pak musi pocitat ze se nebude statcit divit. Holt lidi sou tupci. Mi nekde rict ze to do bmw na prohlidku nemuze, tak se s nima nebavim a poslu je do prdele.

Jo taky mám takovej názor, prostě kdyby mi to odmítnul, tak ho pošlu někam a jdu si vybírat jinam... Problém je v tom, že kamoš už zaplatil nějakou zálohu nebo co a dopředu si nedomluvil tu prohlídku... No nebudu se k tomu vyjadřovat. Jen jsem se chtěl zeptat na tu cenu, co si o ní myslíte. Protože km jsou pro mě absolutně nevypovídající hodnota dokud bych to neměl u někoho, kdo tomu rozumí a řekne jak to asi tak vypadá...
abdul

#19 Příspěvek od abdul »

sem vyrozumel ze top stoji nekde v ostrave nebo u ostravy kdyz s tim chce jet do cartecu... nevim z hlavy kde to stoji, ale urcite je to cele zalozene na tom jak se domluvi s tema v bazaru... jestli je to vykoupene nebo v komisi.... car tec je autorizovany takze muze byt v klidu hosik z bazaru... :) jestli dal zalohu tak k tomu neni co dodat :)
gelty
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od gelty »

Klidně můžeš říct, jaký to je bazar, aspoň si ho přiřadíme k naší skupince neoblíbených bazarů... :evil: :!:
Jinak, nevím, jak ti někdo, podle těchto napsaných údajů má říct stav auta? :roll:
Řekni, kde to v Ostravě je a někdo od nás to tam skočí aspoň nafotit a hodit to tu, to už by bylo lepší, né? :wink:
Jo a proč by neměl mít otáčkoměr? :o
V rajchu sem jezdil mnoha 320D a měli všechny otáčkoměr, já si myslím, že to už dávají běžně, do všech aut. :roll:
Odpovědět