gelty gelty, staci si to precist od zacatku je tam napsano autobazar city ostrava, jo a fotka tam taky je...gelty píše:Klidně můžeš říct, jaký to je bazar, aspoň si ho přiřadíme k naší skupince neoblíbených bazarů...![]()
![]()
Jinak, nevím, jak ti někdo, podle těchto napsaných údajů má říct stav auta?![]()
Řekni, kde to v Ostravě je a někdo od nás to tam skočí aspoň nafotit a hodit to tu, to už by bylo lepší, né?![]()
Jo a proč by neměl mít otáčkoměr?![]()
V rajchu sem jezdil mnoha 320D a měli všechny otáčkoměr, já si myslím, že to už dávají běžně, do všech aut.
Koupě 320d ´99 100kW z TipCars.cz
-
Slavisimo
- Klubové ID: 1127
-
M3maniac
- Čestný člen
- Klubové ID: 76
No ono se to na cestě z ovy do pilsna trochu zkomolilo,věřím že to je auto hity! kdybys Lukke nebyl kokůtek,tak si mi dneska zavolal a já bych se ti tam na to auto kouknul...byl jsem v ostravě než jsem si to tu přečet,ale můj názor je už teď divnej....ty km??? já mám málo jetou 530ku z roku 99 a má 168tkmSlávek píše:gelty gelty, staci si to precist od zacatku je tam napsano autobazar city ostrava, jo a fotka tam taky je...gelty píše:Klidně můžeš říct, jaký to je bazar, aspoň si ho přiřadíme k naší skupince neoblíbených bazarů...![]()
![]()
Jinak, nevím, jak ti někdo, podle těchto napsaných údajů má říct stav auta?![]()
Řekni, kde to v Ostravě je a někdo od nás to tam skočí aspoň nafotit a hodit to tu, to už by bylo lepší, né?![]()
V rajchu sem jezdil mnoha 320D a měli všechny otáčkoměr, já si myslím, že to už dávají běžně, do všech aut.
-
Slavisimo
-
Slavisimo
-
Lukáš
-
gelty
Ehm, City Ostrava, žádný není!Slávek píše:gelty gelty, staci si to precist od zacatku je tam napsano autobazar city ostrava, jo a fotka tam taky je...gelty píše:Klidně můžeš říct, jaký to je bazar, aspoň si ho přiřadíme k naší skupince neoblíbených bazarů...![]()
![]()
M3maniac má pravdu, bude to AUTOHITY!
Jde to poznat, už podle stejnýho chování, tak jak vyběhli mně, když sem si chtěl půjčit tu červenou 320D na inspekci do BMW Cartec
Ostrava.
Ty další dě fotky, jsou lepší, ale já myslel, fotky interiéru, palubovky, apod. No, ikdyž zvenku vypadá v pohodě...
ALe taky už sem tam viděl kousek, co vypadal zvenku SUPER, ale vevnitř měl ošoupanej a vybrakovanej volant (bez airbagu!), na první pohled, ten volant tam byl jak pěst na oko!!!
-
Slavisimo
tak sem blbe ja nebo tipcars je tam napsano CITY.gelty píše:Ehm, City Ostrava, žádný není!Slávek píše:gelty gelty, staci si to precist od zacatku je tam napsano autobazar city ostrava, jo a fotka tam taky je...gelty píše:Klidně můžeš říct, jaký to je bazar, aspoň si ho přiřadíme k naší skupince neoblíbených bazarů...![]()
![]()
V rajchu sem jezdil mnoha 320D a měli všechny otáčkoměr, já si myslím, že to už dávají běžně, do všech aut.![]()
M3maniac má pravdu, bude to AUTOHITY!![]()
Jde to poznat, už podle stejnýho chování, tak jak vyběhli mně, když sem si chtěl půjčit tu červenou 320D na inspekci do BMW Cartec
Ostrava.Jo, a z jedné fotky uvidíš tak h...!
![]()
Ty další dě fotky, jsou lepší, ale já myslel, fotky interiéru, palubovky, apod. No, ikdyž zvenku vypadá v pohodě...![]()
![]()
ALe taky už sem tam viděl kousek, co vypadal zvenku SUPER, ale vevnitř měl ošoupanej a vybrakovanej volant (bez airbagu!), na první pohled, ten volant tam byl jak pěst na oko!!!![]()
Zvláš? když interiér byl netknutej! Ale prodavač se dušoval, že je nebouraný a volant je origo!(jak jinak, že?)
posilam i fotku vnitrku
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Slavisimo
-
gelty
No celkem interiér vypadá v poho.
Ale proč má M-řadičku, když to úprava M není?
Já si myslím, že nejjednodušší, je si vzít německý techničák, zavolat do říše minulému majiteli a ten řekne pravdu!(Já to tak dělal a vždy bylo o.k.)
A pokud německý technič. oni nedají, nebo nemají, tak to už zas smrdí!
A jestli byl servisovaný v něměcku, tak ti podle výrob.čísla v německu (i přes telefon) řeknou v každém BMW servisu( jsou navzájem propojeni, jak mercedes!), kolik mělo najeto při poslední inspekci, a veškeré opravy, co na něm dělali, což si myslím, že tyto 2 způsoby, co sem řekl, budou nejjistější, né?

Ale proč má M-řadičku, když to úprava M není?
Já si myslím, že nejjednodušší, je si vzít německý techničák, zavolat do říše minulému majiteli a ten řekne pravdu!(Já to tak dělal a vždy bylo o.k.)
A pokud německý technič. oni nedají, nebo nemají, tak to už zas smrdí!
A jestli byl servisovaný v něměcku, tak ti podle výrob.čísla v německu (i přes telefon) řeknou v každém BMW servisu( jsou navzájem propojeni, jak mercedes!), kolik mělo najeto při poslední inspekci, a veškeré opravy, co na něm dělali, což si myslím, že tyto 2 způsoby, co sem řekl, budou nejjistější, né?
-
Lukke
- Klubové ID: 1930
gelty píše:Klidně můžeš říct, jaký to je bazar, aspoň si ho přiřadíme k naší skupince neoblíbených bazarů...![]()
![]()
Jinak dík za názory, pojedeme se tam na to povídat možná teď v týdnu.